Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Profil użytkownika

JC

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka informacji dot. nowego Profilu Użytkownika

Były kłopoty z Profilem Użytkownika, ale to już za nami. Teraz musimy rozgryźć nowe opcje jakie zostały nam udostępnione.

Po pierwsze mam dwie nowe ciekawe funkcje:

1. Wiadomości od odwiedzających

Proszę nie mylić tej funkcji z PM (Prywatne Wiadomości)

Można to traktować jako formę uproszczonego czatu między dwoma użytkownikami.

Przykład: wchodzę na profil SB i pisze do niego wiadomość. SB jest informowany, że do niego napisałem i zaczyna mi odpowiadać klikając w link Zobacz rozmowę

2. Albumy

Proszę nie mylić z Galeriami!

Tu wstawiamy zdjęcia pieska, kotka lub nowa zakupionego samochodu

Kilka informacji dot. nowego Profilu Użytkownika

Były kłopoty z Profilem Użytkownika, ale to już za nami. Teraz musimy rozgryźć nowe opcje jakie zostały nam udostępnione.

Po pierwsze mam dwie nowe ciekawe funkcje:

1. Wiadomości od odwiedzających

Proszę nie mylić tej funkcji z PM (Prywatne Wiadomości)

Można to traktować jako formę uproszczonego czatu między dwoma użytkownikami.

Przykład: wchodzę na profil SB i pisze do niego wiadomość. SB jest informowany, że do niego napisałem i zaczyna mi odpowiadać klikając w link

A SB był nieświadomy że to wszyscy widzą i.... na szczęście ta nieświadomość nie trwała zbyt długo:D

:D super zmiana naprawde co prawda album wydaje mi sie że bedzie bardzo przydatny ale chyba nie dla mnie to ta rozmowa to super pomysł 6+ Jacku :)

Marcyś super ładny!!! Ja poluję na DOGA niemieckiego ZEUSA....

Najpiękniejszy pies pod słoncem :) noo tylko niestety chorowity ponoć :(

Najpiękniejszy pies pod słoncem :) noo tylko niestety chorowity ponoć :(

Miałem Sznaucera olbrzyma kilka lat temu i nic mu nie było nie chorował,chory to był na punkcie ptaszków jak by mógł to latał by razem z nimi:D

wiem wiem Rejs też za tak owym sie oglądaliśmy ale wkoncu bedzie niemiecki ale owczarek bo dla doga to jeszcze ogrodzenie trzeba by było wymienić :D

Miałem kiedyś doga niemieckiego co się Gebels zwał, ale wydałem go leśnikowi mimo, ze był bardzo ułożony i w ogóle beściak - nie miałem warunków coby go trzymać. Teraz mam parę lat kota. Z psa się wyleczyłem bo nie mam serca trzymać takowego w budzie na dworze a w domu za duży bajzel robi. Jak siostra przyjedzie ze swoim na dwa dni to rozpierducha taka, że Kluska- kot to przez trzy miesiące takiej nie zrobi. A małY Jasio to do babci jeździ na wieś obcować ze zwierzątkami.