johnny_narciarz Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 Ciekawe,kiedy doczekamy w Polsce takiego karnetu?Dożyję? Mieszkając w Bielsku-Białej,mam blisko do wielu ośrodków narciarskich,opłacałoby mi się coś takiego kupić.Ostatnio wyczytałem,że taka możliwość jest nawet w Czechach,w okolicy Śnieżki.A może gdzieś u nas też coś takiego istnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 Johny. Nie wiem ile możesz mieć lat bo profil licho wypełniony. Ale może dożyjesz tych czasów. Wszak starosta zakopiański deklaruje ,że w ciągu najbliższych 10-ciu lat Zakopane będzie miało jeden karnet. To może i cało sezonowy machną? :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 Dopiero rozeznaje stronkę,pewnie jeszcze nawet do własnego profilu nie zajrzałem... Wypełnię to w niedługim czasie. Jeśli to będzie za 10 lat,to dożyję. Choć sam bardziej czekam na Korbielów,Szczyrk,Wisłę i Ustroń-tam mam najbliżej.Albo i samo Bielsko,plany ma imponujące,projekt zatwierdzony,nawet ponoć kaskę już mają przygotowaną,tylko jak zwykle zieloni(w temacie)blokują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 Ciekawe,kiedy doczekamy w Polsce takiego karnetu?Dożyję? Mieszkając w Bielsku-Białej,mam blisko do wielu ośrodków narciarskich,opłacałoby mi się coś takiego kupić.Ostatnio wyczytałem,że taka możliwość jest nawet w Czechach,w okolicy Śnieżki.A może gdzieś u nas też coś takiego istnieje? na wielkiej racy :D........no prawie u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 No właśnie,Słowacja tylko trochę dalej! Od razu pytanie-podobno to pierwszy połączony ośrodek Polsko-Słowacki,czy to prawda?Pomija fakt,jak to wygląda po naszej stronie granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 na stożku też można kupić karnet prawie sezonowy Pięciodniowa: 190 zł Sześciodniowa: 225 zł Siedmodniowa: 250 zł Kaucja za kartę: 10 zł siedem dni to dla niektórych cały sezon Karty wielodniowe mogą być wykorzystane w dowolne dni sezonu (nie musi być zachowana ciągłość dni). tylko jeszcze trafić 7 dni w sezonie z warunkami do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 Całkiem dobra oferta,tylko ta mieszanina kamieni ze śniegiem... Faktycznie,na Stożku to chybił-trafił,los za 250zł. Jeśli to cały sezon,to tylko życzyć szczęścia!Jeśli nie grasz,to nie wygrasz-maksyma dla owych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi