Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Całą zimę

SB

Rekomendowane odpowiedzi

a te dwa aparaty nie wiem gdzie są.

Ja też jestem ale kompa w domu mam dalej od drzwi niż u Ciebie:D

A oni na długo tak pojechali, czy tylko na jeden dzień ?

No komu se wolo to se pojechał, czyżby Robercie żal dupkę ściskał że sezon Ci się nie udał: nie martw sie za 7-8 miesięcy następny zaczyna się:D

No tak, na starość to ludziom już pod dekel wali

Pamiętaj że zazwyczaj nie mamy kompletu w autku/samochodziku;), możesz zawsze dojechać do mnie i pojechać na narty a nie tylko pomarzyć że lądujesz w Insbrucku:D

Pamiętaj że zazwyczaj nie mamy kompletu w autku/samochodziku;), możesz zawsze dojechać do mnie i pojechać na narty a nie tylko pomarzyć że lądujesz w Insbrucku:D

Gdybym nie dał dał dupy i pojechał to by był komplet.A w W-wie i tak gówno dzisiaj załatwiłem więc jestem podwójnie wk...iony:mad: .

Ale mam nadzieje,że chociaz sobie pojezdziliście.Bo na zdjeciach wyszliscie ładnie:)

No komu se wolo to se pojechał, czyżby Robercie żal dupkę ściskał że sezon Ci się nie udał: nie martw sie za 7-8 miesięcy następny zaczyna się:D

Sam tak założyłem, że sezon będzie stracony. Czasem jest coś ważniejszego niż narty i parę rzeczy trzeba sobie odpuścić. Więc żal dupy mi nie ściska - jechać do Austrii, by zrobić sobie zdjęcie i pokazać się znajomym na webcamie ? :D

P.S.

Poza tym z obcymi na narty nie jeżdżę.

Chłopaki się bawią na nartkach:) Powiesili przed kamerką koszulkę Figo z numerkiem startowym z zawodów Gali obok żółtego banera

To akurat moja koszulka z zawodów ale to nie ma większego znaczenia ,piszę żeby było jasne kto reklamuje skionline w Alpach.:D Ośrodek narciarski naprawdę świetny i godny polecenia.

To miał być prekursorski wyjazd jednodniowy w celu określenia czy warto coś takiego robić i zamiast w sezonie jechać do Białki w naszym przypadku 2 godziny w jedną stronę a potem na każde 1400 m przejechane stać 30 minut w kolejce, czy nie lepiej pojechać na 1 dzień i pośmigać sobie po rozmaitości tras i bez jakiegokolwiek stania do wyciągów.

I jeśli o mnie chodzi to twierdzę że warto!!:)

To miał być prekursorski wyjazd jednodniowy w celu określenia czy warto coś takiego robić i zamiast w sezonie jechać do Białki w naszym przypadku 2 godziny w jedną stronę a potem na każde 1400 m przejechane stać 30 minut w kolejce, czy nie lepiej pojechać na 1 dzień i pośmigać sobie po rozmaitości tras i bez jakiegokolwiek stania do wyciągów.

I jeśli o mnie chodzi to twierdzę że warto!!:)

Wiesz ... w przyszłym sezonie rozpracujemy ośrodki w pobliżu Wiednia. A jest tam kilka godnych uwagi! Zaoszczędzi to czas i kasę na dojazd!

Dla nas to będzie prawie tak jak dla tych z W-wy ... tyle, że oni dojadą do Białki, a my na Semmering :)

Wiesz ... w przyszłym sezonie rozpracujemy ośrodki w pobliżu Wiednia. A jest tam kilka godnych uwagi! Zaoszczędzi to czas i kasę na dojazd!

Dla nas to będzie prawie tak jak dla tych z W-wy ... tyle, że oni dojadą do Białki, a my na Semmering :)

No wiem, już mi o tym wspominałeś w styczniu w Witowie, że w lutym przetestujecie około wiedeńskie tereny narciarskie, tylko nie wiedziałem że chodzi o luty w przyszłym sezonie:)

Na pewno to będzie super alternatywa dla nas mieszkających na terenach przygranicznych, ale to ośrodki które działają jedynie w pełni sezonu, o tej porze po śniegu tam już nie ma śladu:(