JC Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2008 Kilka informacji dot. nowego Profilu Użytkownika Były kłopoty z Profilem Użytkownika, ale to już za nami. Teraz musimy rozgryźć nowe opcje jakie zostały nam udostępnione. Po pierwsze mam dwie nowe ciekawe funkcje: 1. Wiadomości od odwiedzających Proszę nie mylić tej funkcji z PM (Prywatne Wiadomości) Można to traktować jako formę uproszczonego czatu między dwoma użytkownikami. Przykład: wchodzę na profil SB i pisze do niego wiadomość. SB jest informowany, że do niego napisałem i zaczyna mi odpowiadać klikając w link Zobacz rozmowę 2. Albumy Proszę nie mylić z Galeriami! Tu wstawiamy zdjęcia pieska, kotka lub nowa zakupionego samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2008 Kilka informacji dot. nowego Profilu Użytkownika Były kłopoty z Profilem Użytkownika, ale to już za nami. Teraz musimy rozgryźć nowe opcje jakie zostały nam udostępnione. Po pierwsze mam dwie nowe ciekawe funkcje: 1. Wiadomości od odwiedzających Proszę nie mylić tej funkcji z PM (Prywatne Wiadomości) Można to traktować jako formę uproszczonego czatu między dwoma użytkownikami. Przykład: wchodzę na profil SB i pisze do niego wiadomość. SB jest informowany, że do niego napisałem i zaczyna mi odpowiadać klikając w link A SB był nieświadomy że to wszyscy widzą i.... na szczęście ta nieświadomość nie trwała zbyt długo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2008 A SB był nieświadomy że to wszyscy widzą i.... na szczęście ta nieświadomość nie trwała zbyt długo:D SB może wstawić sobie do Albumu np. takie zdjęcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2008 Tak a SB to już wiedzie prym w galeriach i bardzo chętnie by chciał dać szansę innym użytkownikom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 15 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2008 2. Albumy Proszę nie mylić z Galeriami! Tu wstawiamy zdjęcia pieska, ............ już mam pieska wstawionego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2008 już mam pieska wstawionego No ładny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2008 Marcyś super ładny!!! Ja poluję na DOGA niemieckiego ZEUSA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2008 super zmiana naprawde co prawda album wydaje mi sie że bedzie bardzo przydatny ale chyba nie dla mnie to ta rozmowa to super pomysł 6+ Jacku Marcyś super ładny!!! Ja poluję na DOGA niemieckiego ZEUSA.... Najpiękniejszy pies pod słoncem noo tylko niestety chorowity ponoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2008 Najpiękniejszy pies pod słoncem noo tylko niestety chorowity ponoć Miałem Sznaucera olbrzyma kilka lat temu i nic mu nie było nie chorował,chory to był na punkcie ptaszków jak by mógł to latał by razem z nimi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2008 Tak dog to piękny pies Homarku!!! PS . Tylko wpier....li tyle co pół murzyńskiej wioski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2008 wiem wiem Rejs też za tak owym sie oglądaliśmy ale wkoncu bedzie niemiecki ale owczarek bo dla doga to jeszcze ogrodzenie trzeba by było wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2008 wiem wiem Rejs też za tak owym sie oglądaliśmy ale wkoncu bedzie niemiecki ale owczarek bo dla doga to jeszcze ogrodzenie trzeba by było wymienić Miałem kiedyś doga niemieckiego co się Gebels zwał, ale wydałem go leśnikowi mimo, ze był bardzo ułożony i w ogóle beściak - nie miałem warunków coby go trzymać. Teraz mam parę lat kota. Z psa się wyleczyłem bo nie mam serca trzymać takowego w budzie na dworze a w domu za duży bajzel robi. Jak siostra przyjedzie ze swoim na dwa dni to rozpierducha taka, że Kluska- kot to przez trzy miesiące takiej nie zrobi. A małY Jasio to do babci jeździ na wieś obcować ze zwierzątkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 16 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2008 to ja se tez pokaze pieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2008 Raceman kowbojki ma kapelusz ze stanów mu załatwiłem i tak sobie jak farmer jeździł na dogu:D po swym ranczu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2008 Pablo Duch fajnego masz hałoka. Racecarverek jo przynajmniej jeżdża na dogu a Ty z kurami urzyndujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 20 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2008 To ja też się pochwalę czworonogiem Pierwsza fotka z października 2007: Druga fotka z marca 2008, trochę mu się urosło ....więcej fotek w albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 21 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2008 Pytanie w profilu gdzie ma sie liste znajomych przy nie ktorych wystepuje napis Break Friendship a przy nie ktorych go nie ma?co to oznacza czemu nie kltorzy tak maja a nie ktorzy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2008 U mnie przy wszystkich znajomych jest napis/możliwość "zerwij znajomość". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 21 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2008 U mnie przy wszystkich znajomych jest napis/możliwość "zerwij znajomość". w sumie ja sie zastanawiam co ma znaczyc ze ktos ma lub nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi