Homar Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Globalnego ochłodzenia !! no i dużo dużo zdrowia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 STO LAT Jacku- toś Ty jest z tego samego szlachetnego rocznika co ja ale ja młodszy bo z lipca:D no to jeszcze raz STO LAT !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 To ja bede ostatni i troszke spóźniony;) JC życzę Ci dużo zdrówka, samych sukcesów i spełnienia marzeń!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Bardzo dziękuję Wszystkim za życzenia! Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi