1973marcin Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Tia, cała stajnia. tylko zapomniał dodać że to rodziców jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 akurat nie rodziców poza tą srebrną Polówką mamy a tego duzego srebrnego juz nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 No Marcin.Normalnie perła w koronie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 widzisz marcin wychodzi z ciebie prawdziwa wieś no ale ja juz mam to serdecznie w dupie będzie co ma byc :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 widzisz marcin wychodzi z ciebie prawdziwa wieś no ale ja juz mam to serdecznie w dupie będzie co ma byc :-) no wieś całą gębą http://www.rybnik.pl/index.php?id=350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalczuk Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Projekt Internetowy Tak sobie myślę: a może by stworzyć jakiś wspólny projekt przez ten internet. Niech się władza centralna dowie czego sobie życzy narciarska brać, bo jak dotychczas to nas olewają dokładnie wszyscy. Nawet ustawy śniegowej nie potrafili uchwalić przez dziesiątki lat. Jest wiele nierozwiązanych problemów. Blokowana jest tym samym cała gałąź gospodarki jak turystyka, milionowe straty a może już nawet idą w miliardy - a oni się zachowują jakby walka o stołki to jedyny dla Polski priorytet. Sprawdzi się też co ta tutejsza demokracja jest warta. Przy okazji forum by ożyło również i wiosną, latem i jesienią - a władza będzie nam wdzięczna, ze w końcu się dowie czego tak naprawdę społeczność chce. Pozdrowienia, RK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 A wiecie że volkswagen to miało być auto dla ludu no i jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Przy okazji forum by ożyło również i wiosną, latem i jesienią - a władza będzie nam wdzięczna, ze w końcu się dowie czego tak naprawdę społeczność chce. Pozdrowienia, RK Moge Ci zagwarantować , że władza nie będzie wdzięczna za taką inicjatywe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 ... Homarkiem sie nie przejmuj widzisz Jarku mam Cie za równego gościa ale widać tobie przeszkadza to co pisze ale nic trudnego - fanatyk chyba podał sposób nie czytania tego co ktoś pise to chyba jedyna zaleta tego między sezonu , ja dopiero dzisiaj wróciłem ze szpitala teraz z nogą bedzie już chyba tylko lepiej:D Zdrowiej, bo im zdrowszy jesteś tym cudowniejsze rzeczy wynajdujesz nie fandzol synek, mniej sie udzielam bo mam trochu pracy w garażu przed VW mania w sierpniu:P czytam was czytam spoko oko, narazie to nie pojedziesz bo żeś tak przy nim majstrował że badań nie przeszło akurat nie rodziców poza tą srebrną Polówką mamy a tego duzego srebrnego juz nie ma czyli żadne nie jest twoje - Borki nie ma a Polo matki ? widzisz marcin wychodzi z ciebie prawdziwa wieś no ale ja juz mam to serdecznie w dupie będzie co ma byc a na moje oko to z tobą jest coś nie tak jak mozna sie tak przechwalać czymś czego sie nie ma ?? fajną polówke wstawiłes na skionline ale na vw forum miałeś już inna piszesz tam że masz stajnie vw ale u nas że nie twoje? (swoją drogą jak by tam sie marcin zarejstrował i napisał co tu pisałeś i wklejałeś to lipe byś tam miał ), jednym słowem chciałbyś być wampirem ale spijasz krew z... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Moi mili, wracając do main topic-u to uważam że mamy dzisiaj lekkie przebudzenie. Ilość postów wzrosła i jest co czytać. Chyba że to chwilowe z powodu licznych kłótni z panem B.B. Spory na wielu płaszyznach od spraw prawnych po motoryzacje ukazują wszetstronne uzdolnienie naszego kolegi. Pozazdrościć. P.S. No i jak ilość postów miło wzrośnie od tych sprzeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Mysle jednak, ze w tym temacie ZAKONCZYLISMY gadanie i zajmiemy sie czyms bardziej mądrym Bo jak to zobacza nowe dziewczyny na tym forum, to juz w ogole nie beda nic pisaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 czekamy na nowy temat do rozruszania forum z uspienia mogą nim być nowe dziewczyny na forum:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 przeciez my wszyscy jestesmy bardzo przestronni,nawet bardzo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 ok tak jest macie racje ponioslo mnie/nas, z mojej strony przepraszam ze taki wielki pierdolnik sie w momencie zrobil, dejcie jakąs pokute ino zęby to nie byo grzebanie w autach bo mam tego juz na miesiąc do przodu dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2008 NO NIC POGODA ZA OKNEM SPRZYJA DO WYBYWANIA Z DOMU i to jest oczywiste ze to forum - nasze forum przysypia...ale i tak tu bede zagladac jak sie nadazy okazja,chocby zeby poczytac nowe posty lub archiwum:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 No dzisiaj to już wyjątkowo mało nowych postów się pojawiło. Zasiadłem wygodnie w fotelu z zamiarem prześledzenia "forumowych niusów" a tu lipa, nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Jak to nic?? Ja sie ledwo z odpisywaniem wyrabiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 A i ja nie narzekam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 od bladego świtu napier.........am w klawiaturę i kto tu mówi o śnie zimo.... ,tfu ...o śnie letnim w jakie zapada to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 No dobra sorry spojrzałem na nowe posty z dzisiaj i tylko w 3 tematach się ludzie rozpisuje. I chyba głownie wasza 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 No - 7 razy tyle dodaja na pw Jak tam Ambro twoje Solden ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 ...i jeszcze Ciebie molestujemy:p:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 ...i jeszcze Ciebie molestujemy:p:D Tylko wirtualnie, niestety, tylko wirtualnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 No - 7 razy tyle dodaja na pw Jak tam Ambro twoje Solden ? Z mojego wyjazdu dupa zbita Dzień przed wyjazdem z powodów zdrowotnych ojca musieliśmy sobie odpuścić No i już chyba schowam dechy na strych i wyciągnę leżaczek Byłem dzisiaj na półwyspie na parę godzinek i jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Z mojego wyjazdu dupa zbita Dzień przed wyjazdem z powodów zdrowotnych ojca musieliśmy sobie odpuścić No i już chyba schowam dechy na strych i wyciągnę leżaczek Byłem dzisiaj na półwyspie na parę godzinek i jest pięknie A zesz jasna cholera, ale bym sie wkur..l Zdrowia rodzicielowi zyczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi