Gość bobic Napisano 4 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2008 Jak podaje Laola1.at: Rainer Schoenfelder przechodzi do teamu HEAD. Reichelt i Baumann do Salomona, Marcel Hirscher do Atomica. Kathrin Hoelzl do Fischera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 tak wiemy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 tak wiemy:D Chyba nie wiemy, jak nikt nie napisał Chyba, że mnie umknęło podczas wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Nie ominęło Cię - nie było Cię więc nie chciałam tego wpisywać bo i tak by nikt nie skomentował tej informacji:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Może ludzi to nie interesuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 no chyba nie bardzo... ja to rejestruję bo oglądam zawody wiec takie zmiany to jest takie przedłuzenie sezonu FIS WC jak dla mnie:D Ale dla reszty to nie wiem czy to jest interesujące:rolleyes: Zresztą patrz - ten temat jest dwuosobowy:D Ciekawa jestem jak w przyszłym sezonie wypadnie Hirscher... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Ciekawa jestem jak w przyszłym sezonie wypadnie Hirscher... Wypadnie ....... z trasy P.S. Nawet JC nie napisał nic o roszadach w teamach Chyba jego to też nie obchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Wypadnie ....... z trasy Skąd ja wiedziałam że tak napiszesz:p Chłopak jest dobry - musi się wyrobić żeby jezdzić pewnie i dojeżdżać do mety. Austriacy już go wyszkolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Z innej beczki mówią, że Hoelzl może się pokusić na małą krzystałową kulę w gigancie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 ...o ile Karbon z formy wyjdzie... ale chyba wygrywanie jej sie spodobało więc raczej nie odpuści:D W ogóle Austriacy osłabli nieco... może brak motywacji:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Interesuje, interesuje tylko ostatnio czasu brakuje aby sie wkolo wlasnego ogona zakrecic, a co dopiero....... ale Roberta czytalem na biezaco Chyba wiekszy problem jest z austryjakami niz austryjaczkami, sie mnie wydaje. A jezeli chodzi o GS pan to z AUT nadal stawialbym na Hosp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Ja przeczytałem ale nie skomentowałem, po prostuy przyjąłem to do wiadomości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Ciekawa jestem jak w przyszłym sezonie wypadnie Hirscher... Gdzies pisałem że jeszcze 2 sezony i bedzie zakontraktowanym następcą benka i tego sie bede trzymał bo jak narazie jezdzi cudownie te slalomiki ale do dużej kuli musi zaczac jezdzic jeszcze przyzwoicie szybkość wiec ten sezon sie ogarnia a na nastepny walczy tzn to ja bym tak chciał a jak bedzie ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 Nio to jeszcze kolejny news o końcu kariery brzydszego braciszka:D: http://www.laola1.at/392+M5aa1c30b0de.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2008 Parowóz Parowóz będzie jeździł na Headach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 9 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2008 Parowóz:D No to może na Headach Anja będzie lepiej jeździła czego jej życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2008 A czemu parowóz? Oprócz wyglądu czemuż tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2008 Może wszystko/wszystkim ciągnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2008 Może wszystko/wszystkim ciągnie ? Ale Cie wzielo Ostatnio byl jakis turniej tenisa w Wawie graly nasze, byl komentator, glowny organizator (pan Stefan) i jakas nasza tenisistka z lat 90-siatych, nazwijmy ja "jeszcze nawet sie trzymajaca". I tak sobie dyskutowali, jak to kobiecy tenis nawet cacy a meski be i ciagle ma plecy. Na to on ze "dziewczyny przeciez zawsze ciagnely, nawet w jej czasach". Po ulamku sekundy dodala ze tenis. Pan Stefan z komentatorem odchrzakneli ze tak, tak i oczywiscie i wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2008 Jak podaje Laola1.at, Bladrone zmienia z Atomica na DYNASTARA W końcu ta francuska marka odżywa i mam nadzieję, że w Polsce też tak będzie. Larsson z Atomic na Head - dwuletni kontrakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2010 zmiana trenera u Austriaków Austriak Mathias Berthold, który podczas niedawnych igrzysk w Vancouver doprowadził niemieckie alpejki do zdobycia trzech złotych medali olimpijskich, został nowym trenerem męskiej reprezentacji Austrii w narciarstwie alpejskim .Informację przekazała w poniedziałek Austriacka Federacja Narciarska. 44-letni Berthold był w przeszłości alpejczykiem specjalizującym się w slalomie. Przez ostatnie siedem lat pracował jako trener dla niemieckiej federacji. Podczas igrzysk w Vancouver świętował ze swoimi zawodniczkami zdobycie trzech złotych medali - dwóch Marii Riesch (w slalomie i superkombinacji) oraz jednego Viktorii Rebensburg (w gigancie). Na stanowisku trenera austriackich alpejczyków zastąpi Toniego Gigera, którego podopieczni spisali się fatalnie w minionym sezonie. Nie zdobyli żadnego medalu olimpijskiego, nie wygrali również ani razu zawodów Pucharu Świata w zjeździe. Na dodatek czołowy austriacki alpejczyk Benjamin Raich stracił pierwsze miejsce w klasyfikacji generalnej PŚ na rzecz S zwajcara Carlo Janki za interia.pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi