JC Napisano 7 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 Uwaga! Przy wprowadzaniu nowego wątku będzie można dodać tzn. prefix tytułu. Pozwoli to na uporządkowanie przeglądanych wątków wg. zdefiniowanych kryteriów. ... Prefixy mogą być zdefiniowane oddzielnie dla każdego działu forum! Np. w sprzęcie może być prefix - jak serwisować, a w stacjach jak dojechać Mam prośbę o Wasze propozycję prefixów! Np. pytanie, porada, ważne, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 7 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 Uwaga! Przy wprowadzaniu nowego wątku będzie można dodać tzn. prefix tytułu. Pozwoli to na uporządkowanie przeglądanych wątków wg. zdefiniowanych kryteriów. ... Prefixy mogą być zdefiniowane oddzielnie dla każdego działu forum! Np. w sprzęcie może być prefix - jak serwisować, a w stacjach jak dojechać Mam prośbę o Wasze propozycję prefixów! Np. pytanie, porada, ważne, itd forum stanie sie bardzo wyrazne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 Przykładem jest już ten wątek! Zwróć uwagę, że na górze obok tematu wątku pojawiło się słowa Porada , a jak przejdziesz do spisu wątków Nasze sprawy > Nowe forum to jest Porada koło tytułu wątku. Można także posortować wątki wg prefiksów! ...ja w ogóle nic z tego nie rozumiem ale może wyjdzie w praniu i zrozumiem na przykładach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 Jeszcze ze 3 aktualizacje i żeby dodać post czy nowy wątek trzeba będzie wypełnić rubryki ala pit US:eek:, to wszystko ma przerost formy nad treścią, podobnie było jak weszła Mozilla Fire Fox 3 wszyscy po 3 minutach od instalacji jarali się jakie zajebiste a ja jak zainstalowałem to pierwsze co to się wq.....m:mad: i po 2 tygodniach walki z tym wątpliwym dobrodziejstwie wywaliłem to i powróciłem do poprzedniej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 7 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 Jeszcze ze 3 aktualizacje i żeby dodać post czy nowy wątek trzeba będzie wypełnić rubryki ala pit US, to wszystko ma przerost formy nad treścią, podobnie było jak weszła Mozilla Fire Fox 3 wszyscy po 3 minutach od instalacji jarali się jakie zajebiste a ja jak zainstalowałem to pierwsze co to się wq.....m i po 2 tygodniach walki z tym wątpliwym dobrodziejstwie wywaliłem to i powróciłem do poprzedniej wersji No właśnie:(. Nie mówiąc o tym, że jak stuknęło mi skromne 100 postów, pojawił się przy mojej równie skromnej osobie miły i zaszczytny tytuł (czy to jest tytuł, czy jakiś inny termin:confused:): stary wyjadacz. Dziś wchodzę na forum, i znowu jestem średnio zaawansowanym pisaczem:confused: Dane z profilu zniknęły, czy trzeba je wypełniać na nowo? Nic nie rozumiem, może się starzeję i nie nadążam za postępem technologicznym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 8 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 No właśnie:(. Nie mówiąc o tym, że jak stuknęło mi skromne 100 postów, pojawił się przy mojej równie skromnej osobie miły i zaszczytny tytuł (czy to jest tytuł, czy jakiś inny termin:confused:): stary wyjadacz. Dziś wchodzę na forum, i znowu jestem średnio zaawansowanym pisaczem:confused: Dane z profilu zniknęły, czy trzeba je wypełniać na nowo? Nic nie rozumiem, może się starzeję i nie nadążam za postępem technologicznym... ojjj własnie zauwazylem ze mnie tez ZDEGRADOWANO:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 8 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 Propozycje do prefixu: ciekawostka, nowość, warunki narciarskie, pogoda, komunikacja-dojazd, film, sprzęt, technika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 Jeszcze ze 3 aktualizacje i żeby dodać post czy nowy wątek trzeba będzie wypełnić rubryki ala pit US:eek:, to wszystko ma przerost formy nad treścią, podobnie było jak weszła Mozilla Fire Fox 3 wszyscy po 3 minutach od instalacji jarali się jakie zajebiste a ja jak zainstalowałem to pierwsze co to się wq.....m:mad: i po 2 tygodniach walki z tym wątpliwym dobrodziejstwie wywaliłem to i powróciłem do poprzedniej wersji Na Ciebie zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 Mnie tam to nie przeszkadza, że jeszcze nie jestem jakiś wypasionym "Starym Gwardzistą" (brakuje czerwonej gwiazdy jeszcze do tego:)). Byleby to nie powodowało,że nowi będą pisali mnóstwo niepotrzebnych postów, coby tylko sie "zasłużyć" na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 (edytowane) JC, podpisz sie pliiiiz pod tym co mi zmodyfikowałeś w poście bo wyglada to tak jakbym napierw mówila że nie kumam a potem sama sobie tłumaczyła... rozdwojenie jaźni, hehe:D (dziękuję ) A wracając do sedna - przyzwyczaimy sie do nowego forum:) Jeszcze jedno - czy nie dałoby się skasować tego irytującego czasu 60 sekund od wysłania poprzedniej wiadomości do wysłania kolejnej?? Wiem że nie tylko ja mam ten problem... Edytowane 8 Maj 2008 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 8 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 Może jeszcze jakiś prefix w stylu: spotkanie czy zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 8 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 Mnie tam to nie przeszkadza, że jeszcze nie jestem jakiś wypasionym "Starym Gwardzistą" (brakuje czerwonej gwiazdy jeszcze do tego:)). Byleby to nie powodowało,że nowi będą pisali mnóstwo niepotrzebnych postów, coby tylko sie "zasłużyć" na forum. Mnie tam też to nie przeszkadza, ale przyjemnie mi było jednak zostać "wyjadaczem". A tak w ogóle, czy też macie problem z profilami? Nie udaje mi się wyedytować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2008 Nie widze Twojego, swojego, SB, Wrozki, Szpaary i innych. Wszystko "wpizdu i wyladowal" (cyt. Siara) zniknelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 9 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2008 Spokojnie - jak parę dni nie popatrzysz na swoje odbicie w lustrze (profil), to nic ci nie będzie. Chłopaki zapewne pracują ostro, aby to uruchomić ponownie - dajmy im trochę luzu. Włącz se timing F1 i wyluzuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2008 E no luzik wcale nie zamierzalem nikogo spinac. Minka tak sie dodala "podsumowujaco" Poza tym wole ogladac innych niz siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2008 Na Ciebie zawsze można liczyć Tak tylko że ja nerwowy człowiek jestem i jak mnie cuś zdżaźni to tam na Poniatowskiego wjadę przez zamkniętą bramę:eek: Ale dzięki za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 Jeszcze jedno - czy nie dałoby się skasować tego irytującego czasu 60 sekund od wysłania poprzedniej wiadomości do wysłania kolejnej?? Wiem że nie tylko ja mam ten problem... Czas został zmieniony na 15 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 (edytowane) Czas został zmieniony na 15 sek Dzięki Jacku, nareszcie będzie można... online:o Edytowane 19 Maj 2008 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 Dzięki jeszcze raz:D SB, co będzie można?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 SB, co będzie można?? Ty już wiesz co:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi