Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Nio to Warszawiaku gdzie widziałeś te Mammuciki?? Bo ja - jak już pisałam - nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 13 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2008 mamuciaki we stolycy http://www.mammut.com.pl/sklepy2.htm , ze wzgledu na swoją cenę nawet w warszawie to towar dosyć deficytowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Ja, RODOWITY warszawiak widziałem swego czasu w Skiteamie na 17 sty. A tak ogólnie to dystrybucja leży w Polsce. Dobra firma, jeden sklep firmowy w Katowicach, a tak to bucówa. Nikaj ni ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 13 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2008 w zakopcu też kilka mamutów jest:D ale zazwyczaj jako dodatek a z dystrybucją i zamawianiem towaru to też różnie wyglada zazwyczaj nie mają tego co sie chce albo mają tylko w innym rozmiarze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Mammut tak naprawde jest znany w srodowisku zwiazanym z gorami. Malo kto z ze zwyklych ludzi (nieobytych ze sprzetem gorskim) zna ta firme, dlatego szpan w Mammucie zaden. No chyba ze masz wersje EXTREME z dupnym bialym napisem na klacie i na plecach, ta linia Mammuta rzeczywiscie rzuca sie w oczy. Ja mam czerwona, ktora niczym szczegolnym sie nie wyroznia - logo malutkie, znaczek mamuta tez nie za wielki i tylko jeden - na krupowkach wrazenia w niej nie zrobisz;) W dowod zalaczam zdjecie[ATTACH]106[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Nio to Warszawiaku gdzie widziałeś te Mammuciki?? Na Bobicu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Hehehe, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Widzę że temat Mammut żyje własnym życiem. A tak poważnie mój Bergson jest jeszcze "jako tako" cały ale po ostatnim pierdyknięciu szwy poszły (nawet nie wiedziałem dopiero potem zauważyłem) więc trzeba było coś wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Wybór wyśmienity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Mamut (Mammuthus) - nazwa ta odnosi się do kilku gatunków trąbowców, wymarłych pod koniec ostatniej epoki lodowcowej, u schyłku plejstocenu, zamieszkujących rozległe obszary Europy, Ameryki Północnej i północnej Azji ... reszte mozna doczytac na Wikipedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Nieeeee no Jarek.... rozpierdo....iłeś mnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Nieeeee no Jarek.... rozpierdo....iłeś mnie!!! ... no co, kazdy doradza jak potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Zainspirowaliscie mnie tym watkiem o "katankach" Mammut -szukałem w paru sklepach w USA - nie mieli; kupiłem The North Face Apex Soft Shell - cena 130 $ - nie wiem, czy to konkurencyjna cena do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Dobrze kupiłeś Rafał miałem taki wczoraj w łapach w Inter.... dokładna cena 399 pln. Zapłaciłeś jakąś stówę mniej szkoda że nie dałeś znać przywiózłbyś i dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Dzięki Wituś za informacje. Jeśli będę jeszcze w sklepie sportowym, to spróbuje Ci kupić. Napisz na priv, jaki rozmiar i kolor (były czerwone i zielone). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Dzięki Wituś za informacje. Jeśli będę jeszcze w sklepie sportowym, to spróbuje Ci kupić. Napisz na priv, jaki rozmiar i kolor (były czerwone i zielone). A może jeszcze ze dwie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Acha jak by tak ktoś chciał Mammuta to na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowi Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Generalnie Mammut, to bardzo dobra firma, a seria Extreme to jej topowa kolekcja, ktorej zsatosowanie to wysokogorskie ekspedycje i wyprawy. Wszystkie 8-śmio tysieczniki wasza Jeżeli nie chodzimi po gorach, tylko smigamy na nartach i po miescie to według mnie wyrazny przerost formy nad trescia. Ale jak ktos ma za ciezki portfel to niech bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Akurat jeździłem w Mammucie i jak dla mnie jest bardzo dobry, ma jedną cechę którą nie posiadają inne ciuchy innych firm, a mianowicie jest elastyczny , rozciągliwy i w miarę dobrze dopasowany do ciała, nie krępuje ruchów. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 (edytowane) Najbardziej topowy Mammut jest i tak tańszy niż każda "topowa" kurtka o przeznaczniu ściśle narciarskim. To raczej droga firma ale na pewno użytkownicy nigdy nie żałują wydanych pieniędzy.Dobrze, że sa jeszcze takie firmy. Edytowane 20 Grudzień 2008 przez mihumor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Powiem szczerze - Mammut to mercedes pośród ciuchów outdoorowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 To znaczy powiem tak topowe kurtki narciarskie są ocieplane a Mammut Extreme nie , tylko sama membrana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 To znaczy powiem tak topowe kurtki narciarskie są ocieplane a Mammut Extreme nie , tylko sama membrana. Może to jest Softschell?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 To znaczy powiem tak topowe kurtki narciarskie są ocieplane a Mammut Extreme nie , tylko sama membrana. Bo seria Extreme to odziez o przeznaczeniu outdoor/gory i tam ocieplenie jest wrecz niepozadane. Z tego co wiem Mammut produkuje tez odziez z seri 'Snow', czyli narciarsko-snowboardowa ale ona jest u nas raczej niedostepna. Chociaz widzialem kiedys na allegro kilka sztuk takich kurtek i te mialy ocieplenie. SB, Mammut robi tez softshell'e, hybrydy, kurtki membranowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 SB, Mammut robi tez softshell'e, hybrydy, kurtki membranowe. robi też wiele innych ciekawych rzeczy tylko wszystko ma ceny (jak mercedes) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi