Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

[SPRZEDAM] K2 The Seth 07/08

bmcru

Rekomendowane odpowiedzi

chyba sie ulotnił-MOZE SIE ZALOGOWAŁ ZEBY COS SPRZEDAC,ale jak wroci-mowie SERWUS:D

Dobra chlopy spoko luzz nie obrazilem sie jestem z wami!! w sumie to bardziej na forum ski2die, kiedys tutaj sprzedalem jedne narty i nie wiedzialem ze nie mozna zamieszczac ogloszen kiedyś można bylo o ile dobrze pamietam, a szkoda bo np na forum nikona jest normalnie sprzedam tak jak i na ski2die wiec sorrki nie wiedzialem bo nie przeczytalem do konca regulaminu pozdrawiam ale napewno nie ma zainteresowanych :)

Wrzuć zdjecia i cenę. Chyba, że to te same co na allegro.

Za 800pln to szczerze mówiać w tym momencie można dostać nowe narty tego typu innej firmy NÓWKI. Trzeba tylko poszukać :)

A co do twojej odpowiedzi to w gieldzie sa nartki zamieszczone!! a jak masz nowki za 800 to se je kup a nie komentuj PEACE

A co do twojej odpowiedzi to w gieldzie sa nartki zamieszczone!! a jak masz nowki za 800 to se je kup a nie komentuj PEACE

Kolego, nie wypada tak odnosić się do kogoś, kto jednak dłużej od Ciebie obcuje tu na forum.

Może na forum ski2die u naszego wspólnego kolegi Leskiego (greets dla niego), takie teksty są normalne, u nas niestety nie.

A wlasnie ze nie drogi kolego, no bo my to tutaj takie troche funfle jestesmy i czasem sobie pomagamy, a niekoniecznie potrzymy czy ktos lyknie pierwszy lepszy lep. To nie gielda towarowa w tym miejscu wiec konetarzy i porownan sie spodziewaj.

Takze PEACE TOO, a Ty Mysiekc mow w tym wzgledzie jak najwiecej sie da :)

No więc mogę kolesiowi powiedzieć tylko : "Goooń sie Buraku".

Po pierwsze dupku żółędny: forum, jest do tego żeby komentować.

Po drugie buraku: jak powiedział Soczek: żyjemy i pomagamy sobie na tym forum trochę na zasadzie kumpelstwa. Ktoś komu podpowie, załatwi, pomoże itp itd.

Po trzecie: 1250pln za używane Seth'y to spora przesada. Szczególnie, że na allegro gośc ma je z Markerami bez żadnych sznyt za 900pln "Kup Teraz", a niewiele gorsze Salomon Gun mozna kupić za 599pln bez wiązań.

Po czwarte: napisz mature, a potem niech ktoś Cię nauczy jak się odnosi do ludzi, ktorych nie znasz.

Po piąte: zapoznaj się z regulaminem forum zanim cos napiszesz.

Po szóste: istnieje coś takiego jak zestaw niepisanych (chociaż spisanych) zasad zwanych netykietą. Ale pewnie Pan od Informatyki jeszcze Wam tego nie powiedział.

Jeśli kiedyś miałeś tutaj nicka "Czarny" - to Ci wybaczam.

Chyba pierwszy raz mi się zdarzyło takie coś na skionline.

Zmierził mnie baran.

No więc mogę kolesiowi powiedzieć tylko : "Goooń sie Buraku".

Po pierwsze dupku żółędny: forum, jest do tego żeby komentować.

Po drugie buraku: jak powiedział Soczek: żyjemy i pomagamy sobie na tym forum trochę na zasadzie kumpelstwa. Ktoś komu podpowie, załatwi, pomoże itp itd.

Po trzecie: 1250pln za używane Seth'y to spora przesada. Szczególnie, że na allegro gośc ma je z Markerami bez żadnych sznyt za 900pln "Kup Teraz", a niewiele gorsze Salomon Gun mozna kupić za 599pln bez wiązań.

Po czwarte: napisz mature, a potem niech ktoś Cię nauczy jak się odnosi do ludzi, ktorych nie znasz.

Po piąte: zapoznaj się z regulaminem forum zanim cos napiszesz.

Po szóste: istnieje coś takiego jak zestaw niepisanych (chociaż spisanych) zasad zwanych netykietą. Ale pewnie Pan od Informatyki jeszcze Wam tego nie powiedział.

Jeśli kiedyś miałeś tutaj nicka "Czarny" - to Ci wybaczam.

Chyba pierwszy raz mi się zdarzyło takie coś na skionline.

Zmierził mnie baran.

no ktos tu poszedl po calosci,ale co racja to racja..

Zasady sa wszedzie a hamstwo to nie ta strona...