Raceman Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Ciekawie jak to wypadnie? Jaka pogoda będzie i kto na pudło skoczy a kto spadnie pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Zawody będą na Kasprowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Tak na kasprowym jak co roku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Ciekawe, czy pogoda pozwoli rozegrać te zawody? Widzę, że wialo u góry dzisiaj, kolejka nie chodziła; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Ponoć wielka hała stok nieprzygotowany ratraki w garażach , napadało 10 cm śniegu w nocy to za 50 zł wpisowego mogli sie postarać i przygotować stok (w tym miejscówka) . Wiem bo dziadek był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 To czyli jak co roku hała:D ale dudki są dobre ps.i dla tego w tym roku nie jechałem bo mam po wyżej uszu pzn i ich organizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi