Raceman Napisano 16 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2008 Dziś w porannych wiadomościach pokazywali że ruszyła budowa stadionu narodowego w warszawie wbili pierwszy pal do ziemi i zjechał ciężki sprzęt niemożliwe aż sie w to nie chce wierzyć.Ciekawe czy sie wyrobia na czas???? ps. ale jaka to sensacja że zaczeli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2008 No z tym jednym kafarem na placu to na bank się wyrobią. Ale życze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 16 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2008 wbili pierwszy pal zeby nikt im nie zarzucał ze nic nie robia-w ten sposob zapewnia sobie spokoj mediow przez dwa trzy miesiace,no bo nie bawem rocznica przyznania EURO:d:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 16 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2008 Akcja propagandowa jak za Edzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 16 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2008 Ta budowa to kwestia dalekiej przyszłości, raczej chyba wirtualnej . Pale wbijane są w ramach TESTU . Zapytam sie przy okazji jak z innymi budowami mam tu na mysli Świeradów i Wierchomlę bo w te dwie inwestycje wierzę bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 16 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2008 wbili pierwszy pal zeby nikt im nie zarzucał ze nic nie robia... tak BUFETOWA zaznaczyła "swoją" działkę co by nikt juz jej drugi raz nie musiał sprzedawać na inne przetargi:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2008 no wlasnie rkempes ma racja bo oni teraz robią tylko testy czy nośnośc jest ok czy cuś takiego, wiec to chyba z budowa nie ma nic wspolnego chyba ze to taka "gra wstępna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 16 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2008 "gra wstępna" jest taka opcja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2008 A ciekawe kiedy zaczną w kolebce piłki nożnej Polskiej budować (na Pomorzu):D:D ps tak to jednak kolebka naszej piłki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2008 bo na pomorzu będzie tak, znajdą tam jakąś berte z II wojny światowej odpalą ją zrobi sie lej postawią krzesła trawke zasieją z sąsiednich ogródkow prąd pod latarnie pociągną i stadiona na miare XXI wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2008 Akcja propagandowa jak za Edzia. Tylko wtenczas kładli asfalty na trawniki a teraz co??: odwrotnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2008 Sławek ciesz sie bo trawniki to twoja robota od dziś kłada trawniki na asfalty a moze i jakies kwiatki będą siać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2008 Sławek ciesz sie bo trawniki to twoja robota od dziś kłada trawniki na asfalty a moze i jakies kwiatki będą siać Trawnik przy domu zrobiłem sam i od tamtej pory uważam że firmy co zajmują się zakładaniem ogrodów stanowczo za mało za to kasują:eek: , a kwiatuszki u mnie sadzi maszyna i jak się jeszcze nudniej na forum zrobi to może wstawię wam jakiegoś filma, powiedzmy w lipcu bo to w mojej działalności taki przełom który przypomina że nadchodzi zima:) Jeszcze jednego browara bulknę i tylko wierszem będę pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2008 Od ktoregos browara warto sie byc moze przerzucic na mocniejszego trunka; No bo i sikanie lzejsze od tego i wiersz bialy moze wyjsc, a taki ponoc szlachetniejszy :rolleyes:;) od rymow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 17 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2008 Pale w Wawie wbijają ok dwóch miesięcy, widziałem już pod koniec marca I to wszystko..... nie ma mowy o prawdziwej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 17 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2008 Pale w Wawie wbijają ok dwóch miesięcy, widziałem już pod koniec marca I to wszystko..... nie ma mowy o prawdziwej budowie. No proszę, a ja myślałem, że to pierwszy znaczący sukces tego rządu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2008 no wg tego co ja wyczytałem to te pale to rozpoczęcie budowy a zarazem test nośnosci bo jak wbiją wszystkie to sie dopiero okaże czy nie trzeba wbić wiecej ale to już jest budowa!! bo na tych palach bedzie stał stadium tzn innaczej "na tych palach ma stanąć stadion" tego że stanie nikt nie gwarantuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 18 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2008 Hehe u nas też ruszyła "budowa" tzn. wyburzyli domki działkowe na terenach gdzie kiedyś może powstanie stadion. Zawsze wydawało mi się że budowa oznacza że coś buduje a nie burzy Oj ta polska kiedy to się wszystko zmieni. Fajnie jakby można było oszacować w procentach szanse Polski na godne urządzenie Euro. Ciekawe czy z upływem czasu szanse by rosly czy malały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 budowa oznacza że coś buduje a nie burzy zeby cos wybudowac trzeba wyburzyc;) heheheheh- a u nas sie burzy a potem dłłłłłuuuugggggoooo niiiicccccccccccccc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 wy sie tam w poznaniu nie śmiejcie bo wam zawijają "autostrade" i chowają ja do szafy:D, bo coś źle połozony pokład jest, to jest panowie dopiero żenuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 wy sie tam w poznaniu nie śmiejcie bo wam zawijają "autostrade" i chowają ja do szafy:D, bo coś źle połozony pokład jest, to jest panowie dopiero żenuła hehehehe ja sam z tego sie smieje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 zeby cos wybudowac trzeba wyburzyc;) heheheheh- a u nas sie burzy a potem dłłłłłuuuugggggoooo niiiicccccccccccccc To prawda ale wyburzania nie nazywałbym już początkiem budowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 To prawda ale wyburzania nie nazywałbym już początkiem budowy heheheh u Nas wsjo mozliwe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 chopoki:D Polska to dziwny kraj, u nas sie cos robi to u innych ta technika juz zanika- trzeba sie do tego przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2008 zeby cos wybudowac trzeba wyburzyc heheheheh- a u nas sie burzy a potem dłłłłłuuuugggggoooo niiiicccccccccccccc no i moja wioska jest tego świetnym przykładem wyburzyli jeden z wyższych budynków w centrum no i zarazem najwiekszy hotel w mieście bo w tamtym miejscu ma (miało) być centrum handlowe no i jak narazie (od roku) jest wielka dziura po hotelu i troche nie doburzonej części w której jest transformatorniaaa prądu dla częsci miasta i nie można jej wyburzyć i takie cudo zdobi centrum a budowa miała ruszyc w listopadzie to już troche temu... wyburzyc wyburzyli tylko jeszcze sprawy wlasnosciowe dzialek do ookola są nie wyjaśnione i budowy nie bedzie (narazie) a ja uważam że wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi