JC Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Aksel Svindal - powrót i pierwsze zwycięstwo http://www.skionline.pl/sport/?ids=&co=newsy&id_newsa=5328 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy użytkownik Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Tylko się cieszyc W przyszły sezonie będzie jeszcze ciekawiej, już się nie moge doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Wspaniale ! Pisałem wcześniej o tym jego powrocie i o tych zawodach ale nie sądziłem od razu wygra :eek: Bode ma się czego obawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 tym zwycięstwem pokazał też że jest super zawodnikiem, no a z drugiej strony w 4 miesiące po takim wypadku dla całego sztabu medyków etc etc, no i dla alexa za wytrwałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Aksel Svindal - powrót i pierwsze zwycięstwo http://www.skionline.pl/sport/?ids=&co=newsy&id_newsa=5328 Hmmm.. może jestem ślepy... ale nie widzę: kto był drugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Hmmm.. może jestem ślepy... ale nie widzę: kto był drugi? Didier Cuche, pierwsze zdanie pod podtytułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Szalony życze mu jak najlepiej w next sezon tak naprawede pokaże czy sie pozbierał czy to tylko takie podrygi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Zobaczycie ze w przyszlymm sezonie Aksel bedzie rzadzil na trasach PS. Ten gosc ma charakter, twardy z niego chlop ale w koncu to Viking, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi