Boogie Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 zdrowa szczęścia dużej ilośći par nart pinindzorów z okazji pieknych 40 urodzin życzy Bugi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Spełnienia marzeń życzy Wróżka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Wszystkiego najlepszego Dużo śniegu ale w sezonie bo chyba nie w latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Oczywiście,że się i ja się dołączam. Sdrufka!!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 I ja też składam najserdeczniejsze życzonka, Pax :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Zdrowko Brachu i Wszego Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 i spełnienia marzeń i wszystkich zachcianek i coraz bardziej udanych sezonów zimowych!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 WIELKIE DZIĘKI .....wszystkim forumowiczom za miłe słowa i ja przy tej dość okrągłej rocznicy mam okazję pozdrowić zarządzających tym wspaniałym portalem i oczywiście wszystkich uczestników ciekawych rozmów i często bardzo merytorycznych:)....pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Stuknęło pare latek najlepszego Pax przedewszystkim Zdrowia i metra sniegu pod nartą - ZAWSZE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Spełnienia wszystkich marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi