SKIer Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Jacku, najlepsze życzenia urodzinowe!! Zdrówka, zdrówka, zdrówka i jak najwięcej nartowania STO LAT!!! STO LAT!!! NIECH ŻYJE NAM!!! Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Jacku Najserdeczniejsze życzenia z okazji urodzin zasyła Robalek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Spełnienia marzeń nio i rządź nam sprawiedliwie, Panie Adminie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Odemnie równierz nalepszego , oczywiście zdrowia , i jeszcze raz zdrowia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 jacek Dużo zdrowia,dużo śniegu i dużego na nartach przebiegu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Jacek Dużo zdrowia,dużo śniegu i dużego na nartach przebiegu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 tez sie przyłaczam-sto lat ps.a mi 12 kwietnia nikt nie złozyl:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Zprzeprosinami dla Pabla JC NAJLEPSZEGO - jestes podwojna szesnastka - piekny wiek !!!:D Jeszcze 4 i bedziesz podwojna osiemnastka Pablo Wybacz - przy tej okazji rowniez NAJLEPSZEGO BRACHU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Soczek, raczej JC osiągnął juz podwójne ''oczko'':D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 No to i ja się dołączam do życzeń: żeby Cię Jacku zawsze jak do tej pory nękały śnieżne pobyty w Alpach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Pablo Wybacz - przy tej okazji rowniez NAJLEPSZEGO BRACHU !!! ddzieki:D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Wszystkiego naj....na długie latka życzy Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 U nas to się życzy tylko zdrowia i szczęścia......resztę sobie kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Wszystkiego NAJ "młokosie" Zdrówka i radości z życia! Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Soczek, raczej JC osiągnął juz podwójne ''oczko'':D Jasna cholera - ale mi wyszla wyzsza matematyka - do teraz sie nie moge polapac com ja wyliczyl. Ciekawe czy solenizant zalapal o co mi biegalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Jacku, wszystkiego naj z okazji Twoich 56 urodzin Ale na fotce młodo wyglądasz za to:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Duuuuuuuuużo zdrowia, szczęścia, i kasy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Samych sukcesów Jacku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy użytkownik Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Wszystkiego dobrego Jacku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Ja również życzę wszystkiego najlepszego i jeszcze więcej szusów w Alpach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 realizacji swoich planów, zdrowia zdrowia i kasiory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Ja także życzę Ci Jacku bardzo dużo zdrowia, śniegu i radości z jazdy na nartkach, żebyś nadal mógł tak często szusować STO LAT ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin. Sto lat, duzo zdrowia i kupy sniegu pod dechami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Ci co mają najbliżej zazwyczaj się spóźniają. Na końcu tej laurki i dnia urodzin wpisuję się również ja. Tylko słów mi brak bo prawie wszystko zostało powiedziane a nic mądrego (jak zwykle zresztą) nie przychodzi mi do głowy. Przyjmij więc wirtualny uścisk dłoni z najlepszymi życzeniami wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Chyba to jeszcze nie koniec... I ja się dołączę do życzeń, choć po takiej litanii trudno coś nowego dopisać. Więc po prostu wszystkiego najlepszego:) Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi