MB Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2008 zima musi ostro trzyma .... skoro polski kierowca autokaru musiał w drodze do Stubaital rozgrzewać się gorzałą http://wiadomosci.onet.pl/1724451,12,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2008 A tam 1,2 promila i zaraz pijany za niskie normy Austryjacy mają bo dopuszczalne jest 0,8 A poza tym jak w takie wielkie góry na trzeźwo wjechać przeca musiał coś na odwagę łyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2008 dobrze że tam płasko jak na stole i serpentyn nie ma - bo mógł dostać oczopląsu . Może ogrzewanie w autokarze wysiadło ? Albo od unoszących się w busie oparów dostał facet takiego kopa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2008 toz to szok !! :eek: a ci narciarze to jak, wszyscy ociemniali czy jeszcze bardziej nawaleni od niego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Chyba że zaliczył dzień wcześniej taką impreze że mu jeszcze nie zeszło a jechać w Alpy trza było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2008 1,2 to średnia podróżujących autobusem z tąd to wzieli on miał akurat promila te 0,2 ze sredniej podciągneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2008 No właśnie tak dla przestrogi Ja kiedyś na obozie robiłem sobie bekę z qmplami i co wieczór pytaliśmy kierowców czy nie wypiją z nami a oni milczeli aż w końcu dostaliśmy opi....l od trenera że kierowcy nigdy nie piją i żebyśmy skończyli to głupie żarty a potem podsłuchałem jak drajwerzy ustawiali się na picie wieczorem :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Ja widziałem w Val di Sole jak kierowcy nie pija:) Tak nie piją, że kierowca tanczył z jakas babką w rozpiętej do połowy koszuli, z bębenem na wierzchu i wymachiwał krawatem nad głową, która musiała go konkretnie boleć następnego dnia:eek: Na szczęscie było tam wtedy dwóch kierowców na autobus, ten drugi wcześnie się zmył z "wieczorku polskiego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Na szczęscie było tam wtedy dwóch kierowców na autobus, ten drugi wcześnie się zmył z "wieczorku polskiego" pewnie wolał w samotności albo do lustra:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi