Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

To co, zapadamy w letni sen ?

Gość bobic

Rekomendowane odpowiedzi

Też bym sobie pospał ...

Chocby do 9... gdyby nie ten je#$% sierściuch, któreo kupiła sobie babka mieszkająca pode mną. Wyjec cholerny.

Gdyby ktos czerpał przyjemność z zabijania zwierząt -za opłatą- proszę się zgłosić do mnie.

:D:D był taki film, dooobry polski JOB i była tam podobna historia :) nie chce być prorokiem ale tam pies... poległ :D

Może wyobraź sobie, że jesteś na Alasce, śpisz w namiocie pośród śniegów, a twój zaprzęg odwiecznym zwyczajem chwali bogów Zimy?

Może biedny futrzak tęskni do zimy?

Jak i my?

Ale to chyba do niczego, skoro marzy ci się plaża...

Tak czy inaczej, właścicielkę bym odstrzeliła, choćby dla poprawienia sobie humoru.

Ja tez stawiam na wlascicelke, ale chyba jestesmy Mario w mniejszosci.

Mysiek - jakbys Ty tez mial taka babe to nie wylbys z rozpaczy ?? ;) I na pomoc do samcow roznych bys wyl - gatunek nieistotny :D

Naslij na nia jakiegos kolege z suczka - moze we dwojke sie uspokoja :P;)

ja tam nadal stwierdzam ze to nie wina psa,bo co tu biedak ma poczac jak ma fizgnieta włascicielke...wiec MEMORY FAJF-SIARA i wszystko JASNE:D

Kontynuując wątek ...

Kolejne napomnienia nic nie dają...

Dzisiaj rano około 6:30 nowa zabawa - rzucanie pieskowi piłeczki ...

KuR@# ...

Mieszkanie 33metry ... pies duży i zapierd#$%^ chyba po ścianach ...

Boże...

Gdzie można kupić trutke? Chyba nie w zoologicznym czy IKEA ?

Kontynuując wątek ...

KuR@# ...

Boże...

hehehehehhe no misiek masz masakre naprawde hehehheeh

a mieszka nad toba czy pod?

bo jak pod moze zalej ja - podtopienie jakies delikatne....

a co do trutki!!!! hmmm.... mysle ze w zoologicznym cos znajdziesz a jak nie idz do weterynarza-musza miec takie cos:)

teraz pytanie jaka dawka - czy na psa duzego , czy na kobite duza:D:confused:

Kontynuując wątek ...

KuR@# ...

Boże...

Nie chodzisz przypadkiem spac pozniej od niej ? Mozna by zapodac maly koncert rockowy z glosnikami przy scianie / podlodze :)

Albo jak wychodzisz z chaty a ona zostaje - a la "dzien swira" :D

Nie chodzisz przypadkiem spac pozniej od niej ? Mozna by zapodac maly koncert rockowy z glosnikami przy scianie / podlodze :)

Albo jak wychodzisz z chaty a ona zostaje - a la "dzien swira" :D

Próbowałem - działa na góra dwa dni i koniec...

Podtopienie - jeszcze do jakiegoś sądu mnie poda czy co ... chyba, że krowe ku#$% po prostu utopię ....

Bo wiecie, ja jestem bardzo spokojny człowiek, ale po prostu ... no nie da się kompletnie...

Niezłe jest też wieczorne testowanie butów narciarskich, najlepiej do tańca z przytupem - kiedyś wypróbowałam na prawdziwych bestiach - młodym pokoleniu zakazanej rodzinki, która przez lata zatruwała życie w naszym domu. Albo Etiuda Rewolucyjna na maxa - przecież tylko klasyka;)

Edytowane przez Maria
Wtórny analfabetyzm muzyczny spostrzeżony z lekkim przerażeniem

Moja kolezanka ma sąsiadów pod soba ktorzy są wyjątkowo cichymi ludzmi. Mieszkaja w bliku więc chyba licza sie ze ciszy jak w lesie mieć nie będą. Nio i pewnego dnia przyszli do niej z wymaganiami: Pod fotel na kółeczkach (taki do kompa) ma kupić sobie dywanik i ma sie kąpać przed 21. :D Sprawa wyladowała w sądzie bo koleżanka olała ich. Na szczęście ma brata prawnika:)

Ja proponuję wieczorne hałasowanie w zamian za poranne pobódki. Czy to tańce w butach narciarskich, bieganie w drewniakach, naprawianie kaloryfera za pomocą dowolnego metalowego przedmiotu, koncert rockowy, wkręcanie dodatkowych haczyków na obrazy w ścianach... wszystko jedno. Jak przyjdzie i powie ze nie moze w nocy zasnać przez Twoje hałasowanie to powiedz że zrobilbys to rano ale nie masz siły wstac bo nie wyspiasz sie bo rano ktos jakiegos psa morduje i dopiero wieczorem masz na to siłę.

Jak przyjdzie i powie ze nie moze w nocy zasnać przez Twoje hałasowanie to powiedz że zrobilbys to rano ale nie masz siły wstac bo nie wyspiasz sie bo rano ktos jakiegos psa morduje i dopiero wieczorem masz na to siłę.

Super! To naprawdę może podziałać:D

Gość pax53

w dobrym sklepie ogrodniczym....trutka na szczury...pies jej nie zwycięży...przetestowana:D