Raceman Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Nie wiem czy mi się zdaje ale chyba mamy coraz więcej na forum płci pięknej. Kiedyś to było chyba tylko męskie forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Zdaje Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 No może nie jest ich tak samo dużo jak panów ale są bardzo aktywne na forum Tak dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 wsumie ja zauważyłem dwie - takie udzielające sie na maxa ale to zawsze coś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 No i jaka jakość (płci pięknej). Bobic jeszcze rozrózniam czy to pani czy pan (tak mi sie zdaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 żeby było w temacie opisz Raceman naszym paniom jak przebiega Twoja rekonwalescencja a my (męska część) też chętnie się dowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 To znaczy nie wiem czy Panie są zaiteresowane moją osobą (wątpię) ale jak już Figo pedzioł (powiedział) chce znacz szczegóły mojego dochodzenia do zdrowia , no więc tak: - bark mimo rehabilitacji boli i nie jest tak sprawny jak by miał być (dobrze że to lewa ręka ) , ponoc po roku ból przechodzi -lewe kolano , ogólnie więzadła przednie krzyżowe poważnie ponaciągane , mój lekarz myślał i ja , że trzeba będzie kroić ale po przeczytaniu opisu z rezonansu magnetycznego powiedział tak: " jescze raz Pan konkretnie łupnie dopiero wtedy pójdziesz pod nóż" No więc jestem dobrej myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 wsumie ja zauważyłem dwie - takie udzielające sie na maxa, ale to zawsze coś! Przepraszam bardzo, ale czy częste pisanie postów to zbrodnia? Bo takie odniosłam wrażenie Poza tym wśród przyjaciół i znajomych nie mam dosłownie nikogo, kto by uwielbiał narty(albo chociaż na nich jeździł), tak więc dzięki temu forum mogę się wreszcie z "ziomalami" nagadać na temat To znaczy nie wiem czy Panie są zaiteresowane moją osobą (wątpię) ale jak już Figo pedzioł (powiedział) chce znacz szczegóły mojego dochodzenia do zdrowia , no więc tak: - bark mimo rehabilitacji boli i nie jest tak sprawny jak by miał być (dobrze że to lewa ręka ) , ponoc po roku ból przechodzi -lewe kolano , ogólnie więzadła przednie krzyżowe poważnie ponaciągane , mój lekarz myślał i ja , że trzeba będzie kroić ale po przeczytaniu opisu z rezonansu magnetycznego powiedział tak: " jescze raz Pan konkretnie łupnie dopiero wtedy pójdziesz pod nóż" No więc jestem dobrej myśli! Owszem, ja współczuję kontuzji i życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia,Raceman :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 ponoc po roku ból przechodzi oby tylko nie z lewego na prawy cieszę się,że ogólnie jest lepij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Przepraszam bardzo, ale czy częste pisanie postów to zbrodnia? Bo takie odniosłam wrażenie Poza tym wśród przyjaciół i znajomych nie mam dosłownie nikogo, kto by uwielbiał narty(albo chociaż na nich jeździł), tak więc dzięki temu forum mogę się wreszcie z "ziomalami" nagadać na temat chyba sie nie zrozumieliśmy bo napisałaś jak bym Cie objechal albo cuś a mi chodziło że to raczej jest in plus wiec mi sie tu nie oburzaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 chyba sie nie zrozumieliśmy bo napisałaś jak bym Cie objechal albo cuś a mi chodziło że to raczej jest in plus wiec mi sie tu nie oburzaj! Haha, łokej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi