Loviisa-chan Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Szkoda Czyżby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Czyżby ? Oczywiście Jak napisał jeden z kolegów: jedne więcej nie zaszkodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Mysiau, zdrowka! Napij się śliwowicy - zabija każdego robala:D No, nieraz bywało żem sliwowicy zaciągnął troszkę ale mnie jeszcze TO nie zabiło;). P.S. Do Mysia. Tzw. "Robalówka" na miodzie, cytrynie i "korzeniach" też potrafi zdziałać cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Oczywiście Jak napisał jeden z kolegów: jedne więcej nie zaszkodzą Zaraz dzwonię do Twojej dziewczyny i powiem, że jej chłopak lubi trójkąciki, bynajmniej nie te czekoladowe jestem pewna, że się ucieszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 18 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2008 bardziej na temat W Zell am See niestety nikogo nie spotkałem z forum ale mam nadzieje, że sobie pośmigali po świeżym śniegu. Ehh... też nikogo nie spotkałem - świeżego śniegu było faktycznie sporo ale ludzi JESZCZE WIĘCEJ dlatego już po 3 godzinkach uciekłem do Saalbach - a tam prawie nikogo - nic nie mam do Schmittenhöhe jednak sporo wyciągów było nieczynnych (w tym te 2 moje ulubione ) - a SKICIRCUS to właściwie 3 ośrodki więc i możliwości większe i przyznaje ze czasami nie rozumiem ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi