pablo_duch Napisano 5 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Dziwne bo przecież tam śnieg jest, zime mają, nie wspominając, że ośrodki zimowe też calkiem całkiem. Słszyałem, że w Australii z tego powodu, że śnieg pochodzi prosto z chmur znad oceanu, jździ się po całkiem innym sniegu ja tez mam znajomego w tamtym fyrtlu i tez kiepsko z obserwacjami takiego zjawiska jak snieg-co najwyzej szron ale to tylko w lodowce:D;) a co do rodzaju sniegu to nie znam sie na roznicach sniegu morskiego a oceanicznego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2008 W zeszłym roku w pierwszych dniach września ostro sypnęło powyżej 2000 m w Alpach i już praktycznie ten śnieg pozostał, a w tym roku zimy wysoko w górach ani widu ani słychu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2008 będzie dobrze trzeba być dobrej myśli snieg niech pojawi sie od października bo pod koniec wrzesnia lece na wakacje a tak to nie ma sniegu nie jest mi zal jechać i wygrzać dupsko:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 5 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Dziwne bo przecież tam śnieg jest, zime mają, nie wspominając, że ośrodki zimowe też calkiem całkiem. Słszyałem, że w Australii z tego powodu, że śnieg pochodzi prosto z chmur znad oceanu, jździ się po całkiem innym sniegu No nie wiem, ale ona mieszka 2h od Sydney Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi