Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

To co, zapadamy w letni sen ?

Gość bobic

Rekomendowane odpowiedzi

Mysiek, jezeli wszystkie propozycje nic nie daly pozostaje ostatnie wyjscie.Pokaz,ze jestes prawdziwy twardziel i ze Ty tu rzadzisz i ze ostatnie slowo nalezy do Ciebie i ze zadna baba z pieskiem nie bedzie Ci wchodzila w parade. Fakt, ze bedzie to bardzo ekstremalne,szokujace a nawet makabryczne ale zapewniam - skuteczne.Wez po prostu... sie wyprowadz:D:D:D

Gość pax53
Mysiek, jezeli wszystkie propozycje nic nie daly pozostaje ostatnie wyjscie.Pokaz,ze jestes prawdziwy twardziel i ze Ty tu rzadzisz i ze ostatnie slowo nalezy do Ciebie i ze zadna baba z pieskiem nie bedzie Ci wchodzila w parade. Fakt, ze bedzie to bardzo ekstremalne,szokujace a nawet makabryczne ale zapewniam - skuteczne.Wez po prostu... sie wyprowadz:D:D:D

uśmiałem się do łez:D...chyba najciekawszy sposób:)

Prawda jest taka że jak laska nie wychowała psiurka to niestety ale nikt nad nim nie zapanuje...i bedzie wył, jazgotał i szczekał bo tak go wychowano i na to mu pozwolono. Jeśli laska się nim nie zajmuje to on bedzie szczekał żeby na siebie zwrócić uwagę a jak się z nim bawi to oczywistą rzeczą jest że szczeka.

Nie jestem jakąś zagorzałą obrończynią zwierząt ale jak ktoś ma zwierzaka to za wszystko co złego zrobi zwierzak jest odpowiedzialny właściciel.

Baba jest nieodpowiedzialna i nie powinna mieć zwierzaka... dzieci też nie powinna mieć jak zwierzaka wychować nie umie. Możesz zgłosić to do administracji albo na policję/straż miejską. Ale to będzie oznaczało wojnę.:confused:

Nooo jak mi zasponsorujecie to oczywiście :)

Na mnie mozesz zawsze liczyc.Juz zadzwonilem i zamowilem a nawet oplacilem firme zajmujaca sie przeprowadzkami.Powinni byc u Ciebie za jakies pol godzinki.:D .Mysle,ze z takimi drobnostkami jak wybor nowego mieszkanka(i uiszczenie za nie oplaty) to juz sobie poradzisz.:D:D:D.

Prawda jest taka że jak laska nie wychowała psiurka to niestety ale nikt nad nim nie zapanuje...i bedzie wył, jazgotał i szczekał bo tak go wychowano i na to mu pozwolono. Jeśli laska się nim nie zajmuje to on bedzie szczekał żeby na siebie zwrócić uwagę a jak się z nim bawi to oczywistą rzeczą jest że szczeka.

Nie jestem jakąś zagorzałą obrończynią zwierząt ale jak ktoś ma zwierzaka to za wszystko co złego zrobi zwierzak jest odpowiedzialny właściciel.

Baba jest nieodpowiedzialna i nie powinna mieć zwierzaka... dzieci też nie powinna mieć jak zwierzaka wychować nie umie. Możesz zgłosić to do administracji albo na policję/straż miejską. Ale to będzie oznaczało wojnę.:confused:

Prawda.

Ale muszę Wam coś powiedzieć.

Wczoraj dośc głośno zareagowałem z paroma hasłami + będę szukał sklepu z trutką na szczury. I dzisiaj się wyspałem :)

Pies jest młody, ale wszystkie psy z tej rasy są głupie jak but snowboardowy.

Niestety nie pamiętam jak się nazywa ...

Trutke i tak zakupie - na wszelki wypadek.

Mysiek., ostatnio w TV leci taki program "Psi psycholog" :P może zadzwoń tam i zamów sąsiadce do domu - pewnie się zdziwi :eek: Zrobią z psem porządek, przeszkolą i będzie siedział cicho jak mysz pod miotłą... :)

Zaraz poszukam na necie kontaktu do nich.

Pies jest młody, ale wszystkie psy z tej rasy są głupie jak but snowboardowy.

Wygląda mniej więcej tak :

http://pl.wikipedia.org/wiki/Airedale_Terrier

Ale tu jest wyraźnie napisane, że posiada "dużą inteligencję"...

Cóż, chyba nie każdy ...

Spotkałem do tej pory parę psow tej rasy... i każdy był głupi ...

A poza tym, co za idiotka kupuje takiego psa, żeby go trzymać na 33m kwadratowych ??

A poza tym, co za idiotka kupuje takiego psa, żeby go trzymać na 33m kwadratowych ??

A myślisz, że mało takich? Moja siostra ma amstaffa w mieszkaniu co prawda 70 m2. Pies jest już troszkę stary i zawsze miał kłopoty z utrzymaniem równowagi zwłaszcza jak po schodach chodzi. Wyjechaliśmy ostatnio razem na cztery dni i piesek trafił do mojego ojca gdzie mógł wybiegać się po polach i pagórkach do oporu. I wiecie co? Psu przeszły wszystkie dolegliwości związane z poruszaniem się. Zawsze byłem przeciwnikiem trzymania takiego zwierzaka w mieszkaniu.

Sam mam dom jednorodzinny i możliwości, żeby jakiegoś pilnowacza sobie sprawić. Ale jak słyszę tych pieprzonych sąsiadowych ujadaczy to mnie szlag trafia. Nie powiem już o bajzlu jaki robi taki zwierz. Kot jest dużo mniej kłopotliwy a i ptaków na dachu i myszy w domu nie poświeci - tylko śpi cholera jedna na nogach i ciężko trochę.:D

Ja te pieski nazywam "drewniakami" bo tak wyglądają i chodzą sztywno jakby im kij w oko wsadzili:) Mam jednego takiego u siebie na wsi ale nie gadałam nigdy z nim więc nie wiem czy głupie są czy nie:) Sporo zależy też od właściciela - chocby nie wiem jak inteligentne z natury było zwierzę to jak idiotka je wychowa to bedzie takie jak ona...:rolleyes:

Gość pax53
Ja te pieski nazywam "drewniakami" bo tak wyglądają i chodzą sztywno jakby im kij w oko wsadzili:) Mam jednego takiego u siebie na wsi ale nie gadałam nigdy z nim więc nie wiem czy głupie są czy nie:) Sporo zależy też od właściciela - chocby nie wiem jak inteligentne z natury było zwierzę to jak idiotka je wychowa to bedzie takie jak ona...:rolleyes:

w całej rozciągłości tematu muszę się z Tobą zgodzić:)...jaki Pan taki pies:D

moj psiak na przykład-mimo ze mieszkam w mieszkanku jest spokojny tylko jak wracam szczeka ale to ze szczescia ale powiem wam,na poczatku było ciezko-bo to pies ze schroniska-jak wychodzilem do pracy i sam był to wył z rozpaczy i demolowal dom,ale sasiedzi mieli tez psa wiec byli wyrozumiali-bo wyl ale nie cały dzien tylko troche az stwierdził ze to mu nic nie da,a teraz ma jeszzce własny kojec-klatke i wam powiem ze to byl strzał w dziesiatke....

O wlasnie Misiek klatki łamia psychike psa wiec moze kup tak wieksza na dogi i włascicielke zamknij-moze zrozumie co robi nie tak:D

moj psiak na przykład-mimo ze mieszkam w mieszkanku jest spokojny tylko jak wracam szczeka ale to ze szczescia ale powiem wam,na poczatku było ciezko-bo to pies ze schroniska-jak wychodzilem do pracy i sam był to wył z rozpaczy i demolowal dom,ale sasiedzi mieli tez psa wiec byli wyrozumiali-bo wyl ale nie cały dzien tylko troche az stwierdził ze to mu nic nie da,a teraz ma jeszzce własny kojec-klatke i wam powiem ze to byl strzał w dziesiatke....

O wlasnie Misiek klatki łamia psychike psa wiec moze kup tak wieksza na dogi i włascicielke zamknij-moze zrozumie co robi nie tak:D

Ech przejściowy spokój jednego dnia i powrot do reala ...

Klatka na starą krowe? Nic to raczej nie da - będzie mi wyła w klatce ...

I będą dwa wyjce ...

Trudno, pora wybrać się do sklepu.

hahaha:) To ja mam jeszcze inny pomysł, a nawet dwa:) Podobno jak kura dużo gdacze to trzeba jak lekko podtopić (ale nie utopić choć to też było by skuteczne) albo wsadza się ją do takiego wora po ziemniakach i kręci tym workiem w kółko i tez podobno jest to skuteczne:D

hahaha:) To ja mam jeszcze inny pomysł, a nawet dwa:) Podobno jak kura dużo gdacze to trzeba jak lekko podtopić (ale nie utopić choć to też było by skuteczne) albo wsadza się ją do takiego wora po ziemniakach i kręci tym workiem w kółko i tez podobno jest to skuteczne:D

No tak a jak pies sie zbytnio cieszy na widok tesciowej to sie mu ogon ucina ...

załatw sobie juz na zaś jakies alibi, a na dzien przed godzina ZERO popros JC zeby wyczyscił nasze rozwazania na temat neutralizacji :D

Spoko, można wtedy zrobić wielki zlot forumowy, w razie czego wszyscy zaświadczymy, że nie opuszczałeś naszego towarzystwa ani na sekundę, a w ogóle to działałeś w obronie własnej i w stanie wyższej konieczności (niepotrzebne skreślić, uzgodnić wspólną wersję i iść w zaparte):D

Wygląda mniej więcej tak :

http://pl.wikipedia.org/wiki/Airedale_Terrier

Ale tu jest wyraźnie napisane, że posiada "dużą inteligencję"...

Cóż, chyba nie każdy ...

Spotkałem do tej pory parę psow tej rasy... i każdy był głupi ...

:D powiem Ci mysiek że coś w tym jest sasiedzi w nastepnej klatce kupili młodemu synkowi takiego oto psa w kolorze białym ... ;/

podobnie jak w twoim przypadku jest to jeden z głupszych psów jaki spotkałem żuca sie na wszystko co sie rusza szczeka warczy ostatnio widziałem jak przyatakował opone od samochodu :D i najlepsze jest to że ten idiota chodzi cały czas na smyczy(to akurat dobrze) i na dwóch łapach bo przednie cały czas ma w powietrzu tak sie szarpie tuman, no i maja juz również kłopoty :D bo pies innych sasiadów (taki jakiś wielki a'la lablador hogo cośtam ) zaatakował ich syna bo ten mały szczekacz chciał sie rzucic na jego panią :)

:D powiem Ci mysiek że coś w tym jest sasiedzi w nastepnej klatce kupili młodemu synkowi takiego oto psa w kolorze białym ... ;/

podobnie jak w twoim przypadku jest to jeden z głupszych psów jaki spotkałem żuca sie na wszystko co sie rusza szczeka warczy ostatnio widziałem jak przyatakował opone od samochodu :D i najlepsze jest to że ten idiota chodzi cały czas na smyczy(to akurat dobrze) i na dwóch łapach bo przednie cały czas ma w powietrzu tak sie szarpie tuman, no i maja juz również kłopoty :D bo pies innych sasiadów (taki jakiś wielki a'la lablador hogo cośtam ) zaatakował ich syna bo ten mały szczekacz chciał sie rzucic na jego panią :)

Jak widzicie - do wytępienia !