MB Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 z częściami nie ma problemu,bo to Subaru i się nie psuje. mysiauek zadał pytanie które najczęściej słyszę odnośnie wysokości i szerokości odpowiadam więc jak zwykle,ja jeszcze nie leżałem w zakrętach spoko szczególnie na śliskiej nawierzchni ale limuzyna to to nie jest takie "toczki" kiedyś jak miśki mnie trafiły na suszarkę to im wmówiłem,że takie małe gówienko nie może przecież śmigać z taką prędkością uśmiali się serdecznie i puścili wolno bez mandatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Wituś do dziś nie może nic powidzieć ze strachu a Wy go namawiacie do wspomnień tak bardzo przeżytych:D oj, duży chłopiec już jest z Niego:D P.S. Figo, Ty w nocy spać nie możesz?? post o 5:05:eek: Ja dzisiaj o tej porze jeszcze na nartach jezdziłam z Hermannem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Figuś a nie powiedziłeś policmajstrowi że jak Ci da mandat to nie będziesz miał co jeść :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Figuś a nie powiedziłeś policmajstrowi że jak Ci da mandat to nie będziesz miał co jeść :D ? U niego by taki numer nie przeszedł bo se dobrze wygląda, nie to co ja: wypasiony jak szczur w sklepie żelaznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 U niego by taki numer nie przeszedł bo se dobrze wygląda, nie to co ja: wypasiony jak szczur w sklepie żelaznym SB, ten Figowy brzusio to jest puchlina głodowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 wypasiony jak szczur w sklepie żelaznym niezłe hasełko:D A Figo car to strasznie klimaciarskie auto:) Następnym razem musisz z jakies akcji filmik wrzucić! A żebyś nie zapomniał aparatu to wrzuć go na stałe do auta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 szczur w żelaznym sklepie do mnie absolutnie nie jest podobny nawet do SB a hasło jest moje zresztą czy widział kto szczura z opuchlizną głodową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 zresztą czy widział kto szczura z opuchlizną głodową Nie mam wśród swoich znajomych zbyt wielu szczurów a tych których znam to nie mają... Ale ludzi z puchliną głodową/mięśniem piwnym znam wielu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 .....i jeszcze nie wiem co z punktami bo w orzeczeniu o karze z sądu nic na temat punktów nie pisze, sprawdzę to w rejestrze i jak się dowiem to tu napiszę Dzisiaj w nocy wstrząsnęła mną straszna informacja zadzwonił kolega policjant i poinformował mnie że punkty niestety mam!! 6 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 trzeba to oblać boć to przecie pierwsze Twoje punkty:) tylko z kim? bo Ty nie pijący oby się tylko worek nie otworzył i punkty się z niego nie sypały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 SB można powiedzieć jesteś "rozdziewiczony" SB nie pijesz bo nie lubisz czy po prostu Cie zaszyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 SB nie pijesz bo nie lubisz czy po prostu Cie zaszyli? Nie nie jestem zaszyty ale jak wypije to się mi kobitki podobają wszystkie, rączki mi latają a co za tym idzie krzesła kufle i co tam pod rękę podejdzie na wysokości lamperii lata:eek:, no i te objawy dnia 2 masakra więc wolę nie pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 popieram..lepiej patrzeć na ten świat trzeźwym wzrokiem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 popieram..lepiej patrzeć na ten świat trzeźwym wzrokiem:P taaaaaaak.......tylko cytujac - niestety - klasykow "swiat na trzezwo jest nie do przyjecia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 taaaaaaak.......tylko cytujac - niestety - klasykow "swiat na trzezwo jest nie do przyjecia" ale świat na kacu jest nie do przeżycia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 ale świat na kacu jest nie do przeżycia:( hahahaha - pewnie dlatego zawodowcy wsrod zawodowcow do niego nie dopuszczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Bo pić to trzeba umieć a przed snem litr wody w siebie na siłę wlać i kaca ni ma:D (odezwała się ta co po 2 piwach pod stolem śpi:D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Nie nie jestem zaszyty ale jak wypije to się mi kobitki podobają wszystkie, rączki mi latają a co za tym idzie krzesła kufle i co tam pod rękę podejdzie na wysokości lamperii lata:eek:, no i te objawy dnia 2 masakra więc wolę nie pić Nie no Sławuś hhhahahhaaa japierdzielę rączki latają...Ty poprostu niemożesz pić bo możesz napochać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi