mysiauek Napisano 2 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2008 Też bym sobie pospał ... Chocby do 9... gdyby nie ten je#$% sierściuch, któreo kupiła sobie babka mieszkająca pode mną. Wyjec cholerny. Gdyby ktos czerpał przyjemność z zabijania zwierząt -za opłatą- proszę się zgłosić do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2008 mysiek w sb wracam do SC:D dorwiemy gnoja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 2 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2008 mysiek w sb wracam do SC:D dorwiemy gnoja:D jego nie trzeba dorywać.... rozerwać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2008 Też bym sobie pospał ... Chocby do 9... gdyby nie ten je#$% sierściuch, któreo kupiła sobie babka mieszkająca pode mną. Wyjec cholerny. Gdyby ktos czerpał przyjemność z zabijania zwierząt -za opłatą- proszę się zgłosić do mnie. :D był taki film, dooobry polski JOB i była tam podobna historia nie chce być prorokiem ale tam pies... poległ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2008 Ewentualnie pytanie czy psa rozszarpywac czy raczej ta babke " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 2 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2008 W razie wątpliwości proponowałabym raczej zacząć od babki... . Może zwierz się uspokoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 3 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2008 Mysiek zacisnij zeby i wytrzymaj do grudnia.Wtedy bestie odstrzel i bedzie jak znalazl na Wigilie zamiast karpia;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 3 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2008 misiek tanie wiatróweczki sa...wiec celuj w babke w pięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2008 od razu w pięty....... w kolana:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 3 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2008 a jak nie chcesz stzelac to widzialem na youtube instruktaaz kiboli JAK DOBRZE RZUCIC SIEKIERA- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2008 dzięki za wsparcie chłopaki ... jestem u kresu wytrzymałości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 3 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2008 dzięki za wsparcie chłopaki ... jestem u kresu wytrzymałości ... Kiełbasa albo Chappi z trutką dla szczurów i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 3 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2008 Może wyobraź sobie, że jesteś na Alasce, śpisz w namiocie pośród śniegów, a twój zaprzęg odwiecznym zwyczajem chwali bogów Zimy? Może biedny futrzak tęskni do zimy? Jak i my? Ale to chyba do niczego, skoro marzy ci się plaża... Tak czy inaczej, właścicielkę bym odstrzeliła, choćby dla poprawienia sobie humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2008 Ja tez stawiam na wlascicelke, ale chyba jestesmy Mario w mniejszosci. Mysiek - jakbys Ty tez mial taka babe to nie wylbys z rozpaczy ?? I na pomoc do samcow roznych bys wyl - gatunek nieistotny Naslij na nia jakiegos kolege z suczka - moze we dwojke sie uspokoja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 ja tam nadal stwierdzam ze to nie wina psa,bo co tu biedak ma poczac jak ma fizgnieta włascicielke...wiec MEMORY FAJF-SIARA i wszystko JASNE:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 ja tam nadal stwierdzam ze to nie wina psa,bo co tu biedak ma poczac jak ma fizgnieta włascicielke...wiec MEMORY FAJF-SIARA i wszystko JASNE:D Kontynuując wątek ... Kolejne napomnienia nic nie dają... Dzisiaj rano około 6:30 nowa zabawa - rzucanie pieskowi piłeczki ... KuR@# ... Mieszkanie 33metry ... pies duży i zapierd#$%^ chyba po ścianach ... Boże... Gdzie można kupić trutke? Chyba nie w zoologicznym czy IKEA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 Kontynuując wątek ... Kolejne napomnienia nic nie dają... Dzisiaj rano około 6:30 nowa zabawa - rzucanie pieskowi piłeczki ... KuR@# ... Mieszkanie 33metry ... pies duży i zapierd#$%^ chyba po ścianach ... Boże... Gdzie można kupić trutke? Chyba nie w zoologicznym czy IKEA ? hehehehehhe no misiek masz masakre naprawde hehehheeh a mieszka nad toba czy pod? bo jak pod moze zalej ja - podtopienie jakies delikatne.... a co do trutki!!!! hmmm.... mysle ze w zoologicznym cos znajdziesz a jak nie idz do weterynarza-musza miec takie cos:) teraz pytanie jaka dawka - czy na psa duzego , czy na kobite duza:D:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 Kontynuując wątek ... Kolejne napomnienia nic nie dają... Dzisiaj rano około 6:30 nowa zabawa - rzucanie pieskowi piłeczki ... KuR@# ... Mieszkanie 33metry ... pies duży i zapierd#$%^ chyba po ścianach ... Boże... Nie chodzisz przypadkiem spac pozniej od niej ? Mozna by zapodac maly koncert rockowy z glosnikami przy scianie / podlodze Albo jak wychodzisz z chaty a ona zostaje - a la "dzien swira" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 Nie chodzisz przypadkiem spac pozniej od niej ? Mozna by zapodac maly koncert rockowy z glosnikami przy scianie / podlodze Albo jak wychodzisz z chaty a ona zostaje - a la "dzien swira" Próbowałem - działa na góra dwa dni i koniec... Podtopienie - jeszcze do jakiegoś sądu mnie poda czy co ... chyba, że krowe ku#$% po prostu utopię .... Bo wiecie, ja jestem bardzo spokojny człowiek, ale po prostu ... no nie da się kompletnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 Sposób 1) sąsiadce-ignorantce wrzuć wspomnianą trutkę do zupy, Sposób 2) ukradnij pieska i wypuść go na wolność, żeby pohasał daleko od przymulonej właścicielki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 (edytowane) Niezłe jest też wieczorne testowanie butów narciarskich, najlepiej do tańca z przytupem - kiedyś wypróbowałam na prawdziwych bestiach - młodym pokoleniu zakazanej rodzinki, która przez lata zatruwała życie w naszym domu. Albo Etiuda Rewolucyjna na maxa - przecież tylko klasyka;) Edytowane 5 Lipiec 2008 przez Maria Wtórny analfabetyzm muzyczny spostrzeżony z lekkim przerażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2008 Moja kolezanka ma sąsiadów pod soba ktorzy są wyjątkowo cichymi ludzmi. Mieszkaja w bliku więc chyba licza sie ze ciszy jak w lesie mieć nie będą. Nio i pewnego dnia przyszli do niej z wymaganiami: Pod fotel na kółeczkach (taki do kompa) ma kupić sobie dywanik i ma sie kąpać przed 21. Sprawa wyladowała w sądzie bo koleżanka olała ich. Na szczęście ma brata prawnika:) Ja proponuję wieczorne hałasowanie w zamian za poranne pobódki. Czy to tańce w butach narciarskich, bieganie w drewniakach, naprawianie kaloryfera za pomocą dowolnego metalowego przedmiotu, koncert rockowy, wkręcanie dodatkowych haczyków na obrazy w ścianach... wszystko jedno. Jak przyjdzie i powie ze nie moze w nocy zasnać przez Twoje hałasowanie to powiedz że zrobilbys to rano ale nie masz siły wstac bo nie wyspiasz sie bo rano ktos jakiegos psa morduje i dopiero wieczorem masz na to siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 5 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2008 Jak przyjdzie i powie ze nie moze w nocy zasnać przez Twoje hałasowanie to powiedz że zrobilbys to rano ale nie masz siły wstac bo nie wyspiasz sie bo rano ktos jakiegos psa morduje i dopiero wieczorem masz na to siłę. Super! To naprawdę może podziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2008 Super! To naprawdę może podziałać Nie działa- próbowałem... imprezy do rana z muzą 5.1 i subem na full ... a rano piesek swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 5 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2008 Gdzie można kupić trutke? Chyba nie w zoologicznym czy IKEA ? w dobrym sklepie ogrodniczym....trutka na szczury...pies jej nie zwycięży...przetestowana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi