Gość bobic Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Coraz mniej ludzi pisuje, chyba wszyscy posnęli jak niedźwiedzie zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Ja mam dzisiaj lekki zapierdziel w pracy więc dzisiaj pasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 ...i frekwencja na formu troszkę spadała:( Nawet Bugajson jest mniej aktywny;) Wróżka a co jest ważniejsze? Już zapomniałaś? Praca poczeka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 ...no wlasnie że niestety dzisiaj nie poczeka bo mnie dzisiaj terminy trzymają... wiesz, miało być na wczoraj;) I nie łap mnie za słówka bo sie poskarżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 ja tu dzis od rana jestem,ale sam ze soba nie chce pisac bo mi ktos powie ze dorabiam sobie iloscia postów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 ja tu dzis od rana jestem,ale sam ze soba nie chce pisac bo mi ktos powie ze dorabiam sobie iloscia postów:D Wiesz co ja też tak myślę i często nie komentuje wielu tematów. Jest tak czasami na tym forum, że jest zwracana uwaga na ten temat. I to właśnie Ci ją zwracają co najczęściej piszą o "dupie maryny", a jest tu takich kilku. Przecież od tego jest nasz Moderator i Administrator, a reszty nie powinno to interesować. Ja nawet takiego jednego dopisałem do listy ignorowanych i teraz mam co drugą linijkę przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Wiesz co ja też tak myślę i często nie komentuje wielu tematów. Jest tak czasami na tym forum, że jest zwracana uwaga na ten temat. I to właśnie Ci ją zwracają co najczęściej piszą o "dupie maryny", a jest tu takich kilku. Przecież od tego jest nasz Moderator i Administrator, a reszty nie powinno to interesować. Ja nawet takiego jednego dopisałem do listy ignorowanych i teraz mam co drugą linijkę przerwy. ... Homarkiem sie nie przejmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Wiesz co ja też tak myślę i często nie komentuje wielu tematów. Jest tak czasami na tym forum, że jest zwracana uwaga na ten temat. I to właśnie Ci ją zwracają co najczęściej piszą o "dupie maryny", a jest tu takich kilku. Przecież od tego jest nasz Moderator i Administrator, a reszty nie powinno to interesować. Ja nawet takiego jednego dopisałem do listy ignorowanych i teraz mam co drugą linijkę przerwy. Nie bójta się - PISZTA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 o dupie maryny pisza tylko ci co zagladaja tu raz na ruski rok,lub jak se przypomna,ja tam czytam sobie co kazdy ma do powiedzenia a jak nie mam zdania wogole nie odzywam sie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filulek Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Nie bójta się - PISZTA ! czyli moge? nawet jak jestem "parapeciażem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Dawaj, w końcu internet to takie ustrojstwo, że każdy może wyrazić swoje opinie Witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 czyli moge? nawet jak jestem "parapeciażem"? jak masz odwagę:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 na forum to człowiek może zaglądać przez cały rok i czasem nawet coś "skrobnąć" - i tu nie ma mowy o żadnym śnie a co do nart - chodzi mi jeszcze po głowie jakiś Kasprowy albo inna wyższa górka w okolicy, jednak , niestety , powoli już przyzwyczajam sie do myśli , że kolejne porządne nartowanie w tej części Europy będzie dopiero za jakieś 7-8 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 jednak , niestety , powoli już przyzwyczajam sie do myśli , że kolejne porządne nartowanie w tej części Europy będzie dopiero za jakieś 7-8 miesięcy eeeee no bez jajec, nie wierzysz w zime (chocby "tylko" na stokach) u nas przed polowa listopada ?? wystarczy taki sezon jak ten i juz w 2 polowie pazdziernika bedzie mozna smigac, zyj ta mysla tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 eeeee no bez jajec, nie wierzysz w zime (chocby "tylko" na stokach) u nas przed polowa listopada ?? wystarczy taki sezon jak ten i juz w 2 polowie pazdziernika bedzie mozna smigac, zyj ta mysla tak jak ja Otóż to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 17 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Ja tam juz nastawiam sie na za rok,chce cos odłozyc i moze uda mi sie pojechac do Austrii,a jak nie to zadowole sie naszymi górkami-jesli bedziemy miec cos na kształt zimy,lepszej niz tego roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 17 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2008 A ja w tym roku planuję kupić sobie nowy sprzęt, zarobiwszy uprzednio podczas wakacji gdzieś w Europie i zrobić kurs na pomocnika instruktora (od czegoś trzeba zacząć ) - mam nadzieję, że mi się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 18 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2008 ...Nawet Bugajson jest mniej aktywny;) to chyba jedyna zaleta tego między sezonu:D , ja dopiero dzisiaj wróciłem ze szpitala teraz z nogą bedzie już chyba tylko lepiej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 18 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2008 ja dzis w pracy mialem luzny dzionek i patrzyłem caly dzien na forum i naprawde albo tylu pracuje ciezko,albo maja wypad gdzies na nartki...albo nie maja pomysłu co pisac,a ja tylko obserwuje co sie wydarzy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 18 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2008 albo tylu pracuje ciezko,albo maja wypad gdzies na nartki.. otóż to - ja miałem dzisiaj ciężko pracować, a zrobiłem sobie wypad na nartki:D zaliczyłem Pilsko (chociaż w planie miałem jechać na Rohacze ,jednak musiałem w miarę szybko wrócić do domu ) - warunki śniegowe jak na 18 kwietnia całkiem ,całkiem . Na górze chodził tylko talerzyk na kopiec i tam śniegu jest jeszcze sporo . Szkoda tylko ,że te ćwoki z GATu nie wyratrakowały stoku .W nocy spadło ok. 5cm śniegu , nie było przymrozku i jazda w takim mokrym , świeżym śniegu to tak, jak jazda samochdem z zaciagniętym hamulcem ręcznym.Ale nic to , ważne że się trochę pośmigało:) . Zwłaszcza , ze oprócz mnie , jeździł tylko jeszcze jeden gość z Gliwic. Dopiero ok. 12-tej dotarły na stok dwie następne osoby. A tak przy okazji , to jak z tym globalnym oziębieniem w tym roku to nie żadna ściema , to faktycznie może sie uda kolejny sezon narciarski rozpocząć końcem października , a to już TYLKO 6 MIESIĘCY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2008 ...i frekwencja na formu troszkę spadała:( Nawet Bugajson jest mniej aktywny;) Wróżka a co jest ważniejsze? Już zapomniałaś? Praca poczeka:) nie fandzol synek:D, mniej sie udzielam bo mam trochu pracy w garażu przed VW mania w sierpniu:P czytam was czytam:P spoko oko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 nie fandzol synek:D, mniej sie udzielam bo mam trochu pracy w garażu przed VW mania w sierpniu:P , http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=346788&highlight=#346788 jak się ma całą stajnie volksautek to trzeba się nieźle napracować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Marcin, szacuneczek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 to wcale nie takie trudne:D jak się siedzi i nie ma nic do roboty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=346788&highlight=#346788 jak się ma całą stajnie volksautek to trzeba się nieźle napracować Tia, cała stajnia. O cholewcia, ja też mam volksautko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi