peszkod Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Piszę z ogromną i bardzo ważną prośbą. Zapewne słyszeliście już kiedyś o fundacji "Mam Marzenie". Spełnia ona marzenia śmiertelnie chorych dzieci. Jednym z marzycieli jest Mateuszek Lang ze Szczecina. W niedzielę ma ósme urodziny, będą to prawdopodobnie jego ostatnie urodziny.... Jego marzeniem jest dostać pocztówki od wielu ludzi.... Jeśli macie chwilkę czasu, kupcie pocztówkę, albo poszukajcie jakiejś np. z miejscowości w której żyjecie, w której byliście albo wesołej, ze zwierzaczkiem albo urodzinowej... napiszcie ( albo namówcie swoje dzieci) kilka miłych słów choćby "pozdrawiam Cię ciepło!!" i wyślijcie mu. Bardzo, bardzo proszę o pełną mobilizację, proszę o tą chwilkę na wypisanie tej karteczki pocieszki... aby zdążyć.. Was to będzie kosztowało niewiele, a dla niego będzie znaczyć ogromnie dużo. Oto adres: Mateuszek Lang ul. Wiślana 37 70 - 885 Szczecin Roześlijcie tę wiadomość do kogo się da i ślijcie kartki. p.s. to nie jest żaden kretyński łańcuszek, to prawdziwa historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Bardzo szczytny cel i zaraz jutro to uczynię, postaram sie nawet parę ciekawych pocztówek kupić żeby Mateuszkowi zrobić przyjemność, to przykre że tak młode życie musi z tego świata odejść, ale mam nadzieję że los się odmieni i Mateuszek pożyje jeszcze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Zalatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Ja dzisiaj lecę na parę godzin do stolicy ale na pewno kupie pocztówkę na lotnisku i wyśle. Bardzo miły pomysł i bardzo szkoda tak młodego chłopca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Ja tez sie przylacze.smutne to ale tak to juz bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 smutne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Hmmm no mam w domu tych pocztówek chyba ze 2000szt. Coś znajde fajnego. Ewentualnie może uda się zakupić jakąśfajną starą pocztówkę ze Szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 smutne , ale inicjatywa fajna bo przecież nie samymi nartami ( czy tez innymi przyjemnościami ) człowiek żyje pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 dziś wysyłam widokówki...bardzo wzruszająca historia,szczególnie jak ma sie swoje dzieci to przemawia do wyobrażni:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Ja też wyślę, wysłałam też info do znajomych....strasznie przykre :( a na co on choruje? A, już wiem - szczegóły tutaj http://mateusz.szczecinianie.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Wyślemy z Tatrami - ten widok zawsze dobrze działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Ja też wyślę biednemu dziecku coś z Tatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi