SB Napisano 4 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2008 Zakopane to prawdziwy ewenement na skalę światową nic tam nie ma, na promocję tegoż kurortu nie wydaje się praktycznie ani złotówki a wręcz przeciwnie, środki masowego przekazu podczas takiego długiego weekendu aż huczą że Zakopane jest zapchane Zakopianka stoi a i tak to nikogo nie odstrasza przed odwiedzeniem moim skromnym zdaniem wątpliwego kurortu. Jak podają media na majowy weekend do Zakopanego przyjechało 250 000 ludzi:eek: czyli szybko licząc to jest ponad 60 000 samochodów:D I pojąć nie mogę po co to ludziska tam się pchają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2008 Widzaialem kawalki w tv, korkowanie masakryczne. Ja skoczylem wczoraj do Wiednia na Prater - ubaw przedni a korkow zadnych - lacznie z Wiedniem. Choc rodzimej wiary bylo sporo, najbardziej rzucal sie w oczy Krakow z okolicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 4 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2008 Kiedyś czytałam, że Bronisław Czech z bratem (też narciarzem zawodnikiem) przejeżdżali na rowerach trasę Zakopane-Kraków w 4 godziny (Miały gaz chłopaki, a przecież wtedy ani asfaltu jeszcze tam nie było, ani nie wierzę, żeby mieli rowery z przerzutkami)! No, a ile czasu się jechało wczoraj? Lepiej nie myśleć:eek: ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Zakopianka zawsze bedzie miec problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Kiedyś czytałam, że Bronisław Czech z bratem (też narciarzem zawodnikiem) przejeżdżali na rowerach trasę Zakopane-Kraków w 4 godziny (Miały gaz chłopaki, a przecież wtedy ani asfaltu jeszcze tam nie było, ani nie wierzę, żeby mieli rowery z przerzutkami)! No, a ile czasu się jechało wczoraj? Lepiej nie myśleć:eek: ! I nie szprycowali się tak jak te mutanty teraz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Moja kolezanka mówi ze pojechać do Zakopanego w długi weekend i nie być na Krupówkach to... najlepsze co można zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Moja kolezanka mówi ze pojechać do Zakopanego w długi weekend i nie być na Krupówkach to... najlepsze co można zrobić! Zobaczyć tłumy na Krupówkach oraz 30 min kolejki do bankomatów - BEZCENNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 A górale oscypki ponoć z Mazur importowali na ten czas bo własnych by im brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Ciekawe czy był mój faworyt nawalony parkingowy który po 5 kasuje od samochodu?. Zobaczyć typa rzecz bezcenna. Magres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi