1973marcin Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 witamy nową użytkowniczkę forum "kanga":D terza to musisz coś napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Ja również witam:) ...no to teraz dwa razy musisz odpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 20 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 znajdziecie trochę wspólnych tematów napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Taaak, na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanga Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 :-)wtam brata;-)hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanga Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 witam i pozdrawiam wszystkich na forum:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 A już myślałem że się nam koleżanka nieodezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanga Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 hehehe no troche to trwało;-)ale to brak czasu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 hehehe no troche to trwało;-)ale to brak czasu..... No to i ja witam i oczywiście na razie grzecznie od uzupełnienia profila zachęcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 witam i pozdrawiam wszystkich na forum:-) No to ja w imieniu swoim i innych wszystkich ktorzy sie nie odezwali jeszcze "czesc i nawzajem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanga Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 mój podpis mówi wszystko o mnie hehehe;-)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 mój podpis mówi wszystko o mnie hehehe;-)pozdrawiam Zajefajnie - a z nartami masz tez cos wspolnego czasami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Zajefajnie - a z nartami masz tez cos wspolnego czasami ?? z nartami też trochę ma tak od 20 paru lat z krótką przerwą na operacje kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 z nartami też trochę ma tak od 20 paru lat z krótką przerwą na operacje kolana Acha - nalezy to wydedukowac z podpisu ktory mowi wszystko, z profilu, z wylewnosci dialogu czy jeszcze gdzies indziej miedzy wierszami ?? p.s. ktore kolanko i czy juz ok z nim "bracie" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 no to jak wszyscy to i Ja sie przylacze do powitania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Ja już witałam ale jeszcze raz powitam:) Myślę ze się dogadamy:) Jet taki temacij w "Chce Wam o tym powiedziec" o naszych zainteresowaniach, hobby cośtam... Możesz tam sie rozpisać na temat tego czym się zajmujesz i kogo najbardziej lubisz bić (oprócz Brata:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Ja też Cię witam Kanga serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 i ja pragne serdecznie powitać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Witam Cię również....i przy okazji fajnie się składa bo mój syn zapalony karateka i narciarz,może znajdzie tutaj poprzez Twoją obecność bratnią duszę do wymiany ciekawych poglądów...chociaż karate Oyama to nie jujitsu,ale zawsze sztuka walki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Witam również powoli to sie zaczyna robic forum sztuk walki i to kobitki takie cuda wyczyniają zaczynamy sie bać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanga Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 :-)które kolano?zrobione?prawe :-)ale nie do końca jeszcze;-)narazie wycięta łękotka ...a więzadła jeszcze do zrobienia są:-)ale już ok jak narazie hehea to już ze 3 latka temu , a narty no owszem troche śmigam tak rekreacyjnie:-)teraz to bardziej z córką(ktoś ją musi nauczyć i zaszczepić tego bakcyla)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanga Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 luzik...nie będe was zanudzać sztukami walk...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanga Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Zajefajnie - a z nartami masz tez cos wspolnego czasami ?? ale czepialski jesteś?????????? no czasami mam coś wspólnego z nartami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 ale czepialski jesteś?????????? no czasami mam coś wspólnego z nartami:D Eeeeee, gdybym byl to bym tak zabkow nie szczerzyl do Ciebie i oczek nie puszczal, a Ty od razy taka gniewno-czerwona "Zanudzaj" nas wszystkim do Ci do glowy przyjdzie i "pociechy" z kolanka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanga Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2008 a tam gniewno czerwona hehe no odpukać narazie kolana ok:-)oby jak najdłużej bo oba niestety uszkodzone :-(ale ktoś kiedyś powiedział sport to zdrowie hehe ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi