1973marcin Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 dzisiaj nas kolga niedoszły a może przyszły prawnik napisał do mnie coś takiego na gg "3426886 13:07:36 koleszko nie przesadzasz troche ku.wa co? 3426886 13:07:42 zycie ci nie mile? 3426886 13:07:52 to moze troche wyjaltujesz i nie będziesz mi sie w życie wpierdalal 3426886 13:07:52 co? 3426886 13:08:00 przesadzileś 3426886 13:08:06 tyle w tym temacie 3426886 13:08:12 zobaczymy kto ostatni będzie sie śmiał" nie wiem za bardzo ale to chyba podchodzi pod groźby karalne panie przyszły prawnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Jeśli myślimy o tym samym człowieku to ja bym wstawił masę śmiejących się buziek. Patrząc na jego zdjęcia można spokojnie stwierdzić że ten koleś to totalna LAMA. Za dużo filmów się na oglądał. Marcin, moja rada: tupnij lekko nogą a ziomek będzie szybciej bedzie spi*****ł niż siępojawił. Za komputerem każdy jest mocny tylko że on chyba nie kuma że z jego fotek wynika że może powalczyć jedynie ze swoim kretynizmem, no chyba że schowa się za tatusiem wtedy zrobi się ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 wpisz sobie numer gg i poszukaj:D a w poniedziałek pogadam sobie ze znajomym z komendy co o tym sądzi:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 No znalazłem ale chyba coś źle skopiowałem bo jakiegoś typa o nicku "maminsynuś" mi wyrzuciło.... a może to dobry numer Boje się że Panowie z komendy za wiele nie zdziałają. Jeśli masz znajomego prawnika wykonaj do niego telefon przedstaw sytuacje i niech to określi czy taka rozmowa na gg może być dodana do materiału dowodowego. Jak tak to ja bym szedł w sąd. Jak po znajomości prawnika znajdziesz to koszty małe, porces krótki a Panu "koledze" bramka w zawodzie się zamknie i zostanie biureczko w urzędzie i pensja na 1 razowy wyjazd do białeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoś do prokuratury, oni muszą się tym zająć z urzędu. Na pewno sprawę umorzą, ale co się gość najeździ to Rybnika, to jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Sorry ale moim skromnym zdaniem Panowie wyluzujcie, tak jak radzi Ambro buźki... (a jeśli nie to załatwcie to po męsku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 hahaha jak pan przyszły prawnik wie to co jest na internecie jest dla wszystkich ( no poza tymi stronami od 18 lat - tam go nie szukajmy :D:D) wiec o co chodzi pojechał na zawody dostał to to że ktoś to znajdzie było kwestią czasu i o co tu sie denerwować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Ale jaki przyszły prawnik co Wy to fulicie żeby zrobić aplikację to trzeba mieć naprawdę sporo oleju w głowie i to też nie wystarcza;) A czy to jest tak że każdy z tego miasta na S popełnia tu samobójstwo:eek: na naszych oczach, Mysiałek Ty chyba jesteś następny w kolejce ciekawe co wymyślisz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Jedyna rada Saławek niech se weznom halba ,wypijom i larmo bydzie uciszone:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Panowie jest młody energia go rozpiera jak by przyszło co do czego to by został tylko kurz i wiatr po koledze ps.Sławek święta racja to miasto sie pali na S razem z ludzmi na forum ale myśle że Mysiek jest rozsądnym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Moze juz mu dajcie spokoj chlopaki, bo go calkiem zakrecicie:) Jeszcze ma chwile czasu, moze nauczy sie smiac z samego siebie i troche wyluzuje i wtedy swiat bedzie lepszy (acha - jeszcze wyrosnie tegiej z bajery). poza tym nie jest taki zly chlopak A jak nie to wtedy zrobimy porzadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 1973marcin....wiesz kto to jest,czy się domyślasz?....bo ta konspira nic nie zmienia....po męsku poprostu napisz kto tak Cię zjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Ale jaki przyszły prawnik co Wy to fulicie żeby zrobić aplikację to trzeba mieć naprawdę sporo oleju w głowie i to też nie wystarcza;) A czy to jest tak że każdy z tego miasta na S popełnia tu samobójstwo:eek: na naszych oczach, Mysiałek Ty chyba jesteś następny w kolejce ciekawe co wymyślisz:D Nie pozostaje mi nic innego jak się wstydzić. Niestety nie ma takiego emotikonka. Osobiście też mi się kiedyś oberwało od Bugiego za jedno ładnie zrymowane hasło. Co do mnie: no mam nadzieję, że do trzech razy sztuka. A ja jestem trzeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Nie pozostaje mi nic innego jak się wstydzić. Niestety nie ma takiego emotikonka. a ten : ":o" ? Szkoda że główny bohater całej akcji nie wypowiada się w tym wątku. Tak zawsze zasypywał nas postami a tu co ? Czyżby specjalnie go omijał jakby nigdy nic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 a ten : " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Czekajcie bo wątek o mnie zaczyna się robić A ja się tu kajałem za wykroczenia już pare razy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 20 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Co do mnie: no mam nadzieję, że do trzech razy sztuka. A ja jestem trzeci my też mamy taką nadzieję chyba wszyscy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Panowie jeszcze raz apeluję o rozsądek , napisał to co napisał ale zawsze są takie słowa "PRZEPRASZAM" i "DZIęKUJę"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Panowie jeszcze raz apeluję o rozsądek , napisał to co napisał ale zawsze są takie słowa "PRZEPRASZAM" i "DZIęKUJę"!!! Co racja to racja, jest jeszcze "PROSZE" Ale w zaleznosci od sytuacji do kazdego z nich trzeba miec "charakterek' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 my też mamy taką nadzieję chyba wszyscy:) No Marcin Chyba Ty i pare osób z forum poznaliście mnie (w taki czy inny sposób) i mam nadzieję, że nie miałem w sobie nic z buraka ? Ogólnie nie mam równo pod sufitem, ale to już inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 No Marcin Chyba Ty i pare osób z forum poznaliście mnie (w taki czy inny sposób) i mam nadzieję, że nie miałem w sobie nic z buraka ? Ogólnie nie mam równo pod sufitem, ale to już inna sprawa. Poznałeś brata Marcina czyli Bartka czyli RACECARVERRa no chyba że Marcina też gdzieś poznałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 noooo....widze ze dosc drazliwy temat poruszony...Czytalem ta ala rozmowe na gg i powiem ze KTOS :DJESZCZE NIE WYRÓSŁ Z PODWÓRKA I SPOTKAC PRZY CZEPAKU Z PAPIEROSEM-JA BYM OLAŁ I KONIEC-BEDZIE NAWIJAC SAM DO SIEBIE I MU SIE ZNUDZI.... mocny w gębie i koniec... zrobic tylko i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Poznałeś brata Marcina czyli Bartka czyli RACECARVERRa no chyba że Marcina też gdzieś poznałeś No może mylę już nicki ale wydaje mi się, że przez moje konto przechodził ostatnio jego przelew za softshell na ebay.de Stąd też napisałem, że różni ludzie poznali mnie "w taki czy inny sposób" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 ok głowny winowajca calego zajścia sie oddzywa, jako pierwszy wyciągam dłoń ok z mojej winy powstala ostra jazda na forum, z mojej winy skoczyla ilosc wejsc i wyjsc na forum, wszystkich których urazilem swoim zachowaniem PRZEPRASZAM i oczekuje tego samego ze stron, które godzily w moje dobro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 No, lubie ludzi, ktorzy maja klase sie przyznac, ze zle zrobili. Ja sam czasem nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi