pablo_duch Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 było i sie skonczylo,jak kazde wolne ucieklo raz-dwa, ja w sumie w sobote spontaniczny wyskok nad morze z ranca i powrót wieczorem...Trasa mila i szybko sie lecialo Poznań-Sarbinowo... A Wy jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 piłam wino... głównie w Wwie:rolleyes: Nie wyjeżdżałam nigdzie dalej więc może wypowie się ktoś kto gdzieś był i coś ciekawego robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Molltal: czwartek deszczowo, śniegowo i mgliście, piątek wieczorem cierpienie na twarzy :-) i zrzucanie skóry :-) bo słoneczko w dzień się pastwiło, sobota - kwiecień plecień, niedziela - bajka na niebie i stoku a od 12 pusto na stoku... i już koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 No ja mniej narciarsko, bo koncert Kultu w czwartek zaliczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Jutro lece na trzy dni do Międzyzdroi, krotko ale zawsze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 30 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 zdiar, tatry, słowacja i moja nowa mała zabaweczka e420 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 30 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 ..... i moja nowa mała zabaweczka e420 ...jeśli to nie narty, to nie ma się czym chwalić Pozdrawiam i życzę miłej majóffffki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 30 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 ja tak jak rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 nowa mała zabaweczka e420 Nowa BMW-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 30 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 zdiar, tatry, słowacja i moja nowa mała zabaweczka e420 lustrzaneczko powiedz przecie kto robi najładniejsze zdjęcia na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 30 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 jutro zaczynam sezon trawnikowy...pierwszy test nowej kosiarki z napędem:):cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 30 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 ja w weekend otwieram sezon grillowy a i moze zaczniemy budowe ogrodzenia na naszej nowej dzialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 30 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 jutro zaczynam sezon trawnikowy...pierwszy test nowej kosiarki z napędem:):cool: ja w weekend otwieram sezon grillowy a i moze zaczniemy budowe ogrodzenia na naszej nowej dzialce co to kurna forum zielonych, budowlańców czy narciarskie :D:D 9:00 Sobota- Chopok a potem się zobaczy... pozdrawiam Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 zdiar, tatry, słowacja i moja nowa mała zabaweczka e420 ja tez ostatnio zakupiłem moja zabaweczke alfa 200-wymiata:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 30 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 co to kurna forum zielonych, budowlańców czy narciarskie :D:D 9:00 Sobota- Chopok a potem się zobaczy... pozdrawiam Torres no ja przecież walczę cały sezon z "zielonymi" a oni i tak rosną....rosną...i ciągle rosną w siłę P.S nowa kosiareczka da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2009 jutro zaczynam sezon trawnikowy...pierwszy test nowej kosiarki z napędem:):cool: Co to! Ja dzisiaj wykosiłem 2 raz w tym sezonie, a jak byś chciał tak naprawdę przetestować kosiarkę to sobie zamów mnie do nawożenia trawnika, wtedy się przekonasz czy kosiarka poradzi i zobaczysz jak trawka potrafi szybko rosnąć:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 1 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2009 Sławek, Pamiętaj, że jesteś bardziej na południe. Ja też dopiero raz użyłem kosiarki w tym sezonie. Co do nawożenia trawnika, to chętnie skorzystam z Twoich doświadczeń. Roślinność poszła w górę, mam więcej cienia i trawka jakby trochę słabsza. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 1 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2009 no ja przecież walczę cały sezon z "zielonymi" a oni i tak rosną....rosną...i ciągle rosną w siłę Do czasu, jeszcze przyjdzie na nich zima, przyprószy, pobieli . I będzie po czym jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2009 (edytowane) ...jeśli to nie narty, to nie ma się czym chwalić Pozdrawiam i życzę miłej majóffffki. Oj i wróciłem. I miałem sporo wrażeń narciarskich - zdjecia w czasie późniejszym Ale powiem Wam co się działo - goście zjeżdżali z Osterwy!! Wersja letnia: http://pic.srv5.wapedia.mobi/thumb/d45314367/pl/max/720/900/Ostrva_a1.jpg?format=jpg,png,gif http://img167.imageshack.us/img167/2431/dsc00147sa1.jpg Zdjęcia moja dołączę w ciągu tygodnia. Edytowane 3 Maj 2009 przez mysiauek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 3 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2009 Śnieżno i zimno,taka majówka:rolleyes:Warunki narciarskie super!!!:)W Solden,jak zawsze pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 3 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2009 Darek, Cieszę się, że miałeś udany, bezprzygodowy ( bez niemiłych przygód ) wyjazd Gdzie mieszkałeś w Soelden ?? pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 3 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2009 Oj i wróciłem. I miałem sporo wrażeń narciarskich - zdjecia w czasie późniejszym Ale powiem Wam co się działo - goście zjeżdżali z Osterwy!! Wersja letnia: http://pic.srv5.wapedia.mobi/thumb/d45314367/pl/max/720/900/Ostrva_a1.jpg?format=jpg,png,gif http://img167.imageshack.us/img167/2431/dsc00147sa1.jpg Zdjęcia moja dołączę w ciągu tygodnia. Jak to mówią - bardzo wyjazdowy żlebik - i nie chodzi tu o wyjeżdrzających nim narciarzy ale o nagłe i niespodziewane dostawy dużych ilości białego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 4 Maj 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2009 Majówka udana -słoneczna i goraca-piatek troche chlodny,aparat mega zdjecia zrobil-droga szybka i spokojna-Poznan Międzyzdroje 3h20m spokojna jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 4 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2009 ...to sobie zamów mnie do nawożenia trawnika, wtedy się przekonasz czy kosiarka poradzi i zobaczysz jak trawka potrafi szybko rosnąć:eek: ZAMAWIAM bo mi się trawnik zepsuł ... i regeneracja była by wskazana Połowa mi uschła. Może chociaż jakaś mała porada co zrobić? Tylko tak, żeby się nie narobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2009 ZAMAWIAM bo mi się trawnik zepsuł ... i regeneracja była by wskazana Połowa mi uschła. Może chociaż jakaś mała porada co zrobić? Tylko tak, żeby się nie narobić Zraszacz, woda i na przód! Nie ma innej rady, po prostu uschnął z braku wody od ponad miesiąca nie padało w ogóle. Jak byś mu zapewnił podlewanie prze minimum 2-3 tygodnie to powinien odbić(odrosnąć) i dopiero wtedy jak będzie widać że ruszył(zaczął rosnąć) można użyć nawozu. Żeby był ciemno-zielony z podwyższoną zawartością żelaza, żeby szybko rósł z dużą zawartością azotu np. saletra amonowa(koszenie co 3 dni:eek:) albo saletra wapniowa ta znowu trochę podniesie PH gleby co jest korzystne, bo zapobiegnie rośnięciu mchu w trawniku który skutecznie wyniszcza trawnik. No ale tak jak mówię wpierw woda... acha i pamiętaj że wszelkiego rodzaju nawozy nie wolno rozsiewać na mokrą trawę, chyba że jest deszcz i wiadomo że zanim przestanie padać zdąży nawóz spłukać z liści trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi