Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Sezon 2008

rkempes

Rekomendowane odpowiedzi

Rewelacyjny sezon: 52 dni w Alpach (...) OGÓLNIE - SUPEREK SEZON

Gratulacje!

Co do idiotów z głupimi pomysłami, to skarb:D! Mnie też by się paru takich przydało;). Z pojedynczego wariata awansowałabym na reprezentację całego szpitala, a z tym już otoczenie musi się liczyć;).

Pozycz, pozycz - jak kobieta zobaczy ze jest wiecej takich idiotow to moze ogolnie lekko znormalniejemy w jej oczach, a tak jestem w tam raczej samontny i w takim ukladzie - chocby statystycznym - wygladam na zajoba

Soczek, łączę się z Tobą w bólach ;)

hehehe, tak mi się coś zdaje, że dopuki kobieta-żona nie złapie bakcyla taaaakiego jak my tutaj, to choćby nie wiem jak sie starał i pokazywał że "takich zajawionych" jest więcej to i tak nigdy nie będzie "to" normalne :P

Na hasło: jutro o 5:30 rano jadę na narty, może też byś chciała? moja żona robi taaaaakie oczy :eek: i kwituje - chyba zwariowałeś żebym miała tak wcześnie wtać co by na "jakieś" narty jechać!! :D

W tym sezonie udało mi się ją "wcześnie rano" (pobudka o 7-mej) wyciągnąć tylko raz, a to tylko dla tego że żaden kumpel nie mógł, a żona stwierdziła że samego mnie nie puści bo "będę jeździł jak wariat" ...

Soczek, łączę się z Tobą w bólach

hehehe, tak mi się coś zdaje, że dopuki kobieta-żona nie złapie bakcyla taaaakiego jak my tutaj, to choćby nie wiem jak sie starał i pokazywał że "takich zajawionych" jest więcej to i tak nigdy nie będzie "to" normalne

Na hasło: jutro o 5:30 rano jadę na narty, może też byś chciała? moja żona robi taaaaakie oczy :eek: i kwituje - chyba zwariowałeś żebym miała tak wcześnie wtać co by na "jakieś" narty jechać!!

W tym sezonie udało mi się ją "wcześnie rano" (pobudka o 7-mej) wyciągnąć tylko raz, a to tylko dla tego że żaden kumpel nie mógł, a żona stwierdziła że samego mnie nie puści bo "będę jeździł jak wariat" ...

Sluchaj, z moimi niby nie jest tak zle ale:

* chlopakowi rodzaj sniegu a nawet oblodzenia nie przeszkadzaja, tylko kole 6 rano wstawac mu sie nie chce (i sie nie dziwie);

* kobiecie poranne wstawanie az tak nie przeszkadza, ale wazne aby snieg nie byl wylacznie sztuczny, nie bylo za twardo i nie bylo oblodzen - niby nie nazbyt wysokie wymagania, a jednak przy mojej lokalnej zimie problem ze spelnieniem jest;

* mi pasuje wszystko lub prawie :D

Pogodz teraz wszystkich :) efekt konca sezonu byl taki ze raczej szlalem sam..... nawet kobieca czujnosc - przezornosc juz sobie dala spokoj :rolleyes:

Edytowane przez juice

Z sezonu jestem bardzo zadowolony:

- po pierwsze udało mi się 2 razy wyskoczyć w alpy + zdaje się, że 4-5 wyjazdów na Słowację + w sumie około 8 razy odwiedzić lokalne kurorty: Korbielów, Szczyrk oraz Górę Żar - co daje łącznie około 24 dni

- po drugie, ale raczej ważniejsze, praktycznie nauczyłem obecnie niespełna 3 i pół letnią córkę może jeszcze nie w 100% jeździć, ale na pewno zjeżdżać z górki (oczywiście o łagodnym nachyleniu) - potrafi całkiem nieźle skręcać i co było najtrudniejsze - hamować. Oczywiście na początku następnego sezonu trzeba będzie zrobić powtórkę, ale mam nadzieję, że wszystkiego przez lato nie zapomni.

Gość pax53

juice i skier....Wy to macie dobrze:)...u mnie kobity wcale nie jeżdzą,ale mniejsza babeczke w sezonie 08/09 spróbuje trochę oswoić z taty "zajobem"...żona jezdziła 3 sezony,ale złapała dość mocna glebę....dobrze że kolana wytrzymały,bo było blisko łózka z wyciągiem a potem ciąża i wymówka idealna ....NIE JEŻDZĘ NA NARTACH!!!....i narazie tylko pierworodny podtrzymuje ojca na duchu....kumple a raczej znajomi z lat szkolnych jezdzą,ale zawsze w innych terminach...każdy ma dom,pracę ,rodzinę..itp....takie życie...

aha....6 dni Włochy

3 dni Krynica

6 dni Wisła....po 3 sezonach nieobecności na nartach to dla mnie inny wymiar:)

Edytowane przez pax53

Tak Panie Sławku święte słowa narty przerosły mnie pod każdym względem!:D

Kiedy bym mógł u Pana zaliczyć jakąś lekcję, tylko proszę nie za drogo mnie skasować:D. Czy ewentualnie mogła by być zapłata w formie barowej? Będziemy tylko w męskim towarzystwie więc efekt uboczny Pańskiej alkoholowej choroby (latanie łapek) nie grozi!!!

Tak Panie Sławku święte słowa narty przerosły mnie pod każdym względem!:D

Kiedy bym mógł u Pana zaliczyć jakąś lekcję, tylko proszę nie za drogo mnie skasować:D. Czy ewentualnie mogła by być zapłata w formie barowej? Będziemy tylko w męskim towarzystwie więc efekt uboczny Pańskiej alkoholowej choroby (latanie łapek) nie grozi!!!

No to proszę bardzo: Jak się nie psewrucis to się nie naucys

No to celem rozliczenia się za tą lekcję zabierz kszynkę piwa i drogę do mnie mniej więcej znasz:D