JC Napisano 23 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2003 Właśnie pakuję manatki i zbieram się do Solden na WC. Już sobie ostrzę zęby na rywalizację Hermanna ze Stefanem. Myślę, że będzie na co popatrzyć ... jeżeli w Solden pojawi się Rienda Contreras i Nef Zamierzam zrobić duuuużżżo fotek swoim nowym nabytkiem i mam nadzieję, że będą ciekawe. Do wtorku. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 23 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2003 Spadam do Solden... To po prostu skandal !!!!!!, wyrazam swoje kategoryczne nie, prosze forumowiczow o poparcie ... Pozdro, Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 23 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2003 Spadam do Solden... A jak! Popieram. Udupić gościa. Co se będzie jeździł. Siema Mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 23 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2003 Spadam do Solden... Żartowałem oczywiście. Życzę przyjemności Pozdro Mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 24 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2003 Spadam do Solden... ja tez wlasnie pakuje manatki i za 2 godz jestem w drodze do Solden zapowiadaja fajna pogode pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi