Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Tytuł użytkownika - propozycje

JC

Rekomendowane odpowiedzi

Przy okazji zmiany forum, dotarłem do Tytułu użytkownika forum - czyli tytułu jaki uzyskuje się po zamieszczeniu na forum pewnej liczby postów.

I tu nasunęło mi się pytanie: może macie własne propozycje dot. Naszych narciarskich tytułów oraz ilości postów po jakich będą one nadawane?

Dla tych co zamieszczają tylko reklamy można stworzyć podpis "Sprzedawca" :P

A tak do rzeczy to myślę że przydało by się coś po Starej gwardii. Może np. Nasz mistrz albo mentor. Nie wiem czy to dobre nazwy ale chce podkreślić fakt że na osobach z największa ilością postów i największym doświadczeniem inni się wzorują. ;)

kiedyś już gdzieś o tym pisałem :) widać temat powrócił i dobrze, przydało by sie poprostu wiecej poziomów tego wszystkiego, np nazwa stara gwardia mógła by pojawiać sie od 1200 postów albo 1000 co do nazw reszty to początkujący,sredniozaawansowany, zawodnik, mistrz podwórka, mistrz swiata, stały bywalec, stara gwardia ?? :) jakoś tak :)

A ja bym pomyślał nad jakimiś dofffcipnymi nazwami, takimi żeby nikogo nie urazić a było wesoło np:

forumowa śnieżynka (świeżynka) - super początkujący

śnieżowy bałwanek - ten co się zadomawia (świeżak)

ludek śniegowy - średniozaawansowany

człowiek śniegu - zaawansowany

pan/pani Zima

Król/Królowa Śniegu

albo jeszcze jakieś takie:

ujeżdżacz boazerii -

pogromca boazerii -

misiu świata -

polarny niedźwiadek -

może macie jeszcze jakieś typy?

:D

• Like 1

Wydaje mi się, że tak samo jak ilość postów decydujący wpływ powinien mieć staż oraz sposób obliczania tego (tylko czy tak można), a nazwy to już najmniej ważna sprawa. Nie można być "starym wyjadaczem" rejestrując się na forum miesiąc wcześniej i mając 300 postów "o niczym"

Edytowane przez fanatyk

Chłopcy, ale tu też są obecni parapeciarze więc te listewki i boazeria to tak nie bardzo do nich...:rolleyes:

Forum jest skionline.pl więc muszą to jakoś przeboleć ;)

Co do tego nazewnictwa to mi osobiście najbardziej przypadła do gustu propozycja pablo ducha ;)

powiem krótko,temat bardzo interesujacy,a klasyfikacja jest fajna i powinna byc...bo dzieki niej ja na przyklad wiedzialem kto dobrze mi doradzi i tez sie nie pomyliłem.:)

ale i tak mozna rozzweselic forum smiesznym nazewnictwem,ale stare tez jest miłe-mimo ze mnie zdegradowano :D

A ja bym był osobiście za likwidacją tej opcji i by wtedy wszyscy byli równi i nie było by równych i równiejszych

Może to by było najlepsze wyjście - wtedy ocena (zresztą stosowana przeze mnie do tej pory) na podstawie stażu na forum + ilość postów + TREŚĆ postów, dała by miarodajny wizerunek forumowicza.

Wykasowalo mi ze pisalem aby "zrobic ewentualna klasyfikacje na podstwie ilosci reputacji uzytkownika" - to raczej nie powinno doprowadzic do jakiegos szalenstwa, a bardziej swiadczylo by o jakosci a nie ilosci pisania.

Dotychczasowa klasyfikacja mowi o doswiadczeniu w klikaniu na klawiaturze i wolnym czasie do jej uzywaniu, a nie o praktyce narciarskiej ogolnie mowiac, a w koncu to forum narciarskie :)