Gość bobic Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 jak w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 jak w temacie co za widok...nokaut K.O. - GDZIE TO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 http://www.skilebanon.co.uk/resorts.htm albo http://www.skimzaar.com/faraya-mzaar/ski-resort/mzaar-evolution.asp co wygrałam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Uśmiech kierownika, odciśnięty w betonie, uzbrojonym po zęby Posiłkowałaś się prawym przyciskiem i właściwościami załączonej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 po zapisaniu fotki na kompa taka nazwa mi sie pojawiła Wardeh_domain_Faraya !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Panie Moderatorze - to zaszczyt wygrywać w tak banalnych konkursach:D Może i jestem beton jeśli chodzi o komputery ale nie aż taki;) ...to co wygrałam?? Popatrzcie sobie na mapkę Fajnie tam: http://www.skimzaar.com/faraya-mzaar/skiing/faraya-map.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Szanowna Koleżanko, gdybym chciał utrudnić, wrzuciłbym fotkę na swój serwer. Nagród nie przewidziano - patrz regulamin (którego nie ma ) P.S. Czy wszystkie kobiety to materialistki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 czyli mi tez sie udało wycwanic i trafic ? z tym ze nie wiedziałem która to czesc nazwy tego foto to nawa miejscowosci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Yyyyy... to trzeba było, Panie Moderatorze, już w pierwszym poście napisać linka do tego ośrodka a nie certolić się z pseudo-konkursem:p P.S. ...po bandzie, po bandzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Szanowna Koleżanko, gdybym chciał utrudnić, wrzuciłbym fotkę na swój serwer. Nagród nie przewidziano - patrz regulamin (którego nie ma ) P.S. Czy wszystkie kobiety to materialistki ? Robert - dlaczego slyszac "nagrode" jestes tak wasko ukierunkowany Przeciez nagroda moglby byc poetycki wieczor z Moderatorem, przy swiecach, trunkach i mandolinie Z wawy do wawy niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Soczek, nie chcę Cię martwić ale podpadasz:D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Przeciez nagroda moglby byc poetycki wieczor z Moderatorem, przy swiecach, trunkach i mandolinie Z wawy do wawy niedaleko Kooofa chłopie, skąd ja Ci mandolinę wezmę ? Weź pod uwagę, że zawsze nagrodę w nagrodę można scedować na któregoś forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Soczek, nie chcę Cię martwić ale podpadasz:D :D No no, ja podpadam, ale kolega Moderator sie zamyslil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 No no, ja podpadam, ale kolega Moderator sie zamyslil ...chyba sie zawiesił Dość offtopa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Moderator jest już myślami na Tuxie. No, choć najpierw pakowanie - co by nie zapomnieć kominiarki pod kachol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 a co chcesz komus wpirdo*** tfu zbić kogoś chcesz że kominiare bierzesz?? czy na śląsku jakiś bank po drodze chcesz obrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Looknij na webcama, to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 ok będe bacznie śledził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Uśmiech kierownika, odciśnięty w betonie, uzbrojonym po zęby Bobic to Ty już jednak stary jesteś skoro pamiętasz ten kabaret Smolenia i to była taka wersja dla dzieci:D Nagród nie przewidziano - patrz regulamin (którego nie ma ) P.S. Czy wszystkie kobiety to materialistki ? Ale Ty skąpy jesteś to już nawet nie stać Cię na gest w postaci tabliczki czekolady... nie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Ale Ty skąpy jesteś to już nawet nie stać Cię na gest w postaci tabliczki czekolady... nie ładnie Czekolade mu wypominasz, a chlop nie odroznia mandoliny od "mandoliny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Zaraz Was Chłopcy Pan Szef zbanuje za offtopy:D ...i ani czekoladka, ani mandolina ani nawet "mandolina" nie pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Wrócę do pytania: "Gdzie jest tak pięknie? ;)" Oczywiście w alpach:) W całych alpach jest pięknie!! Nie tylko tam gdzie robione było to zdjęcia!! To taka moja mądrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Wrócę do pytania: "Gdzie jest tak pięknie? ;)" Oczywiście w alpachW całych alpach jest pięknie!! Nie tylko tam gdzie robione było to zdjęcia!! To taka moja mądrość po fotkach widze ze alpy bija wszystkie góry,ja jeszcze tam nie bylem bo dopiero od tego roku skosztowalem zimowego szaleństwa,a nie wiem czy ze szklarki moge tu dodac fotki bo widze same alpy na fotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2008 a nie wiem czy ze szklarki moge tu dodac fotki bo widze same alpy na fotach dawaj te foty zawsze będzie jakaś odmiana , ja też mam fotki z polskich górek:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2008 dawaj te foty zawsze będzie jakaś odmiana , ja też mam fotki z polskich górek:cool: no to dzis cos wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi