JC Napisano 26 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2003 jako ze mi sie czas pozajaczkowal i wstalem o starej godzinie mam czas aby napisac dwa slowa z Solden. Nie wiem jak organizatorzy to robia ale znowu jest pogoda zyleta, czwarty raz! Warunki wymarzone do jazdy na nartach. na lodowcu stoi teraz piekna gondola ktora jedzie wzdloz krzesla a nastepna sekcja prowadzi po przekatnej nad trasami kolo orczyka. Zlikwidowano jeden orczyk, a na srodku obok drugiego stoi olbrzymia podpora gondoli. Wraz z otwarciem nowej gondoli Pitztal stracil miano najwyzej polozonej gondoli w Austrii. Nowa w Solden zatrzymuje sie o 6 metrow wyzej! Tak sie zlozylo ze w gondoli jechalem m.in. z Martina Ertl. Chyba czula ze jest mocna. Mowila ze warunki sa dla niej idealne, tylko musi skorygowac tor jazdy. W gazetach pisza najczesciej o walce Maiera i Eberhartera. Na konferencji Maier byl pewny swego. Jednak kto bedzie lepszy zobaczymy dzisiaj, tym bardzuej, ze Bode zapowiedzial walke, Covili uwielbia ten stok (dwa lata temu wygral, a rok temu byl drugi) W trakcie losowania numerow najwieksza owacje wzbudzil Bode. Laski szalaly, Stefan wylosowal szczesliwa trzynastke! Na razie tyle, lece na press shuttle Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 27 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2003 Pytania do JC W telewizji ogladalem tylko kobiety w sobote. Wydawalo sie ze na trasie sa cholerne dziury, czy tak bylo na prawde? Pozdro, Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 27 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2003 z Solden JC donosi... Jaki gazety czytales? Przed zawodami Maier powiedzial, ze nie ma zadnej rywalizacji miedzy nim a Eberh. Eberh. zreszta to potwierdzil. Przed zawodami Herminator wyznaczyl swoj cel: 15 miejsce. Jak wiadomo zrealizowal go w 99%. Nie pisal bym tego gdym na wlasne uszy nie slyszal wywiadu z oboma gentelmenami. Poz.pawel Ps. Herminator planuje zakonczenie kariery SPORTOWEJ na 2006 rok. Bynajmniej nie chodzi o narciarstwo tylko o KOLARSTWO GORSKIE W tym roku w ramach treningu chyba wezmie udzial w Tour de France. Jeszcze nie wiadomo dla jakiej ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Październik 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2003 z Solden JC donosi... Napisałem, że "gazety piszą o rywalizacji", a nie, że Maier się odgraża. Natomiast był on pewny swego, co można było przeczytać na skionline.pl na kilkanaście dni przed Solden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Październik 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2003 Pytania do JC To prawda. Trasa niebyła idealna. Stałem przy przejściu z płaskiego na strome i pod światło było widać dokładnie, że trasa nie jest idealna, ale może tak właśnie musi być, w końcu ktoś z FIS-u trasę "odbiera". Jeszcze w dodatku trasa była jak beton. Po trasie jeździł Grzesiu Dendys i był pod wrażeniem jak zawodnicy muszą mieć przygotowane narty żeby utrzymać się na tak twardej i oblodzonej trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi