Boogie Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 ano niech sie chopina kuruje a za niecałe 5-6 miesięcy będziecie śmigać- czego wam i sobie zycze..(oby we wrześniu ten snieg był) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Dzięki bardzo W przyszłym sezonie się wyszalejemy a póki co cieszmy się latem i weekendem majowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Z mojego wyjazdu dupa zbita Dzień przed wyjazdem z powodów zdrowotnych ojca musieliśmy sobie odpuścić No i już chyba schowam dechy na strych i wyciągnę leżaczek Byłem dzisiaj na półwyspie na parę godzinek i jest pięknie no to nie fajnie Ambro ze Łojczulek ci sie rozchorował ale pociesz sie tym ze nie bawem <5 mierchow>znow deski załozysz.... Ahhhhhhh....ten Hel - bardzo mi sie tam podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Ale Ci Ambro zazdroszczę tej bliskości Helu, Władka i 3miasta....ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Samochodem przy dobrych korkach 2 godzinki drogi skrótem szybciej ale badziewnymi drogami a motorówką max 20 min Dlatego z tą bliskością jest różnie ale oczywiście są godziny kiedy można szybko się dostać. P.S. Wreszcie jest coś czego na tym forum możecie nam zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 To przyjedźcie na Pojezierze Brodnickie. Jezior jak na Mazurach ino mniejsze deko. Piękne dzikie lasy. A luda dużo mniej. Też powinniście mi tego zazdrościć. bo jak wsiądę do auta to 4 minuty i nad jeziorkiem. Rowerem to z 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Ja Hel znam bardzo dobrze,szczególnie Camp-Małe Morze:) i fakt zazdroszcze Ambro tobie tej odleglosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 15 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2008 no widze ładny zastoj na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2008 Nooo... dwa pytanie o sprzęt zadalem i obydwa bez odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2008 A co Ci mam powiedziec na ta takich "motocrossach" to nawet nie myslalem jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 15 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2008 Nie no te zmiany na forum ostatnio wprowadziły trochę ożywienia i posypało się trochę postów. Nie aż tak źle a co do pytań o sprzęt to ja też nie mam nic do powiedzenia o tych dechach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 20 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2008 dzis wyraznie forum ruszyło:)cos sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 20 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2008 dzis wyraznie forum ruszyło:)cos sie dzieje miałem Ci już rano napisać żebyś nie zapeszał, ale pomyślałem sobie że nie będę "krakał" jako że od Twojego wpisu pojawiły się ino 2 nowe posty to teraz pytanie: czy najwyraźniej to Ty zapeszyłeś, czy też moje myśli okazały się prorocze? Pozdrowionka dla wszystkich aktywnych!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 20 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2008 miałem Ci już rano napisać żebyś nie zapeszał, ale pomyślałem sobie że nie będę "krakał" jako że od Twojego wpisu pojawiły się ino 2 nowe posty to teraz pytanie: czy najwyraźniej to Ty zapeszyłeś, czy też moje myśli okazały się prorocze? Pozdrowionka dla wszystkich aktywnych!! a wiesz ze to samo pomyslałem piszac to ale widze ze mozliwe ze zapeszyłem,albo wszyscy jedna noga sa na drugiej majówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2008 albo myslami w sesji letniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2008 Weź mi nawet o sesji letniej nie przypominaj... jakby tego było mało, u mnie gorsze są zaliczenia, do tego praktyki i 2 z 4 examów będą cholernie ciężkie... niech już będzie koniec czerwcaaa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2008 Ale za to masz piekne zawolanie w podpisie przed sesja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2008 Ale za to masz piekne zawolanie w podpisie przed sesja No cóż, ja nie z tych typów, co się poddają ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2008 (edytowane) No cóż, ja nie z tych typów, co się poddają ;P Nie, to zbyt slaby komentarz do tego hasla Lepiej brzmi ze "nawet liczona trzykrotnie, powstaniesz z kolan jak uslyszysz gong" Edytowane 22 Maj 2008 przez juice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 20 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2008 ale i tak powiało latem bo postów jak na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 20 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2008 ale i tak powiało latem bo postów jak na lekarstwo Ale zaraz widać, żeś do roboty wrócił bo postów nap...asz. Na wczasach nie było czasu co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 20 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Ale zaraz widać, żeś do roboty wrócił bo postów nap...asz. Na wczasach nie było czasu co? no nie mialem tam neta a jak był to 4euro za 20 minut wiec wiesz w robocie jestem hehehhehehehehehhehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 1 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2008 sennie tu dzisiaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2008 No co zrobić... wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2008 sennie tu dzisiaj:) niektórzy co mają wakacje lubia sie wyspać o 12.22 to własnie otwierałem lewe oko może dlatego sennie :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi