Boogie Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 agentka prze ostra;d;d;d no masakra babeczka;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 jej podpadasz i cie nie ma... pies kot królik nie ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 Mimo niewątpliwego uroku osobistego:) i słowotwórczej elokwencji:) Baśka póki co ogranicza się do pisania petycji,a Mysiek na gwałt potrzebuje radykalnego posuniecia.No chyba,żeby ja ,,podrasować'' jakimś koniaczkiem,to może,może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 17 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2008 Jak co Mysiek damy ci Alibi-byles z nami cały czas-gdziekolwiek to ma byc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2008 A w sprawie snu letniego to wlasnie bylo 1,5 tyg. nad morzem, az do znudzenia, takze jak sie raczej z niego wybudzam Teraz zawierucha w robocie, 2,5 miecha do nart (wedlug obliczen Rejsa to nawet 1,5 ). Szybko zleci. A wedlug pocieszajacych obliczen SB to nawet mniej czasu jest do nart niz uplynelo od ich skonczenia takze same "dobre wiadomosci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2008 Straszna plaza na forum, straszna...... Jeszcze tu nigdy nie pilnowalem lata ale posucha jest okrutna Coz robic - ide kosic trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2008 Lato lato wiec żegnam czule i zawijam nad polskie morze dajcie na tace za pogode dla mnie bo to co własnie oglądąłem na onecie nieco mnie przeraziło ;/;( a pozniej dzien przerwy ii... Hungaria miłego forumowania w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 21 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2008 od czwartkow fala upalow-nareszcie:D a jestem ciekaw jak teraz na forum,bo zaczyna sie najbardziej tłoczny turnus,ktory trwa do polowy sierpnia,a ja caly czas w Poznaniu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 7 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2008 Pisze i cisze widze:)wakacje wpelni.ale pogoda do czterech liter dzis 30 jutro 21 stopni:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 13 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2008 Lato powoli ma się ku końcowi i widać, że forum powoli wybudza sie z letniego snu odwrotnie niż niedźwiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 13 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2008 to wina pogody - jaby bylo słoneczko kazdy by jeszcze korzystał z wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2008 tak - ja najbardziej pod parasolem z piwem, przynajmniej w momentach jak mocno swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2008 Cześć Wam ! Ja się właśnie obudziłem z dłuuugiego snu Prawie w ogóle nie pojawiałem się na forum i nic nie pisałem. Siedziałem jedynie forach samochodowych i korzystałem z lata: plaża,imprezy,wyjazdy,% i ogólnie wakacje Teraz powracam i mam zamiar znowu czynnie uczestniczyć w dyskusjach narciarskich i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 Siemka Ambro. to zes poszalał i niestety koniec tego wszystkiego a teraz nadrabiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 Kto powiedział że koniec ? Teraz po prostu znajdę czas żeby na nasze forum cześciej zaglądać a tak to wszystko po staremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 22 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2008 Ludziska ale, żeśta posnęli. dziś jest rekordowo mała ilość postów:confused:. Tylko dwa od wczoraj. Wstyd proszę Państwa, wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 22 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2008 Ludziska ale, żeśta posnęli. dziś jest rekordowo mała ilość postów:confused:. Tylko dwa od wczoraj. Wstyd proszę Państwa, wstyd. hehehe ja tez od rana zagladam az ktos sie odezwie i cisza az ty widze nie wytrzymałes:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2008 Mnie tam cisza nie przeszkadza - jestem tu od niedawna i mam sporo zaległości więc mogę sobie poczytać jakies stare tematy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 22 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2008 Powtórka Z Rozrywki Fakt,straszny tu ruch w interesie od wczoraj:D.Ale mimo tego udało mi sie przejrzeć cały wątek Troche do śmiechu.Troche czasu mi to zajeło.Troche piffa przy tym wypiłem-troche rozlałem:D.Powiem Wam,że zaczeło się niewinnie.Ale potem ostro poszło.Większości dowcipów nie pamietałem , zatem zabawa przednia.Jednorazowa dawka śmiechu mogąca spowodować zejście słabszych jednostek.Chyba wary mi się na stałe odkształciły od śmiechu. Zajebiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2008 (edytowane) Za to o zakupach na zimę nie zapominamy : http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=290253563229&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=019 Jak mi nie przypasuje to sprzedam po kosztach + flaszka Rzućcie okiem czy ktoś nie chciałby kompredelka na plecy - w fajnych cenach gość ma, zrzucam się na paczkę z kolegami więc i to byłoby taniej W tym roku zaprzestałem sprzedaży hurtowej - nie chce mi się Mogę pomóc komuś w zakupie, albo ktoś jeśli by chciał może się zapakować do mojej lub znajomych paczki. Edytowane 22 Sierpień 2008 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2008 Teraz prawie pelna dwudziestka na forum - dawno tak pieknie nie bylo . Lato poszlo precz - a kysz, a kysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 No u mnie tez w głowie już tylko wspomnienia po lecie bo od 2 dni szukam 4 apartamentów 4 osobowych w jednym budynku gdzies w Val Gardenie:) Tak tak... jak znajde to jedziemy tam a nie po raz 5 do Val di Sole:D Nie musze wspominać że 19-20.12.08 ma tam być DH i SG facetów więc mimo że nie będzie mnie na zawodach to i tak sie cieszę Chociaż pojeżdzę na stoku po ktorym miesiąc wczesniej jezdził Hermann:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 A ja sie zaczynam rozgladac za nowym sprzetem i to tez ewidentnie dowodzi ze sen letni poszedl w zapomnienie i zima coraz blizej:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 a ja mam doline bo jest duza szansa ze w tym roku nie pojade w górki bo z kasa mega krucho sie zrobiło,chyba ze zmienie prace ale o to tez nei łatwo KUJWA:mad: ogladam sprzety narciarskie i niestety w tym roku moge tylkko pomarzyc,chyba ze szczesliwy traf jakis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 Choć tęsknię już za zimą i najchętniej już teraz pojechałbym na narty, to prawdę mówiąc dopiero jutro zaczynam letni urlop... Pocieszenie tylko jedno - niedługo po letnim wypoczynku będzie zimowy wysiłek .... bardzo niedługo, bo licząc systemem Hucu raptem niecały miesiąc zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi