Bończa Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Powiesili przed kamerką koszulkę Figo z numerkiem startowym z zawodów Gali obok żółtego banera: a ja myślałem, że to ta żółta właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Przeniesli koszulkę na leżaczek:) Nawet się załapali na fotkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Fajny motyw zobaczyć znajomych na ekranie z kamerek. Pozdrów ich ode mnie i niech nakleją na kamerę sticker - skionline.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 SB sie odezwał Napisałem do SB smsa, że sie nie uczesał do zdjęcia. Juz odpisał i przyznał mi rację ..., że Turracher jest kameralnym, ale świtnym ośrodkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Sławek kazał napisać że już wracają a Wituś przed wyjazdem do domku dokręcił koła w aucie (samochodzie po naszemu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Gadałem z Nim przed chwilką, ponoć fajny ośrodek ale juz śnieg rozmiękł więc ciężko się kręciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 A oni na długo tak pojechali, czy tylko na jeden dzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Dzisiaj o 1 w nocy wyjechali, pojeździli na nartach i właśnie wracają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 No tak, na starość to ludziom już pod dekel wali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 ...zazdrość zżera Pana Moderatora, ciooooo....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 ja już jestem w domu a te dwa aparaty nie wiem gdzie są. dziewczynki w Znojmo się może spodobały i wrócili a mnie starego w domu zostawili. aha było zaje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 a te dwa aparaty nie wiem gdzie są. Ja też jestem ale kompa w domu mam dalej od drzwi niż u Ciebie:D A oni na długo tak pojechali, czy tylko na jeden dzień ? No komu se wolo to se pojechał, czyżby Robercie żal dupkę ściskał że sezon Ci się nie udał: nie martw sie za 7-8 miesięcy następny zaczyna się No tak, na starość to ludziom już pod dekel wali Pamiętaj że zazwyczaj nie mamy kompletu w autku/samochodziku;), możesz zawsze dojechać do mnie i pojechać na narty a nie tylko pomarzyć że lądujesz w Insbrucku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Sławek opisoł a może jakieś wrażenia z jazdy czy coś w tym stylu jak było nie zmęczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Pamiętaj że zazwyczaj nie mamy kompletu w autku/samochodziku;), możesz zawsze dojechać do mnie i pojechać na narty a nie tylko pomarzyć że lądujesz w Insbrucku:D Gdybym nie dał dał dupy i pojechał to by był komplet.A w W-wie i tak gówno dzisiaj załatwiłem więc jestem podwójnie wk...iony:mad: . Ale mam nadzieje,że chociaz sobie pojezdziliście.Bo na zdjeciach wyszliscie ładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Niee, to nie zazdrość Ja przecież mam Szczęśliwice pod nosem. A swoją droga widzę, że SB ma tutaj swojego rzecznika, w przypadku swojej nieobecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 No komu se wolo to se pojechał, czyżby Robercie żal dupkę ściskał że sezon Ci się nie udał: nie martw sie za 7-8 miesięcy następny zaczyna się Sam tak założyłem, że sezon będzie stracony. Czasem jest coś ważniejszego niż narty i parę rzeczy trzeba sobie odpuścić. Więc żal dupy mi nie ściska - jechać do Austrii, by zrobić sobie zdjęcie i pokazać się znajomym na webcamie ? P.S. Poza tym z obcymi na narty nie jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Raczej koordynatora.Przecież ktoś z głową musi to wszystko ogarnąć i zaakceptować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Raczej koordynatora.Przecież ktoś z głową musi to wszystko ogarnąć i zaakceptować To fakt. Ale kto z głową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 No ktoś.Nie chce pokazywac palcem,ale na usta mi się cisnie hu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2008 A swoją droga widzę, że SB ma tutaj swojego rzecznika, w przypadku swojej nieobecności No pewnie że ma - Kasiu bardzo dziękuję, wiedziałem że można na Ciebie liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 12 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Chłopaki się bawią na nartkach:) Powiesili przed kamerką koszulkę Figo z numerkiem startowym z zawodów Gali obok żółtego banera To akurat moja koszulka z zawodów ale to nie ma większego znaczenia ,piszę żeby było jasne kto reklamuje skionline w Alpach. Ośrodek narciarski naprawdę świetny i godny polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 12 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Tylko chłopaki wytłumaczcie, dlaczego byliście 1 dzień - nie chcieliście, nie mogliście zostać na sobotę i niedzielę, czy z innych powodów musieliście wracać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2008 To miał być prekursorski wyjazd jednodniowy w celu określenia czy warto coś takiego robić i zamiast w sezonie jechać do Białki w naszym przypadku 2 godziny w jedną stronę a potem na każde 1400 m przejechane stać 30 minut w kolejce, czy nie lepiej pojechać na 1 dzień i pośmigać sobie po rozmaitości tras i bez jakiegokolwiek stania do wyciągów. I jeśli o mnie chodzi to twierdzę że warto!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2008 To miał być prekursorski wyjazd jednodniowy w celu określenia czy warto coś takiego robić i zamiast w sezonie jechać do Białki w naszym przypadku 2 godziny w jedną stronę a potem na każde 1400 m przejechane stać 30 minut w kolejce, czy nie lepiej pojechać na 1 dzień i pośmigać sobie po rozmaitości tras i bez jakiegokolwiek stania do wyciągów. I jeśli o mnie chodzi to twierdzę że warto!! Wiesz ... w przyszłym sezonie rozpracujemy ośrodki w pobliżu Wiednia. A jest tam kilka godnych uwagi! Zaoszczędzi to czas i kasę na dojazd! Dla nas to będzie prawie tak jak dla tych z W-wy ... tyle, że oni dojadą do Białki, a my na Semmering Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Wiesz ... w przyszłym sezonie rozpracujemy ośrodki w pobliżu Wiednia. A jest tam kilka godnych uwagi! Zaoszczędzi to czas i kasę na dojazd! Dla nas to będzie prawie tak jak dla tych z W-wy ... tyle, że oni dojadą do Białki, a my na Semmering No wiem, już mi o tym wspominałeś w styczniu w Witowie, że w lutym przetestujecie około wiedeńskie tereny narciarskie, tylko nie wiedziałem że chodzi o luty w przyszłym sezonie:) Na pewno to będzie super alternatywa dla nas mieszkających na terenach przygranicznych, ale to ośrodki które działają jedynie w pełni sezonu, o tej porze po śniegu tam już nie ma śladu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi