JC Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 Aktualizacja forum Uwaga! W dniu dzisiejszym nastąpi aktualizacja systemu forum. W związku z tym mogą wystąpić trudności z dostępem do forum za co przepraszamy. Redakcja skionline.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 No to tak: PM otrzymane nie mrygają na czerwono tylko świecą na czarno, otwierają profil użytkownika nie widać avatara i zdjęcia i nie ma informacji co dany użytkownik w tym momencie robi - na razie te 3 rzeczy namierzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 Przyciski do odpowiedzi i cytatów zamiast po polskiem są po angielskiemu Tobie Sławku chyba najbardziej doskwiera brak wiedzy co robi dany użytkownik w tej chwili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 Przyciski do odpowiedzi i cytatów zamiast po polskiem są po angielskiemu Tobie Sławku chyba najbardziej doskwiera brak wiedzy co robi dany użytkownik w tej chwili ? Daję z tym radę, w końcu mam doświadczenie w permanentnej inwigilacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 Przyciski do odpowiedzi i cytatów zamiast po polskiem są po angielskiemu Już się polskie przyciski znalazły Co do zmian, to wiele będzie "wychodzić w praniu". W najnowszej wersji jest kilka ciekawych rozwiązań, które mam nadzieję spodobają się Wam. Dostępna jest możliwość wprowadzania tagów (słów kluczowych), dzięki którym będzie można w przyszłości łatwiej dotrzeć do najbardziej popularnych treści. Jeżeli coś nie będzie działało należycie proszę o informacje. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 ...ale JC, te nowe privy na czerwono i sprawdzanie profilu to by było dobrze gdyby wróciło do normy:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 ...ale JC, te nowe privy na czerwono i sprawdzanie profilu to by było dobrze gdyby wróciło do normy:o Napisz do mnie PM żeby zobaczy, o co biega ... proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 Galerie - aktualizacja Uwaga: zaktualizowaliśmy galerie. Jest już możliwość dodawania komentarzy do zdjęć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 Kasi chodzi także o brak avatarów gdy wyświetlamy profil danej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 Już napisałam priva... Nie tylko brak avatarów ale również brak jakichkolwiek danych - kliknij sobie na mój profil, przeciez miałam pełną informację o sprzęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 Kasi chodzi także o brak avatarów gdy wyświetlamy profil danej osoby Wiem o problemie i próbujemy go rozwiązać. Mogę na razie uspokoić, że problem jest po stronie wyświetlania danych. Żadne dane nie zostały skasowane,. a wręcz są widziane w bazie, ale za ... nie mogę ich wyświetlić na forum. To samo dot. PM. Niby wszystko jest ustawione OK ale ... nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 Bez nerwów:) Nie ma parcia z tym więc na razie niech sobie działa jak jest a może coś Ci się rzuci w oczy i się zrobi jak było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 Póki Kasi sponsorzy się nie odzywają z pretensjami czemu nie reklamuje sprzętu jest ok Co do tych wszystkich problemów to wiec Jacku że my spokojnie czekamy i się nie denerwujemy. Ważne że działasz w stronę ulepszenia forum i oczywistym jest że przy dużych "przemeblowaniach" pojawiają się jakieś problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi