Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Ruszyła budowa

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś w porannych wiadomościach pokazywali że ruszyła budowa stadionu narodowego w warszawie wbili pierwszy pal do ziemi i zjechał ciężki sprzęt

niemożliwe aż sie w to nie chce wierzyć.Ciekawe czy sie wyrobia na czas????

ps. ale jaka to sensacja że zaczeli:D

Gość pax53
wbili pierwszy pal zeby nikt im nie zarzucał ze nic nie robia...

tak BUFETOWA zaznaczyła "swoją" działkę co by nikt juz jej drugi raz nie musiał sprzedawać na inne przetargi:eek:

Sławek ciesz sie bo trawniki to twoja robota od dziś kłada trawniki na asfalty a moze i jakies kwiatki będą siać

Trawnik przy domu zrobiłem sam i od tamtej pory uważam że firmy co zajmują się zakładaniem ogrodów stanowczo za mało za to kasują:eek: :D, a kwiatuszki u mnie sadzi maszyna i jak się jeszcze nudniej na forum zrobi to może wstawię wam jakiegoś filma, powiedzmy w lipcu bo to w mojej działalności taki przełom który przypomina że nadchodzi zima:)

Jeszcze jednego browara bulknę i tylko wierszem będę pisał:rolleyes:

no wg tego co ja wyczytałem to te pale to rozpoczęcie budowy a zarazem test nośnosci bo jak wbiją wszystkie to sie dopiero okaże czy nie trzeba wbić wiecej ale to już jest budowa!! :D bo na tych palach bedzie stał stadium :) tzn innaczej "na tych palach ma stanąć stadion" tego że stanie nikt nie gwarantuje :D

Hehe u nas też ruszyła "budowa" tzn. wyburzyli domki działkowe na terenach gdzie kiedyś może powstanie stadion. Zawsze wydawało mi się że budowa oznacza że coś buduje a nie burzy :confused: Oj ta polska kiedy to się wszystko zmieni. :rolleyes:

Fajnie jakby można było oszacować w procentach szanse Polski na godne urządzenie Euro. Ciekawe czy z upływem czasu szanse by rosly czy malały :P:rolleyes:

zeby cos wybudowac trzeba wyburzyc heheheheh- a u nas sie burzy a potem dłłłłłuuuugggggoooo niiiicccccccccccccc

no i moja wioska jest tego świetnym przykładem :D wyburzyli jeden z wyższych budynków w centrum no i zarazem najwiekszy hotel w mieście bo w tamtym miejscu ma (miało) być centrum handlowe :D no i jak narazie (od roku) jest wielka dziura po hotelu i troche nie doburzonej części w której jest transformatorniaaa prądu dla częsci miasta i nie można jej wyburzyć :D i takie cudo zdobi centrum a budowa miała ruszyc w listopadzie to już troche temu... wyburzyc wyburzyli tylko jeszcze sprawy wlasnosciowe dzialek do ookola są nie wyjaśnione i budowy nie bedzie (narazie) a ja uważam że wogóle xD