JC Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 Kubica we Włoszech Więcej na: http://ceglinski.blox.pl/2008/05/Kubica-jak-kombajn-na-Trasie-Lazienkowskiej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 (edytowane) Właśnie nie mogłem sobie wyobrazić, jak on jechał tym samochodem kilkanascie kilometrów do miejsca wręczania nagrody - te zdjecia pokazują, jak było. Ponoć fajna feta była, sporo Polaków, hymny polski i włoski, Robert wyluzowany. Jednym słowem BRAWO! W zeszłym roku byłem w Monaco - Robert jechał wspaniale (u siebie!); w tym roku dupsko mnie też swędziało, aby odpalić brykę i pociąć na ten wyścig. Polecam każdemu fanowi F1 - bliskość i ryk motorów bolidów są niesamowitym przeżyciem. Edytowane 19 Maj 2008 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 bończa to moze napisał byś mniej więcej jakie są koszty takiej zabwy by każdy kto chce pojechać mogł zobaczyć ile dudków trzeba miec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 Wszystko zależy od Ciebie, czy polecisz samolotem czy pojedziesz samochodem no i bilety. W zależności od miejsca przy torze ceny są bardzo różne. Także co do hotelu czy bierzesz pakiet "bilety+nocleg" czy na własna rękę wybierasz hotelik. Jak jesteś na prawdę zainteresowany musisz usiąść i to obliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 Załączam mój bilecik z ceną na sesje treningową w czwartek. Cena nie poraża.Natomiast dojazd, hotel itd. to już sprawa indywidualna. Ceny na sam wyścig nie pamietam (musiałem wyjechać w sobotę przed wyścigiem), ale były dość wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 Tu masz ceny na tegoroczne GP Niemiec na Hockenheim. >Ermäßigungen/Specials ausblenden Sitzplatz - Weekendticket Wochenend Erwachsene 448,00EUR Sitzplatz - Weekendticket Wochenend Erwachsene 349,00EUR Sitzplatz - Weekendticket Wochenend Erwachsene 299,00EUR Sitzplatz - Weekendticket Wochenend Erwachsene 250,00EUR Stehplatz - Weekendticket Wochenend Erwachsene 151,00EUR Stehplatz - Weekendticket Wochenend Erwachsene 107,00EUR Polecisz Germanwingsem, hoteli jakis znajdziesz i nie zaboli tak po kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 Tylko zatyczek do uszu nie zapomnij zabrac, na miejscu potrafia kasowac do 10 ojro o bez mozna sluch stracic alboco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 to fakt - ja dla moich dziewczyn kupilem sluchawki na uszy, ale sam upajałem się tym dzwiękiem "do bólu":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 Na GP Wegier juz za bardzo bolalo bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 czyli nie wychodzi aż tak drogo:D, coś a'la tygodniowy wyjazd na narty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 20 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2008 ceny takiego wyskoku na wyscig sa na granicy rozsadkukiedys pamiatam jak u Nas Mclaren team był i w centrum pokazy bolidu -ah ten dziwek-boski plus był pokaz predkosci ciezarówki teamu Mclaren-odjazd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2008 Pogoda w Monaco Podają, że czwartkowe treningi odbędą się raczej przy słonecznej pogodzie i temp. 21 C, natomiast później spodziewana jest zmiana pogody i na sobotę i niedzielę ma być deszczowo i temperatura ok. 17 C. Tak więc będą dodatkowe "atrakcje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2008 Na oficjalnej stronie BMW Sauber jest możliwość typowania wyścigów obu kierowców. Fajne nagrody są, a typowania wcale nie są takie łatwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 23 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2008 W zeszłym roku na GP Belgii trzydniowa impreza kosztowała mnie jakieś 1500 PLN ze wszystkim. I nie żałowaliśmy sobie. Następnym razem będzie Monaco lub ulice Paryża. W Monaco podobno wrażenia są najlepsze bo hałas i bliskość bolidów nie do porównania z wyścigami na torach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2008 Pada i tor jest mokry w Monaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2008 na polsacie sport extra zientarski mowil ze obiad w tej restauracji na rogu przy ost zakręcie kosztuje 10 tyś E nie niewiem czy bym takiego schabowego przelknoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2008 Nie slyszalem tego ale mam wrazenie ze sie gosciowi cis popierdzielilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2008 niee obiad w tej restauracji przy ost zakręcie 10 tys euro :-) słuch mnie nie zawodzi pytałem sie taty czy dobrze usłyszałem on mowi że tak, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2008 A pomijajac kulinaria (i tam musialo mu sie cos pochrzanic) i wracajac do meritum - mamy Kubice do 5 miejsciu (o tyci wlas od Kovalainena na 4) - znowu Ferrari i Mc Lareny z przodu. Wyglada na to ze o ile nie bedzie przetasowan na starcie albo jakich karamboli (oby nie bylo) to miejsce nie do poprawienia chyba No chyba ze bedzie padac i Roberts bedzie wtedy hasal jak na mokrych treningach Szkoda jednak Heidfelda - ze wzgledu na mozliwe punkty dla team-u, bez niego nie ma szans na lepsze miejsce jak 3, a i z tym moga byc problemy. Cos mu sie tam musi w bolidzie pierdzielic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 25 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2008 Proszę Państwa ROBERT drugi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2008 Fantastyczny wynik Roberta w Monaco. To była esencja F1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2008 szkoda ze ten bamboleo ma tyle farta :-) bo mogło byc 1 miejsce no ale nie ma co marudzic podium jest także oby taki progress w tym sezonie sie utrzymał :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2008 Po konferencji prasowej mysle, że zaczyna sie wojna polsko-niemiecka (Kubica contra BMW) o kontrakt. I oby Robert nie dał sobie w kaszę dmuchać. Zarabia w końcu parokrotnie mniej od Heidfelda. Zobaczymy, jaki rozwój sytuacji będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2008 z tego co pamiętam to zarabia chyba najmniej ( w proporcji kasa do wyników), a także chyba jako jeden z gorzej zarabiających w całej F1, Bończa to jest Krakus on sobie w kasze raczej dmuchac nie da jezeli chodzi o kase- tamte ludzie to to maja we krwi chyba:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 25 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2008 No to chyba przepowiedzialem ten deszcz na szczescie Arcy ciekawy wyscig i swietny wynik, ciut szczescia zabraklo do szczytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi