Gość bobic Napisano 3 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2008 ...było zajefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2008 ...było zajefajnie Roberto jak zwykle wylewny Ale cieszę się że zarobiłeś parę groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2008 Nie zarobilem - mylisz sie Wyjazd mialem za free, a pracowalo sie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2008 Nie zarobilem - mylisz sie Wyjazd mialem za free, a pracowalo sie fajnie No ale wiesz że musiałem... no musiałem:D ps: a tłumaczyć się nie musisz;) Widziałem że było mroźno i mgliście wczoraj rano np co nie znaczy że taka pogoda była cały dzień, a powiedz jak z ludźmi czy ciasno na trasach... jak by Ci się chciało oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2008 Wiem, wiem, już Cię trochę znam Pogoda była w kratkę, raz słońce, raz waliło śniegiem i w ciągu dnia sypnęło ok 30 cm. Ludzi w miarę, tylko wczoraj od zaje..ania. Wrzucę fotki, to sobie lookniecie. Aha, potestowałem deseczki i stwierdzam, że nie żaden Fischer, Salomon, tylko Head bił wszystkich na łeb. Jeździłem na gigantkach, slalomkach (sklepowe obie) i crossach. Aha i jeszcze jedno. Od samego dołu Tuxa likwidują te małe gondolki i powstaje ostatnia, czyli pierwsza część Gletscherbusa - tego na dwóch linach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2008 roberto tylko pozazdrościć co do newsa to nie chciałem sie wychylać ale wiedzialem o tej dolnej stacji od liściopada tylko myślałem że to żadna nowość dla was, teraz bedzie sie zasuwało a front robót jak ?? ostatni guzik czy "może" dadzą rade do przyszłego sezonu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2008 Dadzą radę. Dolna stacja prawie skończona, rozbierają akurat górną stację. Zostały jeszcze podpory do podmiany. Zdążą na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2008 Tutaj macie parę fotek: http://picasaweb.google.pl/Robert.Psiuk/Tux_2008?authkey=ZQkGSX3v2sY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 fajne te foteczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 ...było zajefajnie :D Ps: to że w linku pojawia sie mój inicjał to tylko zbieg okoliczności:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Robert walczy, wkoncu wódka jest bee i trzeba ją w morde lać a i podobno na zakwasy dobra jest hanyski sposób picia wódki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Tutaj macie parę fotek: http://picasaweb.google.pl/Robert.Psiuk/Tux_2008?authkey=ZQkGSX3v2sY Robert ... nie mamy własnej galerii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Trza było pokazać Krakusom (w tle, kumpel z Salomona), jak się na Ślunsku wódkę pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Robert ... nie mamy własnej galerii? Fotki wrzucone do galerii Skionline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Super fotki:) Nie tylko na jednym zdjęciu pokazałeś Krakusm jak się wódeczkę pije;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 Trza było pokazać Krakusom (w tle, kumpel z Salomona), jak się na Ślunsku wódkę pije Dali radę, obejrzeć pokaz do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 To goscie z TSA jeszcze żyją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 A jakiego czadu dali .... Nigdy nie przepadałem za TSA, więc byłem zaskoczony jak metal (choć to był raczej rock), może podnieść ludzi na nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 A "chłopcy" z TSA też jeżdżą na nartach? jeśli tak, to jeszcze bardziej będę ich lubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 Tylko perkman chyba. Reszta udała się na 3250 gondolą bez nart w wagoniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 7 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 A i pyszczysko:D mosz strzaskane na mahoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi