JC Napisano 7 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 Przy okazji zmiany forum, dotarłem do Tytułu użytkownika forum - czyli tytułu jaki uzyskuje się po zamieszczeniu na forum pewnej liczby postów. I tu nasunęło mi się pytanie: może macie własne propozycje dot. Naszych narciarskich tytułów oraz ilości postów po jakich będą one nadawane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 Dla tych co zamieszczają tylko reklamy można stworzyć podpis "Sprzedawca" A tak do rzeczy to myślę że przydało by się coś po Starej gwardii. Może np. Nasz mistrz albo mentor. Nie wiem czy to dobre nazwy ale chce podkreślić fakt że na osobach z największa ilością postów i największym doświadczeniem inni się wzorują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 hehehe, Ambro, spójrz na tych którzy mają najwięcej postów - ależ połechtałeś Ich ego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 kiedyś już gdzieś o tym pisałem widać temat powrócił i dobrze, przydało by sie poprostu wiecej poziomów tego wszystkiego, np nazwa stara gwardia mógła by pojawiać sie od 1200 postów albo 1000 co do nazw reszty to początkujący,sredniozaawansowany, zawodnik, mistrz podwórka, mistrz swiata, stały bywalec, stara gwardia ?? jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 7 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 A ja bym pomyślał nad jakimiś dofffcipnymi nazwami, takimi żeby nikogo nie urazić a było wesoło np: forumowa śnieżynka (świeżynka) - super początkujący śnieżowy bałwanek - ten co się zadomawia (świeżak) ludek śniegowy - średniozaawansowany człowiek śniegu - zaawansowany pan/pani Zima Król/Królowa Śniegu albo jeszcze jakieś takie: ujeżdżacz boazerii - pogromca boazerii - misiu świata - polarny niedźwiadek - może macie jeszcze jakieś typy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 8 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 hmmm...ja tam za duzo postów nie mam ale nie oto chodzi zebym pisał bez sensu ale moze pokolej RACZKUJACY-czy.poczatkujacy:) Średnio-zaawansowany Zaaawansowany Stary wyjadacz stary Wyga Stara gwardia Zasłuzony Wódz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 ujeżdżacz boazerii - pogromca boazerii - misiu świata - polarny niedźwiadek - w tą strone moglibysmy iśc co by śmiesznie było:D najlepsze z tego to pogromca boazeri i jego bym dał od 2 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 8 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 najpierw pogromca listewek,a potem ujezdzacz boazerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 czyli tak ujezdzać listewek do ok 400 potem ujezdzać do 1 tyś pogromca boazeri do 1,500? i co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 Chłopcy, ale tu też są obecni parapeciarze więc te listewki i boazeria to tak nie bardzo do nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 8 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 (edytowane) Wydaje mi się, że tak samo jak ilość postów decydujący wpływ powinien mieć staż oraz sposób obliczania tego (tylko czy tak można), a nazwy to już najmniej ważna sprawa. Nie można być "starym wyjadaczem" rejestrując się na forum miesiąc wcześniej i mając 300 postów "o niczym" Edytowane 8 Maj 2008 przez fanatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 8 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 Nie można być "starym wyjadaczem" rejestrując się na forum miesiąc wcześniej i mając 300 postów "o niczym" trochę racji w tym jest - tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 8 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 Chłopcy, ale tu też są obecni parapeciarze więc te listewki i boazeria to tak nie bardzo do nich... Forum jest skionline.pl więc muszą to jakoś przeboleć Co do tego nazewnictwa to mi osobiście najbardziej przypadła do gustu propozycja pablo ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 A ja bym był osobiście za likwidacją tej opcji i by wtedy wszyscy byli równi i nie było by równych i równiejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 (edytowane) "Ot i madrego czasem dobrze posluchac" jakby sprawil Pawlak Kargulowi Edytowane 9 Maj 2008 przez juice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 9 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2008 powiem krótko,temat bardzo interesujacy,a klasyfikacja jest fajna i powinna byc...bo dzieki niej ja na przyklad wiedzialem kto dobrze mi doradzi i tez sie nie pomyliłem. ale i tak mozna rozzweselic forum smiesznym nazewnictwem,ale stare tez jest miłe-mimo ze mnie zdegradowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 9 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2008 A ja bym był osobiście za likwidacją tej opcji i by wtedy wszyscy byli równi i nie było by równych i równiejszych Może to by było najlepsze wyjście - wtedy ocena (zresztą stosowana przeze mnie do tej pory) na podstawie stażu na forum + ilość postów + TREŚĆ postów, dała by miarodajny wizerunek forumowicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2008 Wykasowalo mi ze pisalem aby "zrobic ewentualna klasyfikacje na podstwie ilosci reputacji uzytkownika" - to raczej nie powinno doprowadzic do jakiegos szalenstwa, a bardziej swiadczylo by o jakosci a nie ilosci pisania. Dotychczasowa klasyfikacja mowi o doswiadczeniu w klikaniu na klawiaturze i wolnym czasie do jej uzywaniu, a nie o praktyce narciarskiej ogolnie mowiac, a w koncu to forum narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi