Lionardo Napisano 4 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2008 Sprawdz sobie stan stadionow euro 2012 na stronie www.euros.za.pl/2012.html <- CZY TAK BEDZIE WYGLADALO EURO 2012??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2008 Nieee, dzięki, my wolimy oglądać sobie stan tras narciarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2008 Robert to tez, ale nie mow ze nie lubisz piłki kopanej i nie zalezy Ci zeby chociaż jedna impreza takiego typu jak euro odbyła sie w polsce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2008 Ale kto Wam naopowiadał takich głupot że Euro 2012 będzie u nas...kto?? Acha i nie lubię piłki kopanej i nie zależy mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2008 Szczerze, chyba wolę nie spalać się ze wstydu. Byłem, dzięki moim znajomym (dzięki Speedy), na WM w Dortmundzie na meczu Polska-Niemcy i TAM to było dopracowane na ostatni guzik. A u nas ??? ........ ŻENUA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 4 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2008 Szkoda gadać to wygląda na tych zdjęciach jak po Euro 2012 i przejściu miliona kibiców Zajmijmy się narciarstwem no szkoda czasu na to Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2008 Pilki kopanej nie ogladam wogole lub prawie wogole (czasami cos w rodzaju ligi mistrzow, mistrzostw Europy lub swiata). Ale zalezy mi jak jasna cholera, ze wzgledu na mozliwosci rozwoju infrastruktury, komunikacji, rozreklamowania nas itp. Wyglada niestety ze bedzie kompletny blamaz, jakiego jeszcze nie bylo w nowozytnej historii :mad: I tym sie nalezy przejmowac bez wzgledu na stosunek do pilki i nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 ja tam jak usłyszałem o Eoru ze u Nas to mowie-no moze lepsze trasy i drogi w P-niu beda ale jak widze zapedy to jedyne co zrobia to dobre dojazdy do marketow i to nie miasto robi a własciciele marketow-tu im idzie najlepeij na tej płaszczyznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 ale chopaki spoko oko rozkreklamujemy sie:D jako kraj któremu poraz 1 odebrano takie cuś, naszą reklamą będzie nieróbstwo, bałagan zawiłe przepisy, niekompetentni ludzie i korupcja.....wiecie co to ja stąd chyba spier*** kocham ten kraj ale ja za taką reklame chyba podziękuje:D jak już wzieliśmy organizacje tych mistrzostw na barki to trzeba działać a u nas jest tak że myślą ze w 2 miechy przed wybuduja wszystko:) sam konstruktor wembley mowil, że zeby zacząc budować i mieć jakiś zapas czasu na ewentualne opoźnienia trzeba to było zrobić NAJPOŹNIEJ w marcu, no mamy juz maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Więcej optymizmu!! Wczoraj wracałem z Łeby to widziałem po drodze kilka placów budowy dróg i powiem wam że wyglądało to całkiem nieźle!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 Więcej optymizmu!! Wczoraj wracałem z Łeby to widziałem po drodze kilka placów budowy dróg i powiem wam że wyglądało to całkiem nieźle!! hmmm...ja wracałem ze Sarbinowa i tez cos gdzies tam budowali,co mnie wkurzało bo objazdy były:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 A ja jadę 13,7 km od domu lokalnymi drogami a potem wjeżdżam już na wyremontowaną dróżkę która prowadzi mnie albo nad ciepłe morze albo w ośnieżone góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2008 Sprawdz sobie stan stadionow euro 2012 na stronie www.euros.za.pl/2012.html <- CZY TAK BEDZIE WYGLADALO EURO 2012??!! REWELACJA!!!!...musze sie skontaktować z twórcami HALF-LIFE III bo podobno maja problemy z pomysłem nad graficzną stroną nowej edycji....i jak tu o nas żle mówić...tyle kasy leży na ulicy,tylko nie potrafimy jej podnieść...takie pokłady inwencji twórczej...ejjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi