mysiauek Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 (edytowane) Choć tęsknię już za zimą i najchętniej już teraz pojechałbym na narty, to prawdę mówiąc dopiero jutro zaczynam letni urlop... Pocieszenie tylko jedno - niedługo po letnim wypoczynku będzie zimowy wysiłek .... bardzo niedługo, bo licząc systemem Hucu raptem niecały miesiąc zostanie Nie martw się... ja mam listopadzie urlop... tak tak ten letni ... Edytowane 28 Sierpień 2008 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 29 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2008 Nie martw się... ja mam listopadzie urlop... tak tak ten letni ... Mysiek, Ty na swoim "letnim" listopadowym urlopie spokojnie możesz już na narty jechać!! Ja conajwyżej na nartach wodnych mogę teraz pośmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 29 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2008 Nie mam gdzie, to tu się pożalę: wróciłam z ukochanego Trójmiasta/Władysławowa/Helu znowu na śmierdzący Śląsk I czeka mnie kampania wrześniowa z p****nymi praktykami, ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2008 Nie mam gdzie, to tu się pożalę: wróciłam z ukochanego Trójmiasta/Władysławowa/Helu znowu na śmierdzący Śląsk I czeka mnie kampania wrześniowa z p****nymi praktykami, ech Nie przejmuj się , niektorzy studiowali po 6 lat i więcej, nie skończyli, a źle się im nie żyje Znam wiele takich przypadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2008 Nie mam gdzie, to tu się pożalę: wróciłam z ukochanego Trójmiasta/Władysławowa/Helu znowu na śmierdzący Śląsk I czeka mnie kampania wrześniowa z p****nymi praktykami, ech Bedziesz praktykujaca czy praktykowna ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2008 Wypraszam sobie "śmierdzący Sląsk"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 30 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2008 Mysiau, dzięki za pocieszenie Juice, będę nauczać (angielskiego, żeby sobie ktoś czegoś nie pomyślał ) Sorki Raceman, jeśli Cię to uraziło ale tam była świeża morska bryza, w porównaniu z którą cała reszta Polski leży :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 30 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2008 Ho, ho to kolezanke po fachu bede mial na forum - fajnie. Nie narzekaj na praktyki, ja teraz tez bede mial praktykantke (nie pierwsza zreszta) i jeszcze nikt nie narzekal;) Wystarczy wybrac fajnego opiekuna praktyk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2008 Hot - jak sobie sam dobierasz praktykantki (jeszcze zadna nie narzekala) no to na co narzekac, do tego widac ze trening czyni mistrza Moze Loviisa ma mniej szczecia z praktykantami W tym przypadku "wiem" ze opiekun-ka jest pierwszorzedny/na - ale to moze byc "tylko" polowa szczescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 31 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2008 Nie mam gdzie, to tu się pożalę: wróciłam z ukochanego Trójmiasta/Władysławowa/Helu znowu na śmierdzący Śląsk I czeka mnie kampania wrześniowa z p****nymi praktykami, ech ty z praktykami a ja z dwoma jakże "latwymi egzaminami" z czego jeden mam juz jutro:) z kolesiem ktory jest mega wymagający:) no ale z warunkiem tez mozna zyc.........albo z 2 warunkami tez:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 1 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2008 no widze ze aktyvnosc sie rozpoczela na forum-trzeba poczytac zeby niue wypasc z obiegu.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 1 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Ho, ho to kolezanke po fachu bede mial na forum - fajnie. Nie narzekaj na praktyki, ja teraz tez bede mial praktykantke (nie pierwsza zreszta) i jeszcze nikt nie narzekal;) Wystarczy wybrac fajnego opiekuna praktyk:) Ja nie wybieram tylko mi przydzielają ale i tak lekcje pokazowe mam już dawno zaliczone, zostało mi 5 lekcji w gimku (bleh) i 11 w moim liceum (trochę mniej bleh, ale jednak ), no i zalka oraz exam w kampanii wrześniowej (uch) ty z praktykami a ja z dwoma jakże "latwymi egzaminami" z czego jeden mam juz jutro z kolesiem ktory jest mega wymagający no ale z warunkiem tez mozna zyc.........albo z 2 warunkami tez:d To powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2008 nie dziekuje:) ale juz mam ten egzam za sobą 17stego września kolejna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 1 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2008 No to 3majcie się, biedne studenty! A propos, taka sobie historyjka: Przeprowadzano ankietę, zadając pytanie, ile trzeba czasu, żeby się nauczyć języka chińskiego. Zapytano profesora. "O, całe życie nie wystarczy. Można je całe poświęcić, i wiedzieć, że jest się na początku drogi...: Zapytano asystenta. "Tak z 5-10 lat" Zapytano studenta. "A na kiedy trzeba?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Polnoc za pasem a na forum 23 uzytkownikow !!! Powialo mrozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 17 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2009 okres LETARGU SIE ZACZYNA POWOLI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio85 Napisano 17 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2009 okres LETARGU SIE ZACZYNA POWOLI Eee, tam zaraz letarg. Mam na widoku jeszcze 4-5 dni w week majowy co niestety nie da Mi zaplanowanych 30 dni na nartach ale latem wszak rowerek i kajaki niemal na okrągło. Gdzie tu się można nudzić:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 17 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2009 posiedzisz na forum cale wakacje to zrozumiesz słowo LETARG:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi