Raceman Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Może wybierzemy miss nart tzn najładniejszą szatę graficzną narty jaka była produkowana seryjnie , macie jakieś propozycje? PS co powiecie o tym http://www.kneissl.com/produkte/2007_2008/alpine/fis_race/? chodzi o SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Może wybierzemy miss nart tzn najładniejszą szatę graficzną narty jaka była produkowana seryjnie , macie jakieś propozycje? PS co powiecie o tym http://www.kneissl.com/produkte/2007_2008/alpine/fis_race/? chodzi o SL IMHO nic nie przebije ołówków z lat 80/90. Wielokolorowe na górze i np jebnooki zielony od dołu, który odbijał się od śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 A więc tak. Ten Kneissl ma bardzo ładną grafikę. Na kolejnym miejscu stawiałbym Dynastara, właśnie Omeglassa, na trzecim chyba Blizzarda lub ładny pomarańcz Rossignola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 A mnie się podoba grafika Voelkl Pearl - są ładniutkie:) i takie inne:) No i pomysł Atomica z ta szachownicą był fajny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 a ja uważam że z gustami sie nie dyskutuje...każdemu będzie podobało się co innego...a i tak jeżdzi sie na czarnym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 A mnie się podoba grafika Voelkl Pearl - są ładniutkie:) i takie inne:) No i pomysł Atomica z ta szachownicą był fajny:) Wolki są nie do pobicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 chyba nikt nie znajdzie ładniejszej tylko na jednej trzeba by pieprzyk dorysować http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=345345030 i jak bardzo są poprawne politycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Tym porównaniem obraziłeś Kaczora Donalda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Tym porównaniem obraziłeś Kaczora Donalda;) dla donalda to by trzeba kask do kompletu mieć i wtedy wszystkie ptoki były by uwiecznione:D te też są ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Ja myślę że jednak Dynastary...http://www.skiteam.pl/archiwum/2006/narta/Dynastar/SPEED_OMEGLASS_COMP/ mistrzostwo swiata nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Każdy chwali co ma na dzień dzisiejszy to nic nie pobije salomona crosmaxa z 3 sezonów wstecz ps a te wariatry z dynastarami to tak jak talibowie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Po czamu Talibowie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Fanatycy wierni ideałom:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Odezwoł się fanatyk ELANa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 aż żal to powiedzieć ale seria race z atomicia też nie jest najgorsza w przyszłym roku (jeśli chodzi o wygląd) head poszedł po bandzie wszystkie są prawie takie same rosi też zmienił szatę tak że stary (z wygladu) jest chyba tylko fischer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 22 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Przecież Fischer ma nowy design. Zbliżony do starego, ale nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 ano ma prawie taki sam dopiero jak sobie porównałem to zobaczyłem te różnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 22 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 No poprzednio Rossignol też się nie popisał i praktycznie zmienili tylko wypełnienie dużego S i styłu dodali czarny tło. No ale grafika "nowa" 06/07 07/08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi