compagnoni Napisano 1 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2008 kocham narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2008 kocham narty No ja też, a oni kochają śpiewać: [YOUTUBE]R2r5H5QlKlo[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 1 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2008 kocham narty Ja też. No i na szczęście dla ludzkości nie kocham śpiewać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2008 ja też... SB, skąd Ty czerpiesz inspirację?? Dopiero teraz zobaczyłam ten filmik i uważam że z chorych ludzi nie należy się śmiać Ten roztańcowany pajacyk z kiwającą się głowką to mój faworyt:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 3 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2008 Widziałem już kiedyś ten filmik Trochę nie fajne zachowanie tych ludzi wszystkich no ale w sumie sam sie zastanawiam jakbym sie zachował. P.S. Też kocham narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2008 No ale to gwiazdy s Idola co prawda przegrane ale gwiazdy, ale w idolu byli również utalentowani np: [YOUTUBE]htU6VLzhnIQ[/YOUTUBE] No to może nie jest dobry przykład ale ten lepszy: [YOUTUBE]Q5dkWOLwJOY[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 3 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2008 Ludzie, wszyscy tak kochacie narty, a co w takim razie robicie przy tych kompach?! Czy tylko ja się dziś poświęciłam żeby wyleźć na Goryczkową i kontemplować PRAWDZIWĄ zamieć śnieżną na Kasprowym?! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 3 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2008 Co za poświęcenie, Maria słyszałam w radiu, że na wjazd kolejką trzeba czekać 3 godziny :eek: i że w ogóle Zakopane ma w ten majowy weekend zatrzęsienie turystów - prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 3 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2008 Co za poświęcenie, Maria słyszałam w radiu, że na wjazd kolejką trzeba czekać 3 godziny :eek: i że w ogóle Zakopane ma w ten majowy weekend zatrzęsienie turystów - prawda to? Ano, prawda to, najprawdziwsza prawda... Przynajmniej na to wyglądało, kiedy popatrzyć na dłuuugość kolejki - aż tak dalece moje poświęcenie nie sięgało, żeby w niej sterczeć, polazłam na piechotę: Żółw chciał pojechać koleją lecz koleje nie tanieją żółwiowi szkoda pieniędzy pójdę pieszo, będę prędzej No, i rzeczona kolejka ceprów stała chyba cały dzień, bo kiedy zjeżdżałam, wcale nie była mniejsza... Choć na górze widoczność na max 15 m, wiało i siekło zmrożonym grubym śniegiem, nawet zdjęć sobie nie mogli ładnych zrobić... Ale śniegu dopadało, będzie po czym jeździć, tyle, że już na turach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 kocham narty a Ja pokochalem dopiewro narty i powiem Wam-TO JEST TO:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Nic chlopaki nie chcialem mowic, na te wasze "milostki", ale mozecie miec male problemy ze spelnieniem - mozna sie skaleczyc przy zblizeniach no bo i krawedzie ostre, i wiazania itp ;) Chyba ze to tylko miloscie platoniczne Ja kocham jezdzenie na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi