Boogie Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 wiedzialem ze predzej czy poźniej sie Hucu odezwie:D:D:D hehe statkiem ok ale ty "prowadzisz" do Ciebie mamy zaufanie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 Jak zrobimy z Hucu kapitana to to bedzie niezly "kieliszek chleba". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 Bardzo dobry pomysl.Lepszej alternatywy nie znajdziecie.Co prawda nie naleze do tanich ale warto zaiwestowac.A jaka bedzie zabawa przy okazji.Dla Myska mozemy nawet i przez Brazylie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2008 nO ale pamietaj hucu ze jak będzie jakaś ryska na lakierze to a co do brazylijek weź wiecej by mysiek miał w czym przebierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 7 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2008 ejjjj ludziska a słyszeliscie o gazie ziemnym do auta? ja słyszałem i podobno naprawde korzystnie wychodzi-mimo ze jest jadna stacja tego typu u nas w miescie to podobno warto:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 7 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2008 ejjjj ludziska a słyszeliscie o gazie ziemnym do auta? ja słyszałem i podobno naprawde korzystnie wychodzi-mimo ze jest jadna stacja tego typu u nas w miescie to podobno warto:D Dziesięć lat temu kolega takie Volvo kupił z fabryczną instalką. Tylko wtedy nie miał go gdzie tankować a tak sie cieszył, że za półdarmo będzie jeździł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2008 ejjjj ludziska a słyszeliscie o gazie ziemnym do auta? ja słyszałem i podobno naprawde korzystnie wychodzi-mimo ze jest jadna stacja tego typu u nas w miescie to podobno warto:D Poczytaj dokładnie ... Droooog, ciężka intalacja. Mały zasięg. Jak jeździsz po mieście, w ktorym jest stacja to super. Ale jakbys miał szukac na trasie to życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 4 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 miło sie robi jak jedziesz na stacje a ropa nadal w doł-juz mozna zatankowac za 3,85zł-a co za tym idzie jak dalej ceny beda leciec znacznie to obnizy koszty jazdy w gory jedna jak i drugie:)D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Robią z tego czysty chłam jak ropa była 150 dolarów za baryłke to kosztowała 4.30 a teraz jest 60 dolarów i kosztuje 3.80 jeżeli podrożeje choć 5 dolców na baryłce to juz pieprzą ze muszą dzwigac cenny:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 4 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 eehhhh no co ci mam powieedziec-tego nigdy nie zrozumiemy:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Dzisiaj pokręciłem się po kraju i zrobiłem ponad 800km. W jedna stronę zatankowałem ON BP Ultimate w Tychach po 4.04 i przy średniej prędkości 122km/h jaką wskazywał komp pokładowy spalanie wychodziło 8,5l/100km W powrotnej drodze na Bielanach we Wrocku zatankowałem na Lukoil-u ON po3,95.Tankowałem chyba z 10 minut bo tak się franca pieniła. I ten tańszy wynalazek spowodował,że w drodze powrotnej przy podobnej średniej 120km/h wyszło całe 9,0l/100km. Zasada,że :co jest tanie to jest drogie tym razem się potwierdziła. Oczywiście wolałbym tankować tanie paliwo.....ale dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 W Zabrzu dzis ropa byla po 3.64 na YET a on 95 3.79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi