Bończa Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2008 Trwa teraz wyścig GP2 na torze w Istambule. Dzieją się niesłychane rzeczy - na torze biegają psy - niestety Senna uderzył w jednego z czworonogów, pies zginął pod kołem, a kierowca musiał zjechać z uszkodzonym bolidem; wczoraj w trakcie wyścigu pojawił się na torze mikrobus. Miejmy nadzieję, że podczas wyścigu F1 nie będzie takich niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2008 no ja nie wyobrazam sobie jak na F1 wbiega pies i dostaje uderzenie przy 200 , ale no serio mowiac to i bardzo duze niebezpieczenstwo dla kierowców, oby takie zdarzenia nie miały miejsca o 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2008 No i obyło sie bez zwierzyny na torze Według mnie wyścig bez większych niespodzianek. Ładna jazda Kubicy a w szczególności start. Hamilton pokazał że jeszcze liczy się w tym sezonie i będzie jeszcze walczył no a ferrari jak to ferrari bez problemów i spokojnie do przodu ale na 1 miejscu wolałbym Kimiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2008 Tak Senna uderzył w pieska:eek: Organizatorzy GP zawalili na całej lini!! [YOUTUBE]OXwXF1ICIAU[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2008 Szkoda pieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2008 mi sie tez kojarzyło ze byla jakas akcja na F1 z pieskiem,jak Ambro mowi-szkoda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2008 kit z pieskiem, ale to było mega zagrożnie dla Senny JR, niedopatrzenie organizatorów, ktore na pewno będzie miało jakieś konsekwencje w postaci $ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 13 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2008 kit z pieskiem, ale to było mega zagrożnie dla Senny JR, niedopatrzenie organizatorów, ktore na pewno będzie miało jakieś konsekwencje w postaci $ :-) no tu masz racje bo z winy wsumie organizatorów ten stwór tam sie zjawil...no i zagrazenie dla zawodników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 13 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2008 kit z pieskiem, ale to było mega zagrożnie dla Senny JR, niedopatrzenie organizatorów, ktore na pewno będzie miało jakieś konsekwencje w postaci $ :-) Chcesz nam powiedzieć że technologie, konstrukcje i zabezpieczenia obmyślane i testowane miesiącami i latami przez inżynierów bolidów nie uwzględniają uderzenia w miękką przeszkode o wadze ok. 25 kg i moge zawieść ? Przy uderzeniu w stos twardych opon przy prędkości 150-200 km/h i przy przeciążeniach dochodzących do 20 G kierowca wychodzi bez najmniejszych urazów. Nadal uważam że szkoda pieska i oczywiście zgadzam się że to ogromne nie dopatrzenie ale widzę tutaj możliwości zagrożenia życia kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 13 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2008 Mnie też szkoda pieska, przecież, w przeciwieństwie do zawodników, nie brał świadomie udziału w ryzykownych z definicji zawodach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2008 A ja Wam powiem tak - Drodzy Milusinscy - nie chce mi sie wierzyc ze ten watek sie tak "fajnie" jeszcze ciagnie. Mi szkoda pieska, zawodnikow, ich rodzin, organizatorow oraz ofiar wszystkich ostatnich trzesien ziemi i innych kataklizmow. Pozdrawiam wszystkich poszkodowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 13 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2008 Masz rację, niedługo wszyscy się zamienimy w żałobników:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi