MB Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Ring zamknięty PAX Vobis!!! Proponuję sprawdzić organoleptycznie co z tymi leżakami. Ślady na śniegu wskazują na ratrak który zajechał te leżaki,....znaczy zajechał po te leżaki.Innych sprawców nie czuję po kościach. Mam nadzieję w sobotę dać merytoryczną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Wiesz co , bugajson, urodziłam się 3 dni po Tobie, niby ten sam znak zodiaku (czy jak to się tam mówi), ale aż taka nerwowa to ja nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Wiesz co , bugajson, urodziłam się 3 dni po Tobie, niby ten sam znak zodiaku (czy jak to się tam mówi), ale aż taka nerwowa to ja nie jestem To dlatego ze: "Kobiety sa gorace, Kobiety sa uuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaa" A nie nerwowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Leżaki są Ktoś chyba przeczytał o toczącym się śledztwie na skionline i odłożył leżaki na miejsce:D Tylko że tylko dwa:rolleyes: Brakuje trzeciego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 To dlatego ze: "Kobiety sa gorace, Kobiety sa uuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaa" A nie nerwowe Soczek, coś mi się wydaje, że zbytnio generalizujesz, Ty Znawco Kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Leżaki są Ktoś chyba przeczytał o toczącym się śledztwie na skionline i odłożył leżaki na miejsce:D Tylko że tylko dwa:rolleyes: Brakuje trzeciego!! sie bedzie jechać sie zabierze tez swoje 2 na miejscu to jeden wiezie bagarze a drugi zapakuje cały bagarznik w leżakach:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 sie bedzie jechać sie zabierze tez swoje 2 na miejscu to jeden wiezie bagarze a drugi zapakuje cały bagarznik w leżakach:d Jest możliwe że tam wyląduję w piątek, a jeśli tak to na pewno nie na leżaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Soczek, coś mi się wydaje, że zbytnio generalizujesz, Ty Znawco Kobiet Nawet nie tyle generalizuje co pitole od rzeczy Ale co - pomarzyc juz sobie nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Jest możliwe że tam wyląduję w piątek, a jeśli tak to na pewno nie na leżaki haha szalony Sławek nie mógłbyś tam smignąć przez moją wieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 marcin patrz ty lepiej na siebie BO CHYBA PINGLE MUSISZ KUPIĆ albo zacząć uczyc sie czytać ze zrozumieniem ja przynajmniej nie mam w każdym temacie po dziesięć postów wpisanych byle więcej:D a co do pingla to niekiedy sobie lubie pograć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 ja przynajmniej nie mam w każdym temacie po dziesięć postów wpisanych byle więcej a co do pingla to niekiedy sobie lubie pograć :D tutaj chodziło o pingle czyli liczba mnoga takie dwa skaczące tzn skaczące piłeczki niektórzy musza je kupować inni mają odrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 tutaj chodziło o pingle czyli liczba mnoga takie dwa skaczące tzn skaczące piłeczki niektórzy musza je kupować inni mają odrazu raczej chodziło mu o patrzałki to jeśli mi proponuje patrzałki to on powinien zaopatrzyć sięw denka od szampana:D tylko gdzie biedaczyso znajdzie białe butelki po szampanie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 spoko mam szybe z kamaza:D tobie tez moge taką dać +30 powinno wystarczyć Sławek to miłego jeżdzenia życzym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Sławek to miłego jeżdzenia życzym:) ...ale On dopiero w piątek jedzie...a Ty już Go żegnasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 nie żegnam:) tylko milej jazdy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 ...ale On dopiero w piątek jedzie...a Ty już Go żegnasz?? zawsze to wiecej napisze to może sie nikt nie przyczepi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 ale jestes smieszny hoho obyś sie w pampersa nie posrol:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 haha nie mam pieluch tylko jak z marcinem zauważylismy jest taki brown nose a co to znaczy to dowiedz sie sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 A wracając do sedna tego tematu jutro zamierzamy sprawdzić czy leżanki w http://www.turracherhoehe.at/de są przestawione w inne miejsce czy ktoś je zajumał :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Napiszcie jakieś pozdrowienia na śniegu dla nas;) Albo jakiegoś bałwanka tam ulepcie:) Albo cokolwiek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Na kamerkach bardzo dobrze to wygląda - powodzenia i pojeżdżenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Napiszcie jakieś pozdrowienia na śniegu dla nas;) Albo jakiegoś bałwanka tam ulepcie:) Albo cokolwiek;) Może JC położyć pod bramą na Poniatowskiego to go w mocy zabieżemy jak pojedziemy albo do Wapiennicy do figo doatarczy jakiegoś słusznych rozmiarów banerka a my go już tam ziaistalujemy tak że go będziecie cały dzień na kamerce oglądać Po powrocie informacje będziemy zamieszczać tu http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6640 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 homar jak lubisz komuś w dupe włazić no problem twoje życie:) a z marcinem cały czas cos z marcinem robicie to co wchodzicie sobie nawzajem huhuhu ale spoko ok ja jestem tolerancyjny:) no to piątek juz jest sławek będzie za niedlugo jechał pozdrów śnieg od nas:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Chłopaki się bawią na nartkach:) Powiesili przed kamerką koszulkę Figo z numerkiem startowym z zawodów Gali obok żółtego banera:PS. Bugi, dla Ciebie też mają prezent ale to dopiero jak wrócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 czyżby Sławek znowu swoje kijeczki zostawił bez opieki? bo to chyba na nich wisi ta koszulka Powinien tam jeszcze dokleić karteczkę obiekt monitorowany!! żeby mu tylko znowu nie ukradli!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi