1973marcin Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 mam takie pytanie dotyczące tych nart, w oznaczeniach na nasz rynek narty są oznaczone omeglass comp (te droższe), i omeglass, a szukając tych nart w necie można się natknąć na oznaczenie omeglass sl , ceny są różne sl są droższe od zwykłego omeglassa a tańsze od compa ? http://cgi.ebay.pl/SKI-NEUF-DYNASTAR-SPEED-OMEGLASS-SL-64-165-40-2008_W0QQitemZ350033559882QQihZ022QQcategoryZ134394QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem jak to wygląda moze ktoś się orientuje czy to inne oznaczenie compa czy inny model:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Tak mnie się wydaje, że to komórka właśnie. Zauważ, że narta ma płytę WC, natomiast jak się przyjrzysz na oficjalnej stronie Dynastara, to masz tam inną płytę No i inne oznaczenie nart masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 20 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 to bylby to najwyższy model wyższy od compa? to wtedy cena jest warta uwagi ale i tak z kosmosu:mad: z wiazaniem moje dwie wypłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Tak, tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 to bylby to najwyższy model wyższy od compa? to wtedy cena jest warta uwagi ale i tak z kosmosu:mad: z wiazaniem moje dwie wypłaty Mnie wyskakuje, że cena z tego linka to "około 1 945,14 zł". Ostatni oznajomy sprowadził sporo aparatow foto z ebay.co.uk - może tam by bło warto rozejrzećsię za nartami ? Ja jeszcze nie miałem na to czasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Ale to jest cena za sama narte. Z wiazaniem do 14, narta wychodzi, chyba nawet od tego samego sprzedawcy, 2400 z groszami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Może jestem sknera, ale IMHO to za dużo za nartę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Wiesz, we Francji sa inne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Fajna narta i fajna cena , wporównaniu do compa 05/06 w Skiteamie 3599zl to wtedy był kosmos... Ja bym brał Marcin PS . chciałem dodać że zmaścili szatę graficzną , niewiem dlaczego przeciez była piękna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 obie narty Dynastar World Cup SL i Speed Omeglass World Cup to serwis dla zawodnikow, pierwsza jest robiona recznie i jest twardsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Jarku, nie mów, że Omeglass WC jest robiona na maszynie, bo nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Jarku, nie mów, że Omeglass WC jest robiona na maszynie, bo nie uwierzę ... no nie wiem, moja wiedza na temat Dynastarow jest ograniczona, oni maja jakby wiecej tych modeli topowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Wiesz, we Francji sa inne ceny no w porównaniu z polską ceną (szczególnie z początku sezonu) to prawie okazja Fajna narta i fajna cena , wporównaniu do compa 05/06 w Skiteamie 3599zl to wtedy był kosmos... Ja bym brał Marcin PS . chciałem dodać że zmaścili szatę graficzną , niewiem dlaczego przeciez była piękna... w przyszłym roku jes troszeczkę ładniejsza ale to i tak nie to co było, powinni zwolnić tego co tak "pomazał" te narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 a tutaj jest w rewelacyjnej cenie bo z wiazaniem px18 wychodzi ok 1500zł tylko trzeba poszukać kokoś kto wysle ze stanów http://www.starthaus.com/?display=closeout_deals#skis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Dynastary fajne deski, szkoda tylko, że tak niedocenione w naszym kraju. A to przecież nie tylko narta techniczna - slalomowa, czy gigantowa, lecz również cross oraz freeride. Ale jakoś żyję nadzieją, że to się szybko zmieni. Teraz jest nowy dystrybutor - ....., więc nowe siły wstąpią w ten brand myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Dynastary fajne deski, szkoda tylko, że tak niedocenione w naszym kraju. A to przecież nie tylko narta techniczna - slalomowa, czy gigantowa, lecz również cross oraz freeride. Ale jakoś żyję nadzieją, że to się szybko zmieni. Teraz jest nowy dystrybutor - ....., więc nowe siły wstąpią w ten brand myślę. Może chodzi o ceny. a tutaj jest w rewelacyjnej cenie bo z wiazaniem px18 wychodzi ok 1500zł tylko trzeba poszukać kokoś kto wysle ze stanów http://www.starthaus.com/?display=closeout_deals#skis Wysyłka to jedno. Dwa jak ni z gruchy ni z pietruchy dowalą cło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 chyba że masz kogoś mieszkającego w USA, i po prostu przejedzie z tym jak z bagażem :-) jeden wymog musi akurat do PL lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi