Gość bobic Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Jak właśnie przed chwilą dowiedziałem się od kolegi z PM Sport, Manfred Moelgg zasilił team Rossignola Oj rotacje zaczynają się wyjątkowo wcześnie Wiadomość na oficjalnej stronie: www.moelgg.it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Anja ma do heada przejść, Peter Fill do Atomica a Marc Gini do Fishera:) W Austrii to są niemalże newsy z pierwszych stron gazet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Jak właśnie przed chwilą dowiedziałem się od kolegi z PM Sport, Manfred Moelgg zasilił team Rossignola Oj rotacje zaczynają się wyjątkowo wcześnie Wiadomość na oficjalnej stronie: www.moelgg.it Spokojnie,bez paniki.Ja tam zostaje w stajni Fischera.Jakos sobie poradzimy bez Manfreda. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Tia, na Laoli trąbią A Lanzinger zaczyna pierwsze kroki z protezą nogi. P.S. A tak się bawią Amerykanki po skończonym sezonie: Na fotkach Mancuso i Alcott: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 A tak Panowie na tej samej imprezie, widzę że sponsorowanej przez Carlsberga: Albrecht, Svindal, Buechel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Ja tam zostaje w stajni Fischera.Jakos sobie poradzimy bez Manfreda. :D A ja uważam, że czas na zmiany Nie można jeździć cały czas na jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 nice TITS:) z checia bym do tych babeczek wskoczył a co do stajni fischera- ja tez jak hucu wierny jestem:) szkoda że u nas takie newsy to nie są pierwsze strony...jeżeli wogole jakieś strony:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Ja do Fischera przeszedłem w tym kończącym się sezonie i póki co zostaję Bobic masz więcej zdjęć z tego jacuzzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Jak właśnie przed chwilą dowiedziałem się od kolegi z PM Sport, Manfred Moelgg zasilił team Rossignola Oj rotacje zaczynają się wyjątkowo wcześnie Wiadomość na oficjalnej stronie: www.moelgg.it Ciekawe dlaczego piszesz o Rossignolu ... hmmm ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Tia, na Laoli trąbią A Lanzinger zaczyna pierwsze kroki z protezą nogi. Nio, Lanzi to teraz w Austrii gwiada nr 1 i fotoreporterzy nie dają mu chyba spokoju...Ale fajnie że wraca do jakiego-takiego zdrowia. Ehhh, jaka szkoda chłopaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Ciekawe dlaczego piszesz o Rossignolu ... hmmm ciekawe Bobic ty tez zmieniasz barwy:>:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Nie, nie zmieniam Ale ile można na fischerach jeździć i im chołbić, jak na świecie tyle fajnych, innych firm ? Rossignol, Dynastar, Lange, Head, Kneissl, Duel, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Nie, nie zmieniam Ale ile można na fischerach jeździć i im chołbić, jak na świecie tyle fajnych, innych firm ? Rossignol, Dynastar, Lange, Head, Kneissl, Duel, itp. i jeszcze Pale, Sporten, .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 No ba ! I jeszcze inne też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Nie, nie zmieniam Ale ile można na fischerach jeździć i im chołbić, jak na świecie tyle fajnych, innych firm ? Rossignol, Dynastar, Lange, Head, Kneissl, Duel, itp. ... no szkoda, przydalby sie jakis dobry kontakt w PM Sporcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Nie, nie zmieniam Ale ile można na fischerach jeździć i im chołbić, jak na świecie tyle fajnych, innych firm ? Rossignol, Dynastar, Lange, Head, Kneissl, Duel, itp. Tak, tak - Head, Head.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi