pablo_duch Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 wróóóóóóóóóócccccccccciiiiiiiiiiiiiłłłłłłłłłłłłłłłęeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 urlop udany,wygrzałem sie a dzis szara brutalna prawda-PRACA:( NA Rodos 40 stopni;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 17 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 urlop udany,wygrzałem sie a dzis szara brutalna prawda-PRACA:( NA Rodos 40 stopni;) A teraz cały dzień musisz czytać forum, żeby zaległości nadrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 A teraz cały dzień musisz czytać forum, żeby zaległości nadrobić. noooooooooooooo troche jest tego:eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 17 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 A ja się dzisiaj dowiedziałem, że moja Pani zaklepała Majorkę na wtorek 24.06. Oj będzie się działo:eek: - jedzie mocna ekipa, a wykupiona opcja nie będzie zachęcała do abstynencji;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Spływ Po konsultacji z J.W. Administratorem pozwalam sobie wrzucić taką informacje : W terminie 04-06 lipca organizowany jest spływ kajakowy na rzekach Łynie oraz Marózce. To okolice Olsztyna , a rzeki jedne z najpiekniejszych w kraju . Zainteresowanych prosze o kontakt , wtedy podam detale typu cena , miejsce itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Fajnie macie... Ja mam urlop w listopadzie lub grudniu - w zależności ile będzie trwał projekt cholerny ... Co za kapa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 urlop udany,wygrzałem sie a dzis szara brutalna prawda-PRACA:( NA Rodos 40 stopni;) Trzeba było żone zabrać pociagiem(osobowym) do stolicy,wysiąść na stacji W-Wa Radość- brzmi podobnie,a i podobno tez było ciepło i urlop rewelacja.Nie wiem czy było by taniej,ale napewno bliżej i powrót do pracy nie byłby taki bolesny:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 19 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Trzeba było żone zabrać pociagiem(osobowym) do stolicy,wysiąść na stacji W-Wa Radość- brzmi podobnie,a i podobno tez było ciepło i urlop rewelacja.Nie wiem czy było by taniej,ale napewno bliżej i powrót do pracy nie byłby taki bolesny:D moze i blizej ale wiesz jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2008 A ja wlasnie sprawilem sobie rower Niby ze zadne wielkie wydarzenie, ale to moj pierwszy rower od prawie 30 lat, wiec od tej strony to cos Na razie tylek boli bardziej od nog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 20 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2008 A ja wlasnie sprawilem sobie rower Niby ze zadne wielkie wydarzenie, ale to moj pierwszy rower od prawie 30 lat, wiec od tej strony to cos Na razie tylek boli bardziej od nog no jesli po 30 latach teraz jezdzisz to bedzie cie bolec:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 20 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2008 no jesli po 30 latach teraz jezdzisz to bedzie cie bolec:D Ja jeżdżę co roku, a i tak zawsze boli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 20 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Ja jeżdżę co roku, a i tak zawsze boli :P po zimie zawsze boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2008 po zimie zawsze boli Ale Was wzielo Po roznych "rzeczach" boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2008 (edytowane) Soczek, zalóż siodełko, może z samej jazdy będziesz miał mniejszą przyjemność, ale potem tak tyłek nie boli Edytowane 20 Czerwiec 2008 przez mysiauek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Jasna dupa, nie pomyslalem :eek: Zaloze dzis wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 21 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2008 (edytowane) E tam, z siodełkiem czy bez, rowerek to dobra rzecz. Muszę wreszcie zadbać o swój, bo klekoce: "smaru, smaru, i może byś mi podokręcała te śrubki, leniwa cholero..." A dobry jest, stary graciel, ma już przeszło 20 lat:D! (Nowszy, górski, jakiś łobuz mi rąbnął, ale cieszę się, że nie tego staruszka:). No i pozdro dla wszystkich 100dentów, sesja i lato też się kiedyś skończą. Edytowane 21 Czerwiec 2008 przez Maria Trwanie sesji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 22 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Jasna dupa, nie pomyslalem :eek: Zaloze dzis wieczorem nie zakładaj-moze sie przyzwyczaisz i bedziesz pierwszym menem co ujezdza rower bez siadelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2008 (edytowane) nie zakładaj-moze sie przyzwyczaisz i bedziesz pierwszym menem co ujezdza rower bez siadelka Ale Soczek na razie pisał że sobie sprawił rower, a nie że jeździł na nim, a sprawił to znaczy wszedł w posiadanie i fakt że pisze że go od tego dupa boli....:eek:, no to ja już nawet nie wnikam w dalsze szczegóły nabycia tego koła* *koło- tak na śląsku się mówi na rower A tak poważnie to ja mam siodełko z Treka(rower zresztą też) takie fajne szerokie z amortyzorem, bardzo wygodne, polecam:) - wczoraj wyjazd z domu o 21 powrót o 23 ok 30 km przekechanie i ani dupka ani nogi nie bolały:), i tak niemal co dziennie z małymi wyjątkami... Edytowane 22 Czerwiec 2008 przez SB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 22 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Na razie tylek boli bardziej od nog SB tu wnioskuje ze dziewiczy rejs juz sie odbył ale i tak czekałem na Ciebie bo wiedziałem ze zabierzesz głos w tej kwesti:Dhehhehe *koło* - przyjałem do wiadomosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Ale Soczek na razie pisał że sobie sprawił rower, a nie że jeździł na nim, a sprawił to znaczy wszedł w posiadanie i fakt że pisze że go od tego dupa boli....:eek:, no to ja już nawet nie wnikam w dalsze szczegóły nabycia tego koła* Ludziskaaaa, to na tym nie wystarczy siedziec, trzeba jeszcze pedalowac :eek: Jak dupa nie wycwiczona to zadne siodelko nie pomoze, trzeba dupsko wyjezdzic i tyle. Ale na pewno z wygodniejszym siodelkiem proces ten moze przebiegac szybciej i lagodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 23 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2008 co racja to racja... dupsko moze tez bolec nie tylko od siadełka ale moga byc to zakwasy od wysiłku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 23 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2008 Jak dupa nie wycwiczona to zadne siodelko nie pomoze, trzeba dupsko wyjezdzic i tyle. Ale na pewno z wygodniejszym siodelkiem proces ten moze przebiegac szybciej i lagodniej Chłopcy, ja Was bardzo proszę... musicie takim językiem pisac... przecież to aż błaga o komentarz:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2008 Chłopcy, ja Was bardzo proszę... musicie takim językiem pisac... przecież to aż błaga o komentarz:D:D:D No SB pojechal ale tak delikatnie, moze cos dolozysz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2008 No SB pojechal ale tak delikatnie ... jeśli myślisz że On tak delikatnie sam z siebie to się mylisz...:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi