Bończa Napisano 8 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Często w momencie kliknięcia funkcji "Nowe posty" z menu, zamiast właściwej listy postów wyświetla mi się cała strona takich znaków, jak poniżej; czy Wam się to też zdarza? czy to tylko u mnie tak się dzieje? HTTP/1.1 200 OK Server: IdeaWebServer/v0.50 Date: Tue, 08 Apr 2008 12:11:25 GMT X-Powered-By: PHP/5.2.1 Cache-Control: private Pragma: private Content-Encoding: gzip Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-2 Content-Length: 7376 Connection: Keep-Alive ˙ľ\[sŰĆ~śŤü&pmHĹ/şX-*eËă$śu,ů8'{śXC`HBEŠóŁRŠĘÓVĺßäÁo[ţűő\p!rl9pŚ§§ť§ďŔŃWO_\ţëüÇÎß<ůńů łś[*ˇť'*ÖÓ˧ě§ď._üČ:Í6ť¸ťřÜkľN_ZĚ%Iř°ŐÍfÍŮn3*Ë×*wŤCőÇí$7łé$u|çö\ŃqŁŽĺ%Ĺ<îťVčŠďwhĚD$ů|"şVô$śřđŽĺŽďwAŕyÁĚb*taľ-~ş×]ëD ßž"79ďađŮ#Ĺ"é>żxľýŕÁţáöNZ|(|ń$éú×OŚ'×gťÍűÍ}5éÎí[E´Çb>"§8y#ëfč5|Ů.ĐťűŚFż77ś§qqžYŤđČYEĐąš!1'âý2ŕ,ŁĹ{ŰšťÍŻřÂáöˇéŕÇa|מ3ÍâĹ°!äŰľăË˝ ďacH3łČĐ Ž˙ľĂwŮĺ6; &r1y;äăúC3ě?wnóqŃ>z>ŤÝ´wđsxrěľc*3\_Ž1 °G ˙Ű{-ĚLyť8ďěloŻÝV+5C>7#+đKX2j°ttŐě/AkŹÔLú8z"*Ańiçiç´C<0$Ě8Ż&á;ë@,thú6'% wO÷Owň 3ńRěó%JîřuJB$ve"2?ľmGŘ4ôĹCćžĐĽ˝V*A\ŠÝ˘0 /'g~Š Ýż_/ŻHu¤G0%Ů?9h˛iäŐs*ŐPź-Šl[îˇpś%űÔKtsčśX$BÁíw, BćAB¸é)g5IPÂGÁŕł)ÉrB+Çsş,czV~Ršj^)wK§Ś\ÔëuŃtęaŤŘŚâD2ŠÂHA°ŮŮ9mśĎýsŰ.]mˇtRnťj^évK§ŚŰŐëgŰU*ś+Ĺđć^Ňi0ůçąTŹ%BzśgyYJ5ąŁ@ěT8íî4ODâ4]éhL˛CB|>!ŐĘr~rs6ÝŮ|x3Äżń5HsńHŕ45ű°ŁáTËҲý)łŻöŽ× #ý9r,÷ńóŔ¨_÷šVO_Í;yřŐ;5xŃŠJ<4ä!ü9ĎÁM:č+BÉ1[u+ Şjpĺɨ]2ńěţUěÎ{Ůz§{§gűËhJĐÍTŃÜJ=^řŰRśăLÄgLv<¤_˛k8v{§íżžYâ&Ű=AŤYĂűÔ97jńš×ýđ§= QŁ šťÎMjć5rĘGý"f\ŢWďăW˙%˛lÇ!ˇĄü`ńPsź¸ŠĚ(Ţ/s˛˝*syp?s_őxŠçđŤß˘¸Oâ7ÎrVv¸ě$kha°q(l#IEY@¤A+;Sr&<9989-ŐDů#ńŮĚj0ݲ§QLQ~ĚQ"˘˘|)ěWÄKÝ.ŽěXŻĐ>PhS&\fRŮú´5D+ÝٲdĽ+ÜŘ ÁZÝÜČőpxK˙ŕńáŢańŮaůřŻ°_aźş]Ćřl0>ž˘UĚĽ˙´5Ž˝Ěxłô§2¸očQ *0Őúî°ĆŚČuQÎ4f'}7a"ązeăiĆą_1n§öD÷ÂäÉ>˝ůL{ľ&ÍçsÄ9Čuä ć¸×ę#H˝=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 8 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Często w momencie kliknięcia funkcji "Nowe posty" z menu, zamiast właściwej listy postów wyświetla mi się cała strona takich znaków, jak poniżej; czy Wam się to też zdarza? czy to tylko u mnie tak się dzieje? HTTP/1.1 200 OK Server: IdeaWebServer/v0.50 Date: Tue, 08 Apr 2008 12:11:25 GMT X-Powered-By: PHP/5.2.1 Cache-Control: private Pragma: private Content-Encoding: gzip Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-2 Content-Length: 7376 Connection: Keep-Alive ˙ľ\[sŰĆ~śŤü&pmHĹ/şX-*eËă$śu,ů8'{śXC`HBEŠóŁRŠĘÓVĺßäÁo[ţűő\p!rl9pŚ§§ť§ďŔŃWO_\ţëüÇÎß<ůńů łś[*ˇť'*ÖÓ˧ě§ď._üČ:Í6ť¸ťřÜkľN_ZĚ%Iř°ŐÍfÍŮn3*Ë×*wŤCőÇí$7łé$u|çö\ŃqŁŽĺ%Ĺ<îťVčŠďwhĚD$ů|"şVô$śřđŽĺŽďwAŕyÁĚb*taľ-~ş×]ëD ßž"79ďađŮ#Ĺ"é>żxľýŕÁţáöNZ|(|ń$éú×OŚ'×gťÍűÍ}5éÎí[E´Çb>"§8y#ëfč5|Ů.ĐťűŚFż77ś§qqžYŤđČYEĐąš!1'âý2ŕ,ŁĹ{ŰšťÍŻřÂáöˇéŕÇa|מ3ÍâĹ°!äŰľăË˝ ďacH3łČĐ Ž˙ľĂwŮĺ6; &r1y;äăúC3ě?wnóqŃ>z>ŤÝ´wđsxrěľc*3\_Ž1 °G ˙Ű{-ĚLyť8ďěloŻÝV+5C>7#+đKX2j°ttŐě/AkŹÔLú8z"*Ańiçiç´C<0$Ě8Ż&á;ë@,thú6'% wO÷Owň 3ńRěó%JîřuJB$ve"2?ľmGŘ4ôĹCćžĐĽ˝V*A\ŠÝ˘0 /'g~Š Ýż_/ŻHu¤G0%Ů?9h˛iäŐs*ŐPź-Šl[îˇpś%űÔKtsčśX$BÁíw, BćAB¸é)g5IPÂGÁŕł)ÉrB+Çsş,czV~Ršj^)wK§Ś\ÔëuŃtęaŤŘŚâD2ŠÂHA°ŮŮ9mśĎýsŰ.]mˇtRnťj^évK§ŚŰŐëgŰU*ś+Ĺđć^Ňi0ůçąTŹ%BzśgyYJ5ąŁ@ěT8íî4ODâ4]éhL˛CB|>!ŐĘr~rs6ÝŮ|x3Äżń5HsńHŕ45ű°ŁáTËҲý)łŻöŽ× #ý9r,÷ńóŔ¨_÷šVO_Í;yřŐ;5xŃŠJ<4ä!ü9ĎÁM:č+BÉ1[u+ Şjpĺɨ]2ńěţUěÎ{Ůz§{§gűËhJĐÍTŃÜJ=^řŰRśăLÄgLv<¤_˛k8v{§íżžYâ&Ű=AŤYĂűÔ97jńš×ýđ§= QŁ šťÎMjć5rĘGý"f\ŢWďăW˙%˛lÇ!ˇĄü`ńPsź¸ŠĚ(Ţ/s˛˝*syp?s_őxŠçđŤß˘¸Oâ7ÎrVv¸ě$kha°q(l#IEY@¤A+;Sr&<9989-ŐDů#ńŮĚj0ݲ§QLQ~ĚQ"˘˘|)ěWÄKÝ.ŽěXŻĐ>PhS&\fRŮú´5D+ÝٲdĽ+ÜŘ ÁZÝÜČőpxK˙ŕńáŢańŮaůřŻ°_aźş]Ćřl0>ž˘UĚĽ˙´5Ž˝Ěxłô§2¸očQ *0Őúî°ĆŚČuQÎ4f'}7a"ązeăiĆą_1n§öD÷ÂäÉ>˝ůL{ľ&ÍçsÄ9Čuä ć¸×ę#H˝=8 No zdarza się, także nie tylko przy kliknięciu nowe posty. Zakładam, że to wersja dla skośnookich alibo arabskich szejków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 8 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Tak, mnie też się tak czasem zdarza. I wygląda jak inskrypcje runiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2008 mi również a drugie cudo to jakiś tam błąd 403? czy cóś ale po kliknięciu odswież wszystko wraca do normy gorzej tylko jak takie coś wyskoczy przy dodawaniu nowego posta/wątku wtedy po odswieżeniu i kliknięciu żeby on przesłał ponownie informacje wstawiamy nagle 2 posty ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2008 ja mam opere i nie mam takiego problemu?? a jakie przeglądarki macie?? może to od tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Mozilla ff 3 B5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy użytkownik Napisano 8 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2008 ja mam opere i nie mam takiego problemu?? a jakie przeglądarki macie?? może to od tego? również używam opery i nigdy takich "robaczków" nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 8 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Ja też mam Mozillę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2008 To Firefox 3 Beta 5 niestety tak działa. W IE 7 nie ma tego typu problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 8 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Ja też mam mozille i też pojawiają mi sie takie errory ale wtedy zamiast odśwież klikam wstecz i nie trace zapisanego okna do nowego watku czy posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 8 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2008 To Firefox 3 Beta 5 niestety tak działa. W IE 7 nie ma tego typu problemów. mi niekiedy w ie też te robaczki się pokazywały:D ale wystarczy kliknąć odśwież i da się poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Często w momencie kliknięcia funkcji "Nowe posty" z menu, zamiast właściwej listy postów wyświetla mi się cała strona takich znaków, jak poniżej; czy Wam się to też zdarza? czy to tylko u mnie tak się dzieje? HTTP/1.1 200 OK Server: IdeaWebServer/v0.50 Date: Tue, 08 Apr 2008 12:11:25 GMT X-Powered-By: PHP/5.2.1 Cache-Control: private Pragma: private Content-Encoding: gzip Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-2 Content-Length: 7376 Connection: Keep-Alive ˙ľ\[sŰĆ~śŤü&pmHĹ/şX-*eËă$śu,ů8'{śXC`HBEŠóŁRŠĘÓVĺßäÁo[ţűő\p!rl9pŚ§§ť§ďŔŃWO_\ţëüÇÎß<ůńů łś[*ˇť'*ÖÓ˧ě§ď._üČ:Í6ť¸ťřÜkľN_ZĚ%Iř°ŐÍfÍŮn3*Ë×*wŤCőÇí$7łé$u|çö\ŃqŁŽĺ%Ĺ<îťVčŠďwhĚD$ů|"şVô$śřđŽĺŽďwAŕyÁĚb*taľ-~ş×]ëD ßž"79ďađŮ#Ĺ"é>żxľýŕÁţáöNZ|(|ń$éú×OŚ'×gťÍűÍ}5éÎí[E´Çb>"§8y#ëfč5|Ů.ĐťűŚFż77ś§qqžYŤđČYEĐąš!1'âý2ŕ,ŁĹ{ŰšťÍŻřÂáöˇéŕÇa|מ3ÍâĹ°!äŰľăË˝ ďacH3łČĐ Ž˙ľĂwŮĺ6; &r1y;äăúC3ě?wnóqŃ>z>ŤÝ´wđsxrěľc*3\_Ž1 °G ˙Ű{-ĚLyť8ďěloŻÝV+5C>7#+đKX2j°ttŐě/AkŹÔLú8z"*Ańiçiç´C<0$Ě8Ż&á;ë@,thú6'% wO÷Owň 3ńRěó%JîřuJB$ve"2?ľmGŘ4ôĹCćžĐĽ˝V*A\ŠÝ˘0 /'g~Š Ýż_/ŻHu¤G0%Ů?9h˛iäŐs*ŐPź-Šl[îˇpś%űÔKtsčśX$BÁíw, BćAB¸é)g5IPÂGÁŕł)ÉrB+Çsş,czV~Ršj^)wK§Ś\ÔëuŃtęaŤŘŚâD2ŠÂHA°ŮŮ9mśĎýsŰ.]mˇtRnťj^évK§ŚŰŐëgŰU*ś+Ĺđć^Ňi0ůçąTŹ%BzśgyYJ5ąŁ@ěT8íî4ODâ4]éhL˛CB|>!ŐĘr~rs6ÝŮ|x3Äżń5HsńHŕ45ű°ŁáTËҲý)łŻöŽ× #ý9r,÷ńóŔ¨_÷šVO_Í;yřŐ;5xŃŠJ<4ä!ü9ĎÁM:č+BÉ1[u+ Şjpĺɨ]2ńěţUěÎ{Ůz§{§gűËhJĐÍTŃÜJ=^řŰRśăLÄgLv<¤_˛k8v{§íżžYâ&Ű=AŤYĂűÔ97jńš×ýđ§= QŁ šťÎMjć5rĘGý"f\ŢWďăW˙%˛lÇ!ˇĄü`ńPsź¸ŠĚ(Ţ/s˛˝*syp?s_őxŠçđŤß˘¸Oâ7ÎrVv¸ě$kha°q(l#IEY@¤A+;Sr&<9989-ŐDů#ńŮĚj0ݲ§QLQ~ĚQ"˘˘|)ěWÄKÝ.ŽěXŻĐ>PhS&\fRŮú´5D+ÝٲdĽ+ÜŘ ÁZÝÜČőpxK˙ŕńáŢańŮaůřŻ°_aźş]Ćřl0>ž˘UĚĽ˙´5Ž˝Ěxłô§2¸očQ *0Őúî°ĆŚČuQÎ4f'}7a"ązeăiĆą_1n§öD÷ÂäÉ>˝ůL{ľ&ÍçsÄ9Čuä ć¸×ę#H˝=8 ... ja to rozszyfrowalem to jest tajna wiadomosc od JC :D napisal co tak na prawde o nas mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Poza wspomnianymi robaczkami kilka razy zaobserwowałem inne zjawisko. Podczas zmiany okien (np: wejście do galerii) raptem okazuje się że juz nie jestem zalogowany! Dokładniej to jestem na liście obecnych na forum ale nie mogę otworzyć np. panelu użytkownika. Musze się ponownie zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 .. ja to rozszyfrowalem to jest tajna wiadomosc od JC :D napisal co tak na prawde o nas mysli czyli myśli, że jesteśmy OK, ideal, bo tylko te słowa można odczytać Poza wspomnianymi robaczkami kilka razy zaobserwowałem inne zjawisko. Podczas zmiany okien (np: wejście do galerii) raptem okazuje się że juz nie jestem zalogowany! Dokładniej to jestem na liście obecnych na forum ale nie mogę otworzyć np. panelu użytkownika. Musze się ponownie zalogować. u mnie taki problem nie pojawił się ani raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 te robaczki zdarzają się u mnie dość często klikam tylko odśwież i problem znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Podobnie jak u mnie i podobnie jak Figo odświerzam:) A i zdarzyło mi sie kilka razy że mnie wylogowało tak jak Grześka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 U mnie sie to zdarza w Mozilli a w Explorerze nie robi się tak, a tak wogule to tą wersję 3 wywaliłem i powróciłem do poprzedniej wersji bo z tą nową to było więcej kłopotu jak pożytku:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 4 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Chciałam dać sobie nowy avek ale forum najwyraźniej nie obsługuje formatu .gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Chciałam dać sobie nowy avek ale forum najwyraźniej nie obsługuje formatu .gif Wyślij mi na e-maila to Ci przerobię na jpg-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 4 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Skoro już wątek został przypomniany, to uświadomiłem sobie, że już bardzo dawno nie zaobserwowałem opisywanych wcześniej efektów. No ale przez te parę miesięcy to i Mozilla i IE i php uległo zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 5 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Wyślij mi na e-maila to Ci przerobię na jpg-a Dziękuję, ale to wtedy już nie będzie animacja tylko pojedynczy obrazek? Bo jak tak to wtedy wolę pozostać przy obecnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Skoro już wątek został przypomniany, to uświadomiłem sobie, że już bardzo dawno nie zaobserwowałem opisywanych wcześniej efektów. No ale przez te parę miesięcy to i Mozilla i IE i php uległo zmianie. Robaczki zniknęły wraz z aktualizacją forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi