pablo_duch Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Wiem i wy wiecie ze zima sie konczy, jak nie skonczyla...ale nie ma co rozpaczac bo nie bawem znowy wróci jak co roku... Gdzie planujecie wtym roku urlop letni? Bo ja szczerze albo Miedzyzdroje,albo Półwysep Helski no chyba ze wpadnie jakis LAST MINUT nad śródziemne...a Wy? ps.moze tu sie rozbudzicie na chwile,bo faktycznie forum nam przysypia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Ooo, jak ja bym chciała w tym roku pojechać do Władysławowa ^^...co roku tam jeździłam od 10 lat, niestety w tamtym roku mnie nie było bo przebywałam za granicą, ale mam nadzieję że w tym roku się uda....nie wiem jeszcze, czy znowu będę jechała do pracy gdzieś w Europę, czy zostanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Ooo, jak ja bym chciała w tym roku pojechać do Władysławowa O o tak ja na pole namiotowe MAŁE MORZE JEZDZILEM PRZEZ 10 LATEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Zwiedzanie Wiednia i przejazdem Pragi. Tydzień czasu to minimum na taką wycieczkę. Oczywiście organizuje to moje własne "biuro turystyczne";) . Trza tylko sobie zakupić jakiś dobry przewodnik, na tydzień przed wyjazdem przeczytać postudiować coby się nie motać i wiedzieć co warto zobaczyć a i rodzince w czasie wyjazdu coś poopowiadać. Paryż tak zwiedzałem i pojadę tam jeszcze raz. Sto razy wolę taką formę zwiedzania niż zorganizowaną wycieczkę. I sto razy wolę takie wczasy niż leżenie plackiem na plaży - zwłaszcza w Polsce. Choć parę fajnych chwil spędziłem kiedyś w Łebie. Ale nartowania to i tak nic nie przebije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Najpierw czynny (bardzo czynny) wypoczynek w Darłówku (obóz krav magi) a potem chcemy sobie ze znajomymi zrobić objazd po Hiszpanii samochodami (czyli autami:D ). A na weekendy pewnie na Mazury bede jezdzić. Nart w lecie nigdy nie miałam (takich na śnieg) wiec i w tym roku mieć nie będę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Ooo, jak ja bym chciała w tym roku pojechać do Władysławowa ^^...co roku tam jeździłam od 10 lat.. To chyba wszystcy Tyszanie tak maja:) Tylko że mi zdarzyło kiedyś pojechać latem tam dwa razy i ja tak rok rocznie tam jezdzę od gdzieś 12lat? Czasami na dłużej czasami na 4 dni - różnie:) W tym roku jeszcze nie wiem co bedzie w wakacje, ale na wrzesień planuję coś śródziemnego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Jak co roku Wdzydze, Chmielno i Stężyca. Gór co prawda nie mamy pod ręką (oprócz Wieżycy) ale za to morze, mnóstwo jezior i przepiękne lasy. Jest w czym wybierac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 A ja mam wakacje w listopadzie. Dlaczego? Ponieważ zastanawiam się nad jakimiś naprawdę ciepłymi krajami, które wtedy mają "last minute". Chcoiaż nawet teraz można znaleźć na pazdziernik/listopad np Arabie Saudyjską za 3,5k all inclusive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Arabie Saudyjską za 3,5k all inclusive ze wszystkim z jazdą na nartach też w tej wielkiej halii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 spływ kajakowy Rospudą lub Hańczą...jeszcze nie wiemy co w tym roku nam wyjdzie ,ale napewno będzie spływ bo to uwielbiamy ...i w sierpniu Sharm El Sheikh 2 tygodnie z całą rodzinką....a w tak zwanym między czasie wypad w Bieszczady:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Rodzinka wymyslila Grecje - zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Rodzinka wymyslila Grecje - zobaczymy co z tego wyjdzie w zeszłym roku mialem ślub i w podróz poślubna na Krecie bylismy i powiem ze chetnie jak bedzie okazja tam wróce,Kreta-Greckie klimaty cląkiem fajne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Kreta-Greckie klimaty cląkiem fajne:D Lepiej się w Grecji po mydło nie schylaj No, ale skoro mówisz, że fajne klimaty .... Your choice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Lepiej się w Grecji po mydło nie schylaj No, ale skoro mówisz, że fajne klimaty .... Your choice. o czyms powinienem wiedziec????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 To chyba wszystcy Tyszanie tak maja:) Tylko że mi zdarzyło kiedyś pojechać latem tam dwa razy i ja tak rok rocznie tam jezdzę od gdzieś 12lat? Czasami na dłużej czasami na 4 dni - różnie No proszę - bo Tyszanie wiedzą, co dobre to może kiedyś tam wpadniemy na siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 o czyms powinienem wiedziec????????????? Hehe, no cóż ..... poszukaj, poczytaj mitologię.... Aha, tam o mydle nic nie znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Hehe, no cóż ..... poszukaj, poczytaj mitologię.... Aha, tam o mydle nic nie znajdziesz Wtedy nie potrzebowali, Polacy Grecji nie odwiedzali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 25 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Wtedy nie potrzebowali, Polacy Grecji nie odwiedzali hehehhe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Wakacje to żecz względna bo czsami przyjeżdzam z wakacji zmenczony bardzej niż bym rabotał (imprezy do rana ,od rana piwko i to potem męczy człowieka:D ) ale jak juz mówimy o wyjazdach to jo jada na swoje włości na mazury jacht zwodować trowa wyśyć a potem balować ps ,od furtki do jeźiora mom całe 7metrów Bo takie jest życie biednego Polskiego robotnika na nic więcej nie stać (jak grecja i inne jakieś tam araby:D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Gdzie masz tą działeczkę?? Jak tu nie chcesz to na priva dawaj to o Mazurach chetnie pogadam bo to moje okolice:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Ja Turcja, albo Egipt (niestety) pod koniec czerwca. Chociaż wolałbym o tej porze roku L2A albo Zermatt i tam wiadomo co, ale niestety nie mam nic w tej kwestii do gadania. Decyzja już zapadła. Te kobiety....dlaczego stawiają wyżej leżenie na leżaku od nartowania.:eek: Potem pewnie Polskie Dni W Kaprunie lub jeden z wymienionych rejonów lodowcowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Rodzinka wymyslila Grecje - zobaczymy co z tego wyjdzie Grecja fajna zarówno ta kontynentalna jak i wyspy. I przynajmniej nie ma rusków, chociaż szkoda, że nie ma rosjanek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Grecja fajna zarówno ta kontynentalna jak i wyspy. I przynajmniej nie ma rusków, chociaż szkoda, że nie ma rosjanek;) W takim razie szkoda tez ze nie ma ukrainek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 A ja se to mam w dupie ciepły piasek wstrętną słoną wodę, polskiego morza chyba od 13 lat nie używam wcześniej parę razy się mi zdarzyło przeważnie mój pobyt zaczynał się od zakupu gumowców bo ciu...o deszcze do 1 do ostatniego dnia, w zeszłym roku Chorwacja... żebym ja się musiał za własne pieniądze w takim skwarze męczyć szkoda czasu i kasy i mam nadzieję że lato 2008 będzie niezbyt słoneczne i chłodne bo tak mi ze względów zawodowych pasuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Eeeee no SB, bez az takich skrajnosci, wszystkie skrajnosci sa niezdrowe. A poza tym wiesz, sa jeszcze dzieci, a wszystkie dzieci nasze sa....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi